Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
la piel que habito - almodovarın yönettiği ve başrolünde banderas reisin oynadığı harika bir psikolojik gerilim filmi.

ex machina - bilimkurgu hastası arkadaşlara önerebileceğim çerezlik bi film.

oldboei - 2003 yılında çekilen güney kore yapımı, hayatınızda izleyebileceğiniz en iyi intikam filmi olacaktır.

shamyalan yine manyak 1 filim yapmış çocuk mağaraya girip yaşlanıyor fln.

Catch me if you can
Izlemediysen derhal izle derhal
Bu başlığı ne zaman açsam birisi bu filmi tavsiye ediyor oluyor, ilginç hakikaten yav en az 5 defa okumuşumdur aynı yazıyı yoksa sen mi tavsiye ediyorsun sürekli ? :D

Catch me if you can
cast away
Intouchables
Groundhog day
Twelve monkeys
About time
Life is beautiful

Tavsiye isteyenlerin uzerine direk saliyorum bu filmleri
@Mehmet Arslaner
Güzel liste. İzleyecek bir şeyler arıyorsan zerozerozero ve the night of 'u tavsiye ederim, izlemişsindir muhtelemen gerçi. Nasıl olduysa ıskalamışım ben, blutv'ye üye olunca gördüm.

Güzel liste. İzleyecek bir şeyler arıyorsan zerozerozero ve the night of 'u tavsiye ederim, izlemişsindir muhtelemen gerçi. Nasıl olduysa ıskalamışım ben, blutv'ye üye olunca gördüm.

The Night Of u izledim 1 sene oluyor galiba. Nightcrawler da da oynuyormuş o cocuk gecen gece izledigimde farkettim

Zerozerozero bakayim bi.

Su filmi 2-3 kere izledim ama hala anladim.

anlatabilen bir renktas varmi.

Filmin başladığı an bir rüya izliyorsun. Kovboy, Betty / Diane Selwyn'e uyan söylediğinde gerçekten uyanıyor

Diane'in hayatı gerçek hikaye. Diane, Hollywood'da asla başarılı olamayan bir aktris. Sert görünüyor, onun yerine sevgilisi / arkadaşı Rita basarili olduğu için bıkmış durumda. Rita her şeyi alıyor, büyük yönetmen Adam Kescher'la birlikte, herkesin hayran olduğu yıldız, Diane ise Rita'nın peşinden giden bir gölge.

Diane onun Betty Elms olduğunu, bu yeni yüzlü, masum genç aktris olduğunu hayal ediyor. Gerçek hayatta ne zaman ondan uzaktır. Adam Kescher rüyasında asla kazanmaz ve zor zamanlar geçirir çünkü gerçek hayatta Diane, Adam'dan nefret eder.

Buna benzeyen baska bir film var. Lost Highway. daha ii

Son düzenleme:
şöyle 2. dünya savaşı filmi var mıdır sanırım hepsini izledim (saving ryan, fury tarzı veya the pianist or life is beautiful tarzı olmalı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt