Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mad max rezildi
sinemada gitmis olmasam yarisini beklemedem carpiya koyardim

---

a walk among the tombstones 6.6/10
ilginc

get the gringo 6.8/10
cok az daha ilginc

Hayret ile okuyorum Mel Gibson ile olan Mad Max filmleri ile büyümüş biri olarak bu filmin Mad Max ile hiç bir ilgisi yoktu. Hatta Mad Max karakterini canlandıran şahıs çok ezikti. Eşim ile iki hafta içerisinde iki bölüm olarak ancak izledik....arada asıl olan Mad Max bölümlerinin tamamını tekrardan izleyerek. Yazık edilmiş umarım daha çok içine ederek devamı falan çıkmaz.

nekadar doğru bilmiyoırum ama okuduğum bir teoriye göre tom hardy'nin canlandırdığı karakterm mel gibson serisinden o çukurlarda dolanan çocukmuş.

yorumdan ayrı olarak ben beğendim son filmi. o gitarcı dallama falan çok serseriydi :D

Tom Hardy boktandı katılıyorum.

Hayret ile okuyorum Mel Gibson ile olan Mad Max filmleri ile büyümüş biri olarak bu filmin Mad Max ile hiç bir ilgisi yoktu. Hatta Mad Max karakterini canlandıran şahıs çok ezikti. Eşim ile iki hafta içerisinde iki bölüm olarak ancak izledik....arada asıl olan Mad Max bölümlerinin tamamını tekrardan izleyerek. Yazık edilmiş umarım daha çok içine ederek devamı falan çıkmaz.

Ben izlemedim yeni Mad Max'i. Bayağı önermişlerdi de arkadaşlar. Yalnız o ilk Mad Max'in tadı hakikaten farklıdır. Post apokaliptik bir dünyanın atmosferi çok iyi verilmişti. Mel Gibson zaten bu filmden sonra şöhret oldu desek yanlış olmaz sanırım.

Son düzenleme:
Sıkıcı olmayan Fransız filmi önerecekler var mıdır? Varsa şimdiden teşekkürler.

mad max demeyin lan, her ismini gördüğümde midem bulanıp, çalınan zamanıma ve parama acıyorum.

Sıkıcı olmayan Fransız filmi önerecekler var mıdır? Varsa şimdiden teşekkürler.

À la folie ... pas du tout
Hors de prix
Delicatessen
Trois Coulerurs : Blanc
Nikita

(Amelie ve Leon'u izlediğini varsayarak)

Son düzenleme:
Leon (1994)

9/10

leon-stills-leon-leon-the-professional-24525341-1788-1169.jpg

Natalie Portman'in ne kadar muazzam aktris oldugunu gösteren film.

Aksiyonu biraz abartmislar ama o kadar da olur.

Son düzenleme:
Leon (1994)

9/10

Natalie Portman'in ne kadar muazzam aktris oldugunu gösteren film.

Aksiyonu biraz abartmislar ama o kadar da olur.
Efsane film. En az 10 kere izlemişimdir.

Ilk defa mı izledin daha aga?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

The_Martian_DBOX_3D.jpg

Güzel film, kitabı daha da ayrıntılı.Whitney'in çarezisliği biraz daha seyirciye hissettirseler daha da iyi olurmuş.Kitapta herşey öyle yolunda gitmiyor, daha da büyük aksiliklerle karşılaşıyor

3D gereksiz olmuş

Yahu orjinal seri ile kıyaslayan mi var .ben fragmanını bile benzetemedim eski filme.ama hiç izlememiş biri gibi düşünürsek bence başarılı bir film seyir keyfi de yuksek.
Sinemada izlenecek bir film değil ayriyeten yani kült yapımlar arasına girmez ama evde izlemek için uygun bir film bence

t★p★t★p★

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt