Muhammed Sahin
Sarı Üye
- 23 Ocak 2014
- 897
- 0
- 586
The Gift filmini seyrettim en son. Gerilimi yuksek bir filmdi ama hikayesi cok siradan olmus bence.
Sent from my SGH-I337M using Tapatalk
Sent from my SGH-I337M using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
The Day The Earth Stood Still kesinlikle izlenmesi gereken bir bilimkurgu başyapıtıdır.Tabii 1951 versionu. Alien'ın da Predetor çeşitlemesinden çok ilk 2 versiyon efsanedir. Özellikle 1979'daki.Tabii Blade Runner ile A Clockwork Orange da var. Her listede üst sıralara oynayan klasikler bunlar.1) Matrix
2) Terminatör
3) X-Men
4) King Kong
5) Narnia Günlükleri
6) Yüzüklerin Efendisi
7) Maymunlar Cehennemi
8) Star Trek
9) Star Wars
10) Alien vs Predatör
11) Ölümcül Deney
12) Olay Ufku
13) Superman
14) Spiderman
15) İp Man
1) İnception
2) Ben Robot
3) Prometheous
4) Yapay Zeka
5) Jurassıc Park
6) Avatar
7) Bir Uzay Macerası
8) Zamana Karşı
9) Iron Man
10) Hulk
11) Siyah Giyen Adamlar
12) Riddick Günlükleri
13) Spiderwick Günceleri
14) Transformers
15) Armageddon
16) Karanlıklar Ülkesi
17) Tron Efsanesi
The Purge
Her yıl bir gece, sonuçlarına katlanmadan her türlü suçu işleyebilseydiniz ne yapardınız? Bir ailenin tek bir gecede yaşadıklarını ele alan spekülatif gerilim türündeki Arınma Gecesi (The Purge) filminde dört kişi, tehlikelerle dolu dış dünyan evlerine zorla girdiğinde ne kadar ileri gidecekleri konusunda sınanacaktır.
Suçun kol gezdiği ve hapishanelerin dolup taştığı Amerika'da hükümet, her yıl cinayet de dahil her türlü suç eyleminin yasal olmasına 12 saatliğine izin vermektedir.
Polis aranamaz. Hastaneler yardıma ara verir. Halkın, kendisini ceza yoluyla düzene koyduğu bir gecedir. Şiddetin ve suçun her yeri sardığı bu gecede bir aile, bir yabancı kapılarını çaldığında kim olacaklarının kararıyla mücadele edecektir.
Yıllık Arınma Gecesi sırasında James Sandin'in (Ethan Hawke) güvenlikli evine davetsiz bir misafir zorla girdiğinde bir aileyi parçalamakla tehdit eden bir dizi olayı başlatır. Şimdi geceyi saklandıkları canavarlara dönüşmeden geçirmek James'e, karısı Mary'ye (Lena Headey) ve çocuklarına bağlıdır.
James DeMonaco (Assault on Precinct 13 ve The Negotiator'ın yazarı) tarafından yönetilen Arınma Gecesi filminin yapımcısı Blumhouse'dan Jason Blum (Paranormal Activity, Insidious, Sinister), Platinum Dunes’un ortaklarından Michael Bay, Brad Fuller ve Andrew Form (The Amityville Horror, The Texas Chainsaw Massacre) ile Sébastien Kurt Lemercier (Assault on Precinct 13)'dir.
sinemalar.com
---------------------------------------------------------------
The Purge: Anarchy
Bir geceliğine her türlü şiddetin serbest olduğu Arınma gününde, 5 insanın yolu Los Angeles sokaklarında kesişir. Saldırganlar evlerini kullanılmaz hale getirdiği için sokakta kalan bir anne ve kızı, oğlunu öldüren adamdan intikam almak için sokağa çıkmış bir polis memuru ve arabaları bozulduğu için evlerine yürümek zorunda kalan bir çift. Bu insanlar, kendilerini bekleyen tehlikelerle yüzleşmek ve canlarını kurtarmak için birlikte mücadele etmek zorundadırlar.
sinemalar.com
Mad max veya Monte kristo kontu(2002) öneririmtam bu saatlerde içine çekecek , sürükleyici+aksiyon sahneleri olsa iyi olacak + gizemli+oyunculuklar üst düzey
olan film var mı önereceğiniz.?
Minority Report açtım şuan , sonrasında izleyebilirim tabiMad max veya Monte kristo kontu(2002) öneririm
SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1995 sonrasında çekilen, bilimkurgu-gizem-hafif korku-komedi veya aksiyon türünde çok bilindik olmayan film/filmler tavsiye edebilecek var mı ? Yarın 7'de yola çıkacağım uyumayacam o saate kadar oyalanmak istiyorum.
1995 sonrasında çekilen, bilimkurgu-gizem-hafif korku-komedi veya aksiyon türünde çok bilindik olmayan film/filmler tavsiye edebilecek var mı ? Yarın 7'de yola çıkacağım uyumayacam o saate kadar oyalanmak istiyorum.
El Cuerpo'yu izledin mi abi? Sleep tight? side effects?
bir tanesini bile izlemedim, özellikle el cuerpo ayrı bir ilgimi çekti, üçünüde ediniyorum şimdi, vakit yeterse hepsini izlerim bu gece, teşekkür ettim.Kurtuluş Günü
Siyah Giyen Adamlar (Serisi)
Yasak Bölge 9
Armageddon
Ben Robot
Ben Efsaneyim
bilim kurgu hstasıyım tam yerine geldin![]()