Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5494955469_4b5d27a844_o.jpg

10/8

43169-b-samsara.jpg

10/10 (Mümkün olan en kaliteli versiyonu izlemenizi öneririm, görüntüler olağanüstü)

yapma be okadar zamandırda bekletiyorum bunu.abartmış olabilme ihtimalin var mı?

izlerken biraz yoruyor yalniz. ama oyunculuk top notch, özellikle steve carrell'inki. hikaye gercek bu arada, ama gidip arastirirsan agir spoiler yersin yalniz. bittikten sonra iyiki izlemisim demistim o kadarini diyim.

izlerken biraz yoruyor yalniz. ama oyunculuk top notch, özellikle steve carrell'inki. hikaye gercek bu arada, ama gidip arastirirsan agir spoiler yersin yalniz. bittikten sonra iyiki izlemisim demistim o kadarini diyim.

steve carrell'ın izlemediğim bi iki filmi bir de ofis dizisimi ne var. bazı aktörlere öyle takıldımmı takılıyorum. bu aralar iskandinav hevesim geçsin aradan çıkartırım bunuda mutlaka. daha evvelde konusmustuk senınle bu fılmı zaten.

steve carrell'ın izlemediğim bi iki filmi bir de ofis dizisimi ne var. bazı aktörlere öyle takıldımmı takılıyorum. bu aralar iskandinav hevesim geçsin aradan çıkartırım bunuda mutlaka. daha evvelde konusmustuk senınle bu fılmı zaten.

direk filmografiden gitmeyi bende severim. c.bale'nin tv yapimlari dahil her cevirdigini izlemistim mesela 2-3 sene evvel:) bi ara arnold'unkini de tamamlayayim diyorum da adamin baya cöp filmi varmis. üseniyorum:D

Son düzenleme:
direk filmografiden gitmeyi bende severim. c.bale'nin tv yapimlari dahil her cevirdigini izlemistim mesela 2-3 sene evvel:) bi ara arnold'unkini de tamamlayayim diyorum da adamin baya cöp filmi varmis. üseniyorum:D

ya tabi bi oyuncunun tüm filmeri iyi olcak diye bişey olamaz ama onca favori aktörüm arasından tüm filmleri iyi olan bir tanesi denk geldi abartısız tek kötü filmini bulmadım hepsi iyi ve kaliteliydi o da denzel washington du. daha evvelde bahsettim sana adam abartısız tek başına kaliteymiş yav.

denzel müthis adam yav. $u training day'i 100 kere izlesem bikmam valla.

Son zamanlarda izlediğim filmlerden aklıma gelenler:

Alien 2 (Aliens) : İlk film daha iyiydi. Ama tıpkı ilk filmde olduğu gibi bu filmin de o yıllarda çekilmiş olduğuna inanmak zor. Günümüz Türk sineması hala yanına yaklaşamadı

Patch Adams: Mükemmel. imdb notuna aldanmayın çok çok güzel bir film.

Biteneccial Man: Bu da çok güzel. Robin Williams gibi eğitici filmlerde çok kez oynamış bir ismin intihar etmesi çok garip..

Self/less: Beklentimin altındaydı. Bayadır da izlemeyi düşünüyordum oysa..

Açlık oyunları final: Güzel bir final olmuş. İlk 40 dakikası sarmadı ama sonra güzelleşti.

Dabbe 3 ve 4: Dabbenin ilk filmi efsaneydi. ikinci filmi ise bir o kadar berbat. Bunlar ilk film kadar olmasa da daha iyiydi

Drag me to the hell: Finaliyle etkiledi. 2 yerde de yerimden sıçradım :D

Terminator Geniysys: Fena değil. Ama izlememek kayıp değil.

Hitman Ajan 47: Olmamış

Infini: Ortalama bir bilim kurgu-gerilim filmi olmuş

Insomnia: Nolan reis yapmış yine. Psikolojik gerilim türünde çok sağlam bir iş çıkmış ortaya.

28 hafta sonra: Bildiğimiz zombi stilinden uzak olsa da kötü değildi.

Hotel Transylvania 2: İlk film çok daha güzeldi. Bu da gayet başarılı ama.

Time lapse: Efektsiz bilim kurgu filmler daima hoşuma gitmiştir. Çok fazla beyin yaktığını söyleyemem ama bu tarz filmleri sevenler beğenecektir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt