Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
filmleri niye arşivliyonuz

yada izlediklerinizi mi arşivliyonuz
Her izlediğimi değil de benim için kaliteli olan filmleri ya da hatırası, anısı olan filmleri arşivliyordum eskiden. İnternet hızım da çok yüksek olmadığı için canımın sıkıldığı anlarda katalogdan seçer gibi film seçip izleyebiliyordum. Bir süre sonra Blu-ray arşivlemeye başladım. Ona da HDD dayanmadı boyutlarından dolayı. Bir ara adaptörlü tozlanmış Seagate diskimi kaldırdığım yerden bulup çıkartırsam kalanları burada paylaşırım. Eskiden iyi oluyordu arkadaşlara giderken, ev ortamında takılmak istediğimizde falan açıyorduk arşivi seç beğen izle :asd: Tabi şimdi fiber internetlerimizle pek bir espirisi kalmadı bunların..

Ata Demirel'in "Hedefim Sensin" filmini izledim. Fena degildi ama o Gokceada ne guzelmis. Sirf onun icin izlenir.

Bu akşam yine gececiyim. Geçen hafta Bir Avuç Dolar İçin'i izlemiştim. Vahşi Batı'ya devam. Eskiden TRT'de bir film izlemiştim. Bir türlü bulamadım. Filmin ismi Batıdan Gelendi galiba ama bulamadım.

prometheus filmi var izlemenizi tavsiye ederim

marslı ve yıldızlar arasında shildlerin listesini söylemiyorum bile

Filmler beni sarmiyor artik ozellikle ilk 30 dakikasini izlerken bayagı sıkılıyorum

Osmancığım, bu Parasite filminin yönetmeninin Cinayet Günlüğü diye başka bir filmi daha var. Bak o da güzeldir. Filmin başrolünde Parasite filmindeki kokan adam oynuyor.
üstat öneri için teşekkürler az önce bitirebildim daha. güzel film. çekimlerindeki kalite nuri bilge beyin son filmlerini hatırlattı yönetmenin daha böyle izlenesi filmi varsa bakacam
yannız bi iki zorlama vardı akıllı olan dedektifin sonlarda kafayı kırması ve o akıl hastası çocuğun ağzından laf alacakları sırada trenin önüne atlaması gibi fakat gözardı edilmeyecek şeyler değil film kaliteliydi. finalin havada kalmasına biraz bozulsam da gerçek hayatta bile olay daha bi kaç sene evvel aydınlanmış sanırım. tekrar teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt