Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
As_Far_As_My_Feet_Will_Carry_Me-260117027-large.jpg

as far as my feet will carry me bu filmi izleyin. Hikayesi ve oturtulmak istenen konu ve finali baya güzel olmuş.

blade trilojisini tekrar izledim

I; iyi
II; çok iyi
III; berbat

III'de Snipes hariç 5 kurus etmeyen tüm aktörleri seçmişler

Arkadaşlar Aranızda Hint filmleri izleyen vardır mutlaka... neden bilmiyorum ama bu Hint Fimlerini izleyince İnsan Tuhaf oluyor...

Başka Bir Dünya'ya geçiş yapıyorum sanki... Müzikler , Danslar , Giyinme tarzları , Ses tonları herşeyiyle çok farklılar... insan etkisinden çıkamıyor

Arkadaşlar Aranızda Hint filmleri izleyen vardır mutlaka... neden bilmiyorum ama bu Hint Fimlerini izleyince İnsan Tuhaf oluyor...

Başka Bir Dünya'ya geçiş yapıyorum sanki... Müzikler , Danslar , Giyinme tarzları , Ses tonları herşeyiyle çok farklılar... insan etkisinden çıkamıyor

Avare'yi anmak lazım bu manada

aawaaraa hoon, aawaaraa hoon
yaa gardish mein hoon, aasamaan kaa taaraa hoon :D

https://www.youtube.com/watch?v=0kY0ffAaCk8

9k=

Ekli dosyalar

• içerik.webp
    içerik.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 92
eskinin türkücüsü şimdinin sinema yönetmeni özcan deniz'in hintlilerden arakladığı fanaa filmide çok güzeldir. gerçi aamir khan (böyle yazılıyor heralde) filmleri kalitedir her daim.

bunun dışında pi'nin yaşamı bana göre son dönemlerin en muhteşemidir. film bittikten sonra biraz incelemelerine göz atılınca alt metinlerinde gerek kör kütük inancın gerekse de inançsızlığın insanları, toplumu nasıl etkilediğini çok iyi anlatıyor.

tabi son dönemlerin en iyisi pi'nin yaşamı desemde avare gibi gerçek bir efsane var. öyle bir film ki tek başına tüm yeşilçamın alt yapısını oluşturmuş, etkilemiş. hatta bugün ülkemizdeki dizi sektöründe olsun modern denilen sinemasında olsun etkilerini hala gösteriyor.

Son düzenleme:
Death Of A Superhero (2011)

Film Hakkında: Canlı çekim ve animasyonun yepyeni bir üslup ile birleştirildiği Süper Kahramanın Ölümü acı, komik, içten ve canlı bir aşk hikayesi sunuyor. On beş yaşındaki Donald, yenilmez ve yıkılmaz bir süper kahramanın karanlık dünyasını olağanüstü bir çizim yeteneği ile kağıda dökmektedir. Ancak gerçek hayatta kendisi süper kahramanın aksine hasta ve hayli zayıftır. Ergenlik çağının doruklarında hasta olan Donald, büyümeye başladıkça sevgiyi keşfedecek, ailesini daha iyi anlamaya başlayacak ve hayatı daha iyi tanımaya başlayacaktır.
Ian Fiztgibbon'ın yönettiği filmin başrolünde ise Andy Serkis bulunuyor. Ian Fitzgibbon, 2009 yılında Bu Filmde Ben Varım ile Altın Lale kazanmıştı.

Değerlendirmem: Görsel sanatların çizimlerle ve canlı çizgi film efektleriyle gerçek hayata uyarlanması oldukça özgünlük katmış filme. Geleneksel "bir çocuğun yaşam mücadelesi" konulu filmlerden ayrılan yapımlardan biri bu yönden.Hayal gücü-çizimler-reel yaşam köprüsüyle çok iyi bir film kesinlikle. Bu tür filmlerde sevmediğim tek klişe atarlı ergen triplerine karşı atarlı pskologların filme konumlandırılması. Yani onu değiştirmeye çalışmaktan çok suyuna giden tipler.Tavsiye edilesidir...7,8/10

aynen bende cok begeniyorum bajrangi bhaijaan izlemediysen öneririm.

Üç idiot çok iyi filmdir. Normal de Hint filmi izlemem,hatta nefret ederim. Lakin onu izledim.

Leon On me (1989)

Film Hakkında : Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde, Oscarlı başarılı oyuncu Morgan Freeman, zıvanadan çıkmış okulu yola getiren müdür rolünde.1977 Oscar'larında "Rocky" ile "En İyi Yönetmen" Oscar'ının sahibi olan ve aynı zamanda "The Karate Kid" serisine de imza atan John G. Avildsen yönetmen koltuğundaki isim.

Değerlendirmem : Samimiyet ve disiplini aynı potada eriten seyredilmesi gereken bir yapım. Afro amerikan ve latin gençlerin,azınlık olarak da fakir beyaz çocukların yer aldığı kendi yağıyla kavrulmuş,çetelerin bulunduğu bir okulun içindeki cevherin ortaya çıkarılmasındaki yöntemler ele alınıyor. Aynı zamanda öğretmen-öğrenci arasındaki denge de güzel kurgulanmış. Sanırım bu filmi daha sonrasında çekilen benzerlerinden ayıran en önemli detay bu. Ayrıca ırkçılığa karşıtlığı fakirlik üzerinden vermesi de önemli bir anektod olarak göze çarpıyor. Morgan Freeman'nın döktürdüğü orjinal bir yapıt...8 /10

çok çok iyiydi,müthiş öneri :005:
şunu daha sonra farkettim
261140_full.jpg

a30fcc088b42793e4ed9068cf2f45881.jpg

meğersem reisin alt yapı sanılandan çok daha sağlammış :asd:

kacis-yok-no-escape-2015-turkce-altyazili-izle-906.jpg

agustos 2015 miş vizyon tarihi. ekşın baya vardı. begendim ben tavsiye edilir

Victoria (2015)

Film Hakkında : Berlin'e yeni taşınmış ve bu şehrin kurallarına göre yaşamayı öğrenmeye çalışan Victoria, Berlin'de bir gece kulübünde arkadaşlarıyla eğlenmekte olan Sonne ile tanışır ve aralarında hızlı bir çekim yaşanır. Ancak gece arkadaş grubunun ödemesi gereken eski borç nedeniyle bambaşka bir noktaya sürüklenir. Victoria Sonne ve arkadaşlarına yardım etmeye karar verir ve maceraya katılır. 2015 Uluslararası Berlin Film Festivali’nde En İyi Görüntü Yönetimi de dahil olmak üzere 3 ödülü birden kucaklayan film; tam 140 dakikalık tek bir plandan oluşuyor. Sebastian Schipper'ın yönetmenliğini üstlendiği bu son derece önemli sinemasal deneyimin başrolleriniyse; Laia Costa, Frederick Lau ve Franz Rogowski gibi isimler paylaşıyor.

Değerlendirmem :
Bir gece, bir insan hayatını bu denli nasıl değiştirebilir ? Yalnızlık bu denli güçlü bir cesaret verebilir mi insana ? İşte bunları irdeliyor film... Hakikaten çok beğendim. Hem gizem öğesi, hem de insanın yalnızlığını dibine kadar yaşatan,irdeleten seyredilesi bir yapım olmuş. Kamera açıları sanki insanda filmi yaşatıyor hissiyatı veriyor. Yönetmenin tekniği çok yerinde denilebilir. Bunu da Blair Cadısı tarzında yapmaması ayrıca güzel benim açımdan.Ben bundan gayrı piyano sahnesine bayıldım. Gece izlenmesi tavsiye edilir. Melankoliyi dibine kadar alıyorsunuz...8 / 10

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt