Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Adam akıllı bir aksiyon öner de gözlerimiz şenlensin üstad
iyi seyirler reis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam akıllı bir aksiyon öner de gözlerimiz şenlensin üstad
Bu başlığı ne zaman açsam birisi bu filmi tavsiye ediyor oluyor, ilginç hakikaten yav en az 5 defa okumuşumdur aynı yazıyı yoksa sen mi tavsiye ediyorsun sürekli ?Catch me if you can
Izlemediysen derhal izle derhal
Bu başlığı ne zaman açsam birisi bu filmi tavsiye ediyor oluyor, ilginç hakikaten yav en az 5 defa okumuşumdur aynı yazıyı yoksa sen mi tavsiye ediyorsun sürekli ?![]()
Güzel liste. İzleyecek bir şeyler arıyorsan zerozerozero ve the night of 'u tavsiye ederim, izlemişsindir muhtelemen gerçi. Nasıl olduysa ıskalamışım ben, blutv'ye üye olunca gördüm.Catch me if you can
cast away
Intouchables
Groundhog day
Twelve monkeys
About time
Life is beautiful
Tavsiye isteyenlerin uzerine direk saliyorum bu filmleri
@Mehmet Arslaner
Güzel liste. İzleyecek bir şeyler arıyorsan zerozerozero ve the night of 'u tavsiye ederim, izlemişsindir muhtelemen gerçi. Nasıl olduysa ıskalamışım ben, blutv'ye üye olunca gördüm.
senin attıgın postların filme cekilmis hali gibi dusunSu filmi 2-3 kere izledim ama hala anladim.
anlatacan bir renktas varmi
![]()
Su filmi 2-3 kere izledim ama hala anladim.
anlatabilen bir renktas varmi.
1 kere izlemek ile hata yapmışsın niye 2 ve 3. izlemeyi yaptın ki.
![]()
Su filmi 2-3 kere izledim ama hala anladim.
anlatabilen bir renktas varmi.
generation warşöyle 2. dünya savaşı filmi var mıdır sanırım hepsini izledim (saving ryan, fury tarzı veya the pianist or life is beautiful tarzı olmalı)
onuda izledimgeneration war
3 bolumluk harika bir dizi/film. Şiddetle tavsiye ederim. 5 6 kez izlemisimdir en az
şöyle 2. dünya savaşı filmi var mıdır sanırım hepsini izledim (saving ryan, fury tarzı veya the pianist or life is beautiful tarzı olmalı)