Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Gift filmini seyrettim en son. Gerilimi yuksek bir filmdi ama hikayesi cok siradan olmus bence.

Sent from my SGH-I337M using Tapatalk

1) Matrix
2) Terminatör
3) X-Men
4) King Kong
5) Narnia Günlükleri
6) Yüzüklerin Efendisi
7) Maymunlar Cehennemi
8) Star Trek
9) Star Wars
10) Alien vs Predatör
11) Ölümcül Deney
12) Olay Ufku
13) Superman
14) Spiderman
15) İp Man

1) İnception
2) Ben Robot
3) Prometheous
4) Yapay Zeka
5) Jurassıc Park
6) Avatar
7) Bir Uzay Macerası
8) Zamana Karşı
9) Iron Man
10) Hulk
11) Siyah Giyen Adamlar
12) Riddick Günlükleri
13) Spiderwick Günceleri
14) Transformers
15) Armageddon
16) Karanlıklar Ülkesi
17) Tron Efsanesi
The Day The Earth Stood Still kesinlikle izlenmesi gereken bir bilimkurgu başyapıtıdır.Tabii 1951 versionu. Alien'ın da Predetor çeşitlemesinden çok ilk 2 versiyon efsanedir. Özellikle 1979'daki.Tabii Blade Runner ile A Clockwork Orange da var. Her listede üst sıralara oynayan klasikler bunlar.

Bunlar dışında The Body Snatchers ve Andromeda Strain'i de öneririm.

Son düzenleme:
Her sene yeni filmleri izlerim nasıl bir görelim diye. Sonra üzerine arşivden mesela 1985 yapımı Brazil filmini izlerim ,niye ben bu filmleri seyrettim olurum ve tekrar resetlenirim :D

[h=2]The Purge[/h]
Her yıl bir gece, sonuçlarına katlanmadan her türlü suçu işleyebilseydiniz ne yapardınız? Bir ailenin tek bir gecede yaşadıklarını ele alan spekülatif gerilim türündeki Arınma Gecesi (The Purge) filminde dört kişi, tehlikelerle dolu dış dünyan evlerine zorla girdiğinde ne kadar ileri gidecekleri konusunda sınanacaktır.

Suçun kol gezdiği ve hapishanelerin dolup taştığı Amerika'da hükümet, her yıl cinayet de dahil her türlü suç eyleminin yasal olmasına 12 saatliğine izin vermektedir.

Polis aranamaz. Hastaneler yardıma ara verir. Halkın, kendisini ceza yoluyla düzene koyduğu bir gecedir. Şiddetin ve suçun her yeri sardığı bu gecede bir aile, bir yabancı kapılarını çaldığında kim olacaklarının kararıyla mücadele edecektir.

Yıllık Arınma Gecesi sırasında James Sandin'in (Ethan Hawke) güvenlikli evine davetsiz bir misafir zorla girdiğinde bir aileyi parçalamakla tehdit eden bir dizi olayı başlatır. Şimdi geceyi saklandıkları canavarlara dönüşmeden geçirmek James'e, karısı Mary'ye (Lena Headey) ve çocuklarına bağlıdır.

James DeMonaco (Assault on Precinct 13 ve The Negotiator'ın yazarı) tarafından yönetilen Arınma Gecesi filminin yapımcısı Blumhouse'dan Jason Blum (Paranormal Activity, Insidious, Sinister), Platinum Dunes’un ortaklarından Michael Bay, Brad Fuller ve Andrew Form (The Amityville Horror, The Texas Chainsaw Massacre) ile Sébastien Kurt Lemercier (Assault on Precinct 13)'dir.

sinemalar.com

---------------------------------------------------------------

[h=2]The Purge: Anarchy[/h]
Bir geceliğine her türlü şiddetin serbest olduğu Arınma gününde, 5 insanın yolu Los Angeles sokaklarında kesişir. Saldırganlar evlerini kullanılmaz hale getirdiği için sokakta kalan bir anne ve kızı, oğlunu öldüren adamdan intikam almak için sokağa çıkmış bir polis memuru ve arabaları bozulduğu için evlerine yürümek zorunda kalan bir çift. Bu insanlar, kendilerini bekleyen tehlikelerle yüzleşmek ve canlarını kurtarmak için birlikte mücadele etmek zorundadırlar.

sinemalar.com

The Purge

Her yıl bir gece, sonuçlarına katlanmadan her türlü suçu işleyebilseydiniz ne yapardınız? Bir ailenin tek bir gecede yaşadıklarını ele alan spekülatif gerilim türündeki Arınma Gecesi (The Purge) filminde dört kişi, tehlikelerle dolu dış dünyan evlerine zorla girdiğinde ne kadar ileri gidecekleri konusunda sınanacaktır.

Suçun kol gezdiği ve hapishanelerin dolup taştığı Amerika'da hükümet, her yıl cinayet de dahil her türlü suç eyleminin yasal olmasına 12 saatliğine izin vermektedir.

Polis aranamaz. Hastaneler yardıma ara verir. Halkın, kendisini ceza yoluyla düzene koyduğu bir gecedir. Şiddetin ve suçun her yeri sardığı bu gecede bir aile, bir yabancı kapılarını çaldığında kim olacaklarının kararıyla mücadele edecektir.

Yıllık Arınma Gecesi sırasında James Sandin'in (Ethan Hawke) güvenlikli evine davetsiz bir misafir zorla girdiğinde bir aileyi parçalamakla tehdit eden bir dizi olayı başlatır. Şimdi geceyi saklandıkları canavarlara dönüşmeden geçirmek James'e, karısı Mary'ye (Lena Headey) ve çocuklarına bağlıdır.

James DeMonaco (Assault on Precinct 13 ve The Negotiator'ın yazarı) tarafından yönetilen Arınma Gecesi filminin yapımcısı Blumhouse'dan Jason Blum (Paranormal Activity, Insidious, Sinister), Platinum Dunes’un ortaklarından Michael Bay, Brad Fuller ve Andrew Form (The Amityville Horror, The Texas Chainsaw Massacre) ile Sébastien Kurt Lemercier (Assault on Precinct 13)'dir.

sinemalar.com

---------------------------------------------------------------

The Purge: Anarchy

Bir geceliğine her türlü şiddetin serbest olduğu Arınma gününde, 5 insanın yolu Los Angeles sokaklarında kesişir. Saldırganlar evlerini kullanılmaz hale getirdiği için sokakta kalan bir anne ve kızı, oğlunu öldüren adamdan intikam almak için sokağa çıkmış bir polis memuru ve arabaları bozulduğu için evlerine yürümek zorunda kalan bir çift. Bu insanlar, kendilerini bekleyen tehlikelerle yüzleşmek ve canlarını kurtarmak için birlikte mücadele etmek zorundadırlar.

sinemalar.com

Gerilim türünde muhakkak izlenmesi gereken bir seri umarım 3.sü de çıkar.. İlk filme ethan hawke faktörü ayrı bir hava katmış.. 2. film biraz daha zayıftı 3. film çekilirse jake gyllenhal gibi birini bulmaları lazım..bu filme çok iyi gider night crawlerda psikopat rolünü alnının akıyla başardı..
2. filmde olayların içyüzünü anlatırken hostelvari bir kurgu yapmaları hoşuma gitmedi.. İlk olsa vay be derdim ama bildiğin hostelın gidişatına benzetmişler..

Son düzenleme:
The D Train

Yilin en gey filmi.

Komik olmayan adam cool zannettigi adami LA'de ziyaret ediyor, parti yapiyor, onu beceriyor. Sonra o cool dedikleri adam baska kizla çikiyor, komik olmayan adam kiziyor ve depresif oluyor. Bu da komik olarak gösteriliyor.

3/10

tam bu saatlerde içine çekecek , sürükleyici+aksiyon sahneleri olsa iyi olacak + gizemli+oyunculuklar üst düzey
olan film var mı önereceğiniz.?

family man

Jack Campbell hayatta işten, başarıdan ve paradan daha önemli şeyler olamayacağını düşünen bir iş adamıdır. Hiç evlenmemiş ve aile kurmamıştır. Bir sabah uyandığında kendini 13 yıl öncesinde terkettiği kız arkadaşı ile evlenmiş ve 2 çocuğu olan bir aile babası olarak bulur. Yeniden eski iş hayatına dönmeye çalışırken aslında hayatın anlamının çok daha farklı olduğunu anlamaya başlar...

sinemalar.com

-----------------

[h=2]Sliding Doors[/h]

Zamanlama, kader ve aşk üçgeni üzerine kurulu olan 'Silding Doors', rastlantılar, zor verilen kararlar ve tekdüze yaşamların süregeldiği modern dünyada, sadece bir kaç saniyelik gecikmenin insan hayatını nasıl değiştirebileceğini sergileyen bir film.

sinemalar.com

Dün sinemada hitman agent 47 izledim. Sürükleyici bir filmdi 7 puan veriyorum filme.

hitman-agent-47-1423735870.jpg

Ölmeden önce izlenmesi gereken Levent Akgün tavsiyesi filmler şunlardır.
Terminator Judgement Day
Das Boot
Fury
Er Ryan Saving
The Way Back
Gladiator
Seven
İntelstellar

Güzel filmdi. İzlerken hiç sıkılmadım. Sonlara doğru biraz durgunlaştı. Tadı bozulur gibi oldu ama yine de güzeldi. 10/7

Serkan Keskin'in delirmelerine ve yerinde ettiği küfürlere sağlam kahkahalar attım.
012849.jpg

While We're Young

Orta yaşlara yaklaşmış bir çift olan Josh (Ben Stiller) ve Cornelia (Naomi Watts) yaşlarının da etkisiyle iş ve özel hayatlarında sıkıntılı bir döneme girmişlerdir. Bu sırada Josh'ın öğrencisi olan Jamie (Adam Driver) ve Darby (Amanda Seyfried) çifti, Josh ve Cornelia'nın hayatlarını tepeden tırnağa değiştirirler. Josh ve Cornelia, yeniden gençlik günlerine dönmeyi deneyecektir.

sinemalar.com

--------------------------------

The Legend Of Bagger Vance

Hikaye 1931 yılında geçmektedir. Savaş kahramanlarından Rannulph Junuh(Matt Damon) yeni bir golf sahasının açılış töreninde yapılacak olan 36-delik golf turnuvasına davet edilir. Rannulph eskisi gibi golf oynayamadığını ve paslanmış olduğunu farkedince Bagger Vance'den (Will Smith) yardım ister. Bagger Vance'in yardımlarıyla sadece pasını atmakla kalmaz, hiç bilmediği yeni tekniklerde öğrenmeye başlar.

sinemalar.com

:005: :005: :005: :005: :005 :005:

titanic 2 izledim yine bugün ve yine nefret ettim :(
süper ot var güzel film
gri kurt
armageddon

sağlam 3 film izleyin geceyi kapatın

1995 sonrasında çekilen, bilimkurgu-gizem-hafif korku-komedi veya aksiyon türünde çok bilindik olmayan film/filmler tavsiye edebilecek var mı ? Yarın 7'de yola çıkacağım uyumayacam o saate kadar oyalanmak istiyorum.

1995 sonrasında çekilen, bilimkurgu-gizem-hafif korku-komedi veya aksiyon türünde çok bilindik olmayan film/filmler tavsiye edebilecek var mı ? Yarın 7'de yola çıkacağım uyumayacam o saate kadar oyalanmak istiyorum.

El Cuerpo'yu izledin mi abi? Sleep tight? side effects?

Kurtuluş Günü
Siyah Giyen Adamlar (Serisi)
Yasak Bölge 9
Armageddon
Ben Robot
Ben Efsaneyim

bilim kurgu hstasıyım tam yerine geldin :)

El Cuerpo'yu izledin mi abi? Sleep tight? side effects?

Bu kadar iyi nokta atışı yapılamazdı :hat: bir tanesini bile izlemedim, özellikle el cuerpo ayrı bir ilgimi çekti, üçünüde ediniyorum şimdi, vakit yeterse hepsini izlerim bu gece, teşekkür ettim.
Kurtuluş Günü
Siyah Giyen Adamlar (Serisi)
Yasak Bölge 9
Armageddon
Ben Robot
Ben Efsaneyim

bilim kurgu hstasıyım tam yerine geldin :)

Aynen bende bilim kurgu hastasıyımdır, bu sebeple olacak ki hepsini izledim :D teşekkür ederim.

Benim yazdıklarım bilimkurgu değil bu arada nefret ederim bilim kurgudan:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt