Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
In bruges muthis bir komedi. Bugün tekrardan izledim.

220px-The_Martian_film_poster.jpg

Sopravvissuto - The Martian (2015) - IMDb

beklentimi karsilamadi yav. görsellik falan hosda filmde bariz bir gerilim eksikligi var. ne bileyim bi alien falan olaydi gezegende iyiydi:( ha gayet akici, iyi kötü zaman da gecirtti ama ilerde best of listelerine girecek bir film degil kesinlikle.

Pixels 1/10 uzak durulacak bir film. Dünyayı kurtaran adam dan daha saçma film yapmış amerikalılar, kimin aklına gelmiş acaba bu saçmalık.

220px-The_Martian_film_poster.jpg

Sopravvissuto - The Martian (2015) - IMDb

beklentimi karsilamadi yav. görsellik falan hosda filmde bariz bir gerilim eksikligi var. ne bileyim bi alien falan olaydi gezegende iyiydi:( ha gayet akici, iyi kötü zaman da gecirtti ama ilerde best of listelerine girecek bir film degil kesinlikle.

Fena değildi de bilimkurgu olarak daha iyi tercihler var tabi.

Tre colori - Film bianco (1994) - IMDb

8/10

Serinin diğer 2 filmine de bakacağım. Alexandra Daddario'yu da çiğ çiğ yutabilirim kendi adıma üstte biri resmini koymuş.

Son düzenleme:
Southpaw-poster.jpg

Son Şans - Southpaw (2015)*

Yeni izledim güzel film başı çok güzel baya dramatik di ama sonunu daha farklı beklerdim yinede güzel film reis rolünü güzel yapıyor.
Boxing-Workout-Jake-Gyllenhaal-Southpaw-Routine.jpg

Gelismeye bak adamdaki:D
jake-gyllenhaal-southpaw-movie-body-transformations-teaser__oPt.jpg

Death Racer

Filmin yarisi Joan Allen'in agir makjayli suratiyla geçti

6/10

[h=2]The Lovely Bones[/h]
Cennetimden-Bakarken-1279481247.jpg
Alice Sebold‘un 2002 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan The Lovely Bones filminin yönetmen koltuğunda Peter Jackson‘ı görüyoruz. Başrolleri Saoirse Ronan, Mark Wahlberg, Rachel Weisz ve Susan Sarandon paylaşıyor.Filmin konusuna gelirsek; 14 yaşında bir cinayete kurban giden Susie Salmon cennete gitmiştir. Bu yeni evinden yaşayanların dünyasını izlemektedir. Ölümünden sonra Susie aşağıda onsuz sürüp giden yaşamı, okul arkadaşlarının kendisinin kayboluşuyla ilgili yorumlarını, ailesinin umutlarını yitirmemeye çalışarak sevgili kızlarının canlı bulunması umuduna sarılmasını izlerken, bir taraftan da sapık katilinin cinayetten kalan izleri ve ipuçlarını yok etmeye çalışmasını takip eder. Cennetteki yaşama alışmaya çalışan ve burada birbirinden ilginç karakterlerle karşılaşan Susie yaşayanların dünyasına ait anılarını unutamaz. Küçük kız giderek iki dünya arasında kalmaya başlar.Film, bir değişiklik olmazsa, ülkemizde 29 Ocak 2010 tarihinde gösterime girecek.

sinemalar.com

onesheet.jpg

İzleyin,izletin müthiş senaryo.Biraz daha üzerinde durulsa efsane birşey çıkabilirmiş bu haliylede sevdim.

Ek olarak ;

stranger-than-fiction-1.jpg

İzleyin,izletin müthiş senaryo.Biraz daha üzerinde durulsa efsane birşey çıkabilirmiş bu haliylede sevdim.

Ek olarak ;
bir soundtracki var akılda kalan. o da öyle böyle değil milyon dolarlık bebek filmindeki soundtrack gibi etki bırakıyor.
edit. film konusu bakımından çok orjinal ve güzel tabii. will ferrel kendisinden beklenmeyecek bir karakteri çok iyi canlandırmış.

Son düzenleme:
bir soundtracki var akılda kalan. o da öyle böyle değil milyon dolarlık bebek filmindeki soundtrack gibi etki bırakıyor.
edit. film konusu bakımından çok orjinal ve güzel tabii. will ferrel kendisinden beklenmeyecek bir karakteri çok iyi canlandırmış.

Bu tarz filmleri çok seviyorum.Testere reisin dediği gibi ;

10946380_1568087950102197_928470694_n.jpg

Eline gitarı alıp Whole Wide World'u söylemesi çok iyidir Stranger Than Fiction'da adamın.

Anlatmak istediği de geçmişte yapamadığı şeylerin,şarkının da konseptine uygun dışa vurumu bir nevi. Mesela bir gitara sahip olamamıştır gibi gibi. Çok içten söyler, sonrası da malum.

Ayrıca Dustin Hoffman'ı es geçmemek lazım. Başrolde olmasa dahi yine de ağırlığını hissettiren bir performansı vardır. Pisuvar sahnesi özellikle komik :)

Bu tarz filmleri çok seviyorum.Testere reisin dediği gibi ;

10946380_1568087950102197_928470694_n.jpg

fi tarihinde Talha ya önermiştim o filmi de will ferrelın tarzını sevmiyorum dedi izlemedi. hatta daha ileri gitti ileri geri konuştu şerefsiz falan dedi adama. tatsızlık çıkmasın dedim cevap vermedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt