- 27 Ocak 2010
- 59.385
- 30.995
- 3.523
Umberto D.italyan sinemasına hakim beyfendiler varsa birkaç klas film önerisi almak isterim
La Strada
Le Notti di Cabiria
il postino
Il sorpasso
Vitelloni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umberto D.italyan sinemasına hakim beyfendiler varsa birkaç klas film önerisi almak isterim
izleyenlerin yüreğinin derinliklerine yumruğu indiren 1 movie.
hancockx men tadında fantastik film önersenize bana
izledimhancock
Polanski den içinde Emannuel olmayan ilginç bir film. Yıllar önce izlemiştim, tekrar izledim.
bu filmi gecen bizimkilere de actim cok begendiler . 3 4 defa izlemisimdir bunu sevdiysen ruby sparksi da izle mutlaka ustatStranger than fiction
izleyenlerin yüreğinin derinliklerine yumruğu indiren 1 movie.
villeneuve abimizin de 2049 ile bu şaheserin hakkını verdiğini düşünüyorum katılır mısın üstat
Amarcord 1973italyan sinemasına hakim beyfendiler varsa birkaç klas film önerisi almak isterim
Amarcord 1973
L'avventura 1960
Bunlar Polanski filmi değil. Ama filmlere bakacağım.Konuyu görünce çok sevdiğim yazarlikla ilgili filmlerden yazayım
- Secret Window
-The Words
- Dans La Maison
-Stranger than fiction
-Kelebegin rüyası
-Black Butterfly
- The Tale
- Midnight in Paris
Bir de ismini hatırlayamadığım çok sağlam bir uzak doğu yapimi vardı bilen var mı ?
birdboxacil film tavsiyesi
gerilim-aksiyon tarzı olabilir. ispanyol tüm gerilimleri izledim
imdb 6.6 gideri var mı?birdbox
cerezlik ama cok da iyi diyemem sövme sonraimdb 6.6 gideri var mı?
valla gereksiz diyebileceğim sahne yoktu bence ya filme gitmeden önce kitabı okudum 1-2 sahne daha eklense güzel olurmuş hatta kitaptan
neyse o zaman 168. kez furyi izliyimcerezlik ama cok da iyi diyemem sövme sonra