Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.823
- 109.667
- 4.878
schindler'in listesionuda izledim
film kalmadı ya ağlıyorum her gün![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
schindler'in listesionuda izledim
schindler'in listesi![]()
Good bye lenin ( 2.dunya savasi sonrasiyla alakaliydi galiba )
ben de beğendim
Valla bu film biraz dram ağırlıklı aslında suç-gerilim de var amaben de beğendim
varsa bu tarz filmler öneri alabilirim
Hacksaw Ridge varşöyle 2. dünya savaşı filmi var mıdır sanırım hepsini izledim (saving ryan, fury tarzı veya the pianist or life is beautiful tarzı olmalı)
şöyle 2. dünya savaşı filmi var mıdır sanırım hepsini izledim (saving ryan, fury tarzı veya the pianist or life is beautiful tarzı olmalı)
![]()
7.5/10
film gayet iyi ama izlemesi cok eziyetli geldi yav. 3:30 saatlik filmi yemekle, molalarla 5 saatte bitirebildim. yaslandirma teknigi hic olmamis bence. yüzler sözde 40 yasinda ama vücütlar gercek yaslari geregi kambur duruyor cogu sahnede.
oyunculugun hatirina verdim onu aslinda. ama defalarca izlenecek bir film degil tabiki. ilerde kült falan da olmaz.7.5 çok yuksek yav. en fazla 6.5 verilir o da asiri uzun olmasi ve vasat cgi kullanimindan dolayi
Gerard Butler rolünün hakkını vermiş.Güzel filmdir.Esaretin bedeli filminden sonraki en iyi hapishane filmi seçilmiş. Bu tarz severler mutlaka izlemeli
Law Abiding Citizen - Adalet Peşinde
![]()
Adalet Peşinde - Law Abiding Citizen izle (2009)
Adalet Peşinde - Law Abiding Citizen izle (2009)webteizle.vip
![]()
Buda sinemalar puanı
![]()
Adalet Peşinde (Law Abiding Citizen) - Film, 2009
Adalet Peşinde filminin özeti, yorumları, oyuncuları ve seansları hakkında bilgilere ulaşmak, film fragmanını izlemek için tıklayın!m.sinemalar.com
Merak ettiğim bir yapimdi sonuç olarak da fikirlerde bir değişim var mı ?Kalibre diye bir film izliyorum Netflix'te baya iyi. Gerilimi filmin içinde akıcı bir şekilde vermişler, doğal olmuş. Zorlama hissettirmiyor. Bitirmedim daha ama şimdiden önerebilirim.
Filmin sonu olmamış ona rağmen önerebilirim. Özellikle 2-3 sekans var ki karakterle empati yaparak izlemek kasıyor insanı.Merak ettiğim bir yapimdi sonuç olarak da fikirlerde bir değişim var mı ?
Black i izledin mionuda izledim