Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Southpaw-new-poster.jpg

guzel film, sinemada izlemeye deger.

Meet the Parents

Erkek hemşire olarak çalışmakta olan Greg Focker (Ben Stiller), uzun süredir birlikte yaşadığı Pam (Teri Polo) evlenme teklif etmeyi planlamaktadır. Ona evet demeden önce babasından kendisini resmen istemek zorunda olduğunu söyler. Böylece sevgilisinin anne ve babasıyla tanışacağı ve orada geçireceği günlerin hiç de kolay olmayacağı bir yolculuğa çıkmak zorunda kalan Greg, başına geleceklere katlanacak gücü kendinde görmektedir çünkü Pam'i çok sevmektedir. Pam'in babası eski bir CIA ajanıdır (Robert De Niro) ve evinin bodrumunda bir yalan makinesi bulunmaktadır. Aynı anda Pam'in kız kardeşi de bir doktorla evleneceğini ilan etmiştir. Tabii böyle bir ortamda işler biraz karışır. Hatta babasının her şeyden çok sevdiği Himalayalara özgü bir kedi olan Jinxie de ortadan kaybolunca baba adeta çıldırır ve evde tam bir cehennem hayatı başlar.

sinemalar.com
---------------------------------------------------------

Meet the Fockers

Greg Focker (B. Stiller), artık nişanlısı Pam’in babası Jack ve annesi Dina ile iyi geçinmektedir. Çift evlilik hazırlıkları yapmaktadır ve sıra Focker ailesiyle yani baba Bernie Focker (Dustin Hoffman) ve anne Roz Focker (B. Streisand) ile tanışmaya gelmiştir. Son derece rahat bir aile olan Focker’lar, ekstra gergin Brynes’lerle tanışırlar. Liberal, her türlü fikre açık Focker ailesi ile daha kapalı ve muhafazakar Byrnes ailesi çok da iyi anlaşamazlar. Üst üste yaşanan bir takım yanlış anlaşılmalar sonucunda, Greg ve Pam’in tüm çabalarına rağmen iki aile arasında bir uçurum oluşur.

sinemalar.com
-----------------------------------------------------------------------------------------

Little Fockers

Aradan geçen 10 yıl, karısı Pam’le (Polo) yaptıkları iki küçük Focker ve aşılan sayısız engelden sonar, Greg nihayet asabi kayınpederi Jack’in güvenini kazanır. Fakat para sıkıntısı çeken babamız, bir ilaç şirketinde ikinci bir işe girdiğinde, Jack’in en sevdiği erkek hemşireyle ilgili şüpheleri tekrar baş gösterir. Greg ve Pam’in tüm tayfası—Pam’in aşk acısı çeken eski sevgilisi Kevin da dâhil — ikizlerin yaş günü partisi için toplantığında; Greg evinin erkeği olabileceğini şüpheci Jack’e kanıtkamak zorunda kalır. Ama tüm yanlış anlamalar, gözetlemeler ve gizli kapaklı işler sonucunda; Greg, Jack’in son sınavından geçip ailenin yeni reisi olacak mı… yoksa güven halkası sonsuza dek kırılacak mı?

sinemalar.com
----------------

güzel bir seri ilki oscara aday olmus sanırım. onun dısında zaman zaman kült filmlere güzel göndermeler var.sağlığı bozulan robert de niro nun damadını ailenin yeni reisi olarak artık sen the god fockersın demesi o an arkada çalmaya başlayan italyan müzikleri falan sağlamdı.

Son düzenleme:
Trainspotting

Mark Renton'un Edinburgh'ta yaşayan kendisi gibi eroin bağımlısı bir grup İskoç genç arkadaşı vardır. Hepsi ezilmiş, yalancı, psikopat, hırsız ve uyuşturucu madde bağımlısıdırlar. Kendilerine eroinle zarar verdikçe, kaçınılmaz sona yaklaşırlar ve arkadaşlıkları giderek zedelenmeye başlar. İçlerinden sadece Mark, bu durumdan kurtulabilecek iradeye sahiptir. Ancak, yaşamayı seçip seçmeme konusunda kararsızdır.

oyuncular : Ewan McGregor , Robert Carlyle , Kevin McKidd , Jonny Lee Miller , Kelly Macdonald

sinemalar.com

izlemekte geç kaldığım bi film. içinde on numara replikler ve ufak tefek göndermeler barındırıyor.

edit. film 96 yapımı. 2016 da 2.si gösterime girecekmiş.

Son düzenleme:
asabiyim ben
yildizlararasi
predestination

izlemeyenler dusunmeden izlesin ama simdi macimizi izlesin

Bilim kurgu filmi önerecek varmı.? Dün Terminatör Genesis'i izledim rezil olmuş.

Geçenlerde bir arkadaşın önerisi üzerine purge yi izlemiştim baya güzeldi o tarzda film arıyorum hayatta kalma üzerine veya ben efsaneyim gibi bilim kurgu içeriklide olabilir

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçenlerde bir arkadaşın önerisi üzerine purge yi izlemiştim baya güzeldi o tarzda film arıyorum hayatta kalma üzerine veya ben efsaneyim gibi bilim kurgu içeriklide olabilir

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
purge nın 2.si var izlemediysen onu izle derim.
yeni hayat çok bilindik klasik muthıs fılmdır
127 saat purge gibi aksıyon yok ama hayatta kalma mucadelesı baya ıyı anlatılır
toprak altında filmide iyidir.
brake de iyidir.
vsvsvcs

Son düzenleme:
purge nın 2.si var izlemediysen onu izle derim.
yeni hayat çok bilindik klasik muthıs fılmdır
127 saat purge gibi aksıyon yok ama hayatta kalma mucadelesı baya ıyı anlatılır
toprak altında filmide iyidir.
brake de iyidir.
vsvsvcs
Purge nin ikisinide izledim yeni hayat cidden güzel filmdi br daha izlenir brake i izlememişim ilk ona bakarım saol ;)

Freddy Kruegar yetim kalmıştır...

Toprağı bol olsun.

Son düzenleme:
220px-Chumscrubber.jpg

imdb commentlerinde worst movie ever diyenler cikmasina ragmen 7.1

uykusuz kalindiginda quite watchable i says, enjoyed the concept meself

[h=2]Stand By Me[/h]
Stand By Me (Benimle Kal) gerilim ve Korku yazarı Stephen King'in 'The Body (Ceset) adlı romanından sinemaya uyarlanmış. King bu hikayesini kendi çocukluğundan esinlenerek kaleme almış. 1950'lerde geçen film, ergenliğe yeni girmiş dört kafadar gencin Oregon ormanlığında kayıp bir çocuğun cesedini aramalarını konu ediniyor. Yol boyunca daha da yakınlaşan çocuklar, birbirleri hakkında pek çok şey keşfedeceklerdir. Ancak kasabanın serserileri de onların peşindedir.

sinemalar.com

-------------------

[h=2]The Rebound[/h]
The Rebound, New York'ta geçen ve 24 yaşındaki bir adamla 40 yaşındaki seksi komşusu arasındaki engellenemez çekimi anlatan bir romantik komedi.Sandy, 40 yaşına yeni basoanmış, 2 çocuk annesi güzel ve seksi bir kadındır. Sleepy Hollow yakınlarında bir banliyöde yaşamaktadır. Pasta yapmak, sandviç hazırlamak, çocukları okula bırakmak, fantezisi olan futbol ligini takip etmek gibi birçok işi aynı anda yürütme konusunda uzmanlaşmıştır.Dışarıdan mükemmel bir dünya gibi gözüken hayatı kocasının onu aldattığını öğrenmesiyle darmadağın olur. Acı gerçekle yüzleşince 2 çocuğunu da alıp, bir iş bulmak ve yeni bir hayata başlamak üzere New York'a taşınır.Orada tam olarak hayatının en kötü noktasında olan 24 yaşındaki üniversiteden yeni mezun olmuş, sempatik Aram Finkelstein'la tanışır. İki hafta önce evlendiği Fransız karısı tarafından terk edilmiş ve kendisiyle sadece yeşil kart almak için evlendiğini öğrenmiştir. Romantik ve iyimser bu genç, dünyaya olan inancını kaybetmemek için mücadele vermektedir.Bart Freundlich'in yönettiği filmin başrollerini Catherine Zeta-Jones ve Justin Bartha paylaşıyor.

sinemalar.com

-------
[h=1]Starter For 10[/h]

Brian (James McAvoy) hayatta var olmanın yolunun bilgiden geçtiğine inanmaktadır. Çocukluk yıllarının bu düşüncesi, gittiği üniversitede de kendini hissettirecek ve 4 kişiden oluşan okul bilgi takımının bir parçası olacaktır.
Kendi kabuğundan sıyrılan bu genç öğrenci, Alice (Alice Eve) ve Rebecca (Rebecca Hall) ile tanışacak ve kendini hiç bilmediği bir dünyanın içinde bulacaktır.

sinemalar.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt