Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.318
- 25.868
- 2.808
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar Aranızda Hint filmleri izleyen vardır mutlaka... neden bilmiyorum ama bu Hint Fimlerini izleyince İnsan Tuhaf oluyor...
Başka Bir Dünya'ya geçiş yapıyorum sanki... Müzikler , Danslar , Giyinme tarzları , Ses tonları herşeyiyle çok farklılar... insan etkisinden çıkamıyor
Arkadaşlar Aranızda Hint filmleri izleyen vardır mutlaka... neden bilmiyorum ama bu Hint Fimlerini izleyince İnsan Tuhaf oluyor...
Başka Bir Dünya'ya geçiş yapıyorum sanki... Müzikler , Danslar , Giyinme tarzları , Ses tonları herşeyiyle çok farklılar... insan etkisinden çıkamıyor
len life of pi ve slumdog indian filmi deilki
len life of pi ve slumdog indian filmi deilki
Slumdog hariç hiç bir zaman hint filmi izlemedim
Slumdog hariç hiç bir zaman hint filmi izlemedim
Leon On me (1989)
Film Hakkında : Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde, Oscarlı başarılı oyuncu Morgan Freeman, zıvanadan çıkmış okulu yola getiren müdür rolünde.1977 Oscar'larında "Rocky" ile "En İyi Yönetmen" Oscar'ının sahibi olan ve aynı zamanda "The Karate Kid" serisine de imza atan John G. Avildsen yönetmen koltuğundaki isim.
Değerlendirmem : Samimiyet ve disiplini aynı potada eriten seyredilmesi gereken bir yapım. Afro amerikan ve latin gençlerin,azınlık olarak da fakir beyaz çocukların yer aldığı kendi yağıyla kavrulmuş,çetelerin bulunduğu bir okulun içindeki cevherin ortaya çıkarılmasındaki yöntemler ele alınıyor. Aynı zamanda öğretmen-öğrenci arasındaki denge de güzel kurgulanmış. Sanırım bu filmi daha sonrasında çekilen benzerlerinden ayıran en önemli detay bu. Ayrıca ırkçılığa karşıtlığı fakirlik üzerinden vermesi de önemli bir anektod olarak göze çarpıyor. Morgan Freeman'nın döktürdüğü orjinal bir yapıt...8 /10