Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
James Bond - 40 dakika izledikten sonra direk son 15 dakikaya gectim. 5 puanlik film

bugun er ryani izledim tekrardan. ilk izlendiğimde baya etkilenmiştim/iyi bulmuştum ama 20 kusur ww2 dizisi filmi izledikten sonra er ryan'ı çok abartmışım gibi geldi. fury falan bile daha iyi er ryandan

bugun er ryani izledim tekrardan. ilk izlendiğimde baya etkilenmiştim/iyi bulmuştum ama 20 kusur ww2 dizisi filmi izledikten sonra er ryan'ı çok abartmışım gibi geldi. fury falan bile daha iyi er ryandan
Görüşüne saygım var sevgili yusuf lakin fury kalite olarak er ryanin yanina yaklasamaz

2. Dünya savasi filmleri hep ilgimi çekmiştir. İzlemediğim film kalmadı galiba. Bunlar arasında en cok hosuma giden

Valkyrie​

Renktaş bence Er Ryan, Furry'den filan çok daha iyi bir film

Sırf Normandiya sahnesi bile başlı başına efsane olmasına yeter

dune iyi film ama uzun sürüyor...

1 saat 40lık filmi 2 saat 35 dk yapmışlar

Görüşüne saygım var sevgili yusuf lakin fury kalite olarak er ryanin yanina yaklasamaz
son 20dk sı hariç fury gayet iyi film bence keşke taburu yok etme saçmalığına girmeselerdi.

tank içinde çekilen 2. dünya savaşı filmi yok konu olarak tek ve gayed güzel işlenmiş bence

son 20dk sı hariç fury gayet iyi film bence keşke taburu yok etme saçmalığına girmeselerdi.

tank içinde çekilen 2. dünya savaşı filmi yok konu olarak tek ve gayed güzel işlenmiş bence
her iki filmi de 2 3 kez izledim. furry>er ryan diyorum hala lafimin arkasindayim :/
btw ww2 filmi var mi onerebilecegin onerdiklerini izledim bitirdim

her iki filmi de 2 3 kez izledim. furry>er ryan diyorum hala lafimin arkasindayim :/
btw ww2 filmi var mi onerebilecegin onerdiklerini izledim bitirdim

idi i simotri (öveni çok ama izlemedim eski bir yapım)

full metal jacket (vietnam temalı en iyi savaş filmi olabilir )

enigma (alan turing hayatı izlemelisin)

defiance (polonya yahudileri ruslara katılıp direniş başlatıyor. çok iyi değil ama gideri var 6/10 gibi bir film)

kült olupta izlemediysen;

schinder list ve pianist

brad pitt karizması için izlenir bu film (fury)

bu filmde brad pitt'e düşmeyen yoktur :love:

fury1.webp

fury2.webp

Fury de bence son 20 dakikasi olmadi. Hele nazilerin kizilderililer gibi ölmesi fiyaskoydu.

defiance (polonya yahudileri ruslara katılıp direniş başlatıyor. çok iyi değil ama gideri var 6/10 gibi bir film)

schinder list ve pianist

full metal çoh iyi

schinder list ve pianist
idi i simotri ye cuma gecesi başladım 10dk izleyip kapattım
defiance e bakarım bugun eyw diğerlerini izledim :d

dün gece son of saul'u izlemeye başlamıştım 40.dkda uyuya kaldım bok gibi film şimdi onu bitirmeye cabalıyorum

başyapıt
schindler's list
life is beautiful
band of brothers
generation war
das boot

leziz
the pianist
book thief
empire of the sun
downfall
pasific
hacksaw ridge
fury
inglourious basterds
the boy in the striped pyjamas
saving private ryan
the thin red line

eh işte
valkyrie
full metal jacket
dunkirk
enigma

ezgif-6-a583e5b914ea.gif

midway
forgotten battle
son of saul

ww2 dizi/film severlere ufak bir katkım olsun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt