- 4 Ağustos 2009
- 91.294
- 72.965
- 5.358
In bruges muthis bir komedi. Bugün tekrardan izledim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
the happening 7.5/10
film-ul apeshit
managed to scare the apeshit outta me tbh m8
Pixels 1/10 uzak durulacak bir film. Dünyayı kurtaran adam dan daha saçma film yapmış amerikalılar, kimin aklına gelmiş acaba bu saçmalık.
![]()
Sopravvissuto - The Martian (2015) - IMDb
beklentimi karsilamadi yav. görsellik falan hosda filmde bariz bir gerilim eksikligi var. ne bileyim bi alien falan olaydi gezegende iyiydiha gayet akici, iyi kötü zaman da gecirtti ama ilerde best of listelerine girecek bir film degil kesinlikle.
![]()
Sopravvissuto - The Martian (2015) - IMDb
beklentimi karsilamadi yav. görsellik falan hosda filmde bariz bir gerilim eksikligi var. ne bileyim bi alien falan olaydi gezegende iyiydiha gayet akici, iyi kötü zaman da gecirtti ama ilerde best of listelerine girecek bir film degil kesinlikle.
bir soundtracki var akılda kalan. o da öyle böyle değil milyon dolarlık bebek filmindeki soundtrack gibi etki bırakıyor.İzleyin,izletin müthiş senaryo.Biraz daha üzerinde durulsa efsane birşey çıkabilirmiş bu haliylede sevdim.
Ek olarak ;
bir soundtracki var akılda kalan. o da öyle böyle değil milyon dolarlık bebek filmindeki soundtrack gibi etki bırakıyor.
edit. film konusu bakımından çok orjinal ve güzel tabii. will ferrel kendisinden beklenmeyecek bir karakteri çok iyi canlandırmış.
Bu tarz filmleri çok seviyorum.Testere reisin dediği gibi ;
![]()
Talha Küllüfi tarihinde Talha ya önermiştim o filmi de will ferrelın tarzını sevmiyorum dedi izlemedi. hatta daha ileri gitti ileri geri konuştu şerefsiz falan dedi adama. tatsızlık çıkmasın dedim cevap vermedim.