Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
filmler patir patir düsüyor nete:D dün "revenant"' cikti. simdi "creed" ve "hateful eight" de yayinlanmis dvdscr formatinda

91PJco3caDL._SX342_.jpg

Insidious 3 - L'inizio (2015) - IMDb

gece gece iyi korkuttu valla:D

1 ve 2'si cok iyiydi. 3'de idare eder ama genel olarak sırf seriyi uzatmak icin cekilen filmler haz vermiyor.

İndependence Day 2 çıkacak. Merakla beklediğim bir başka film,eski ekibin bir çoğu filmde yer alıyor.

Star Wars'un yeni filmini henüz izledim.

Öncelikle keyifli ve seyirlik bir film,sıkmıyor. Basit ve etkili sahneler,diyaloglar ile film akıyor denilebilir.Efektler gayet özenli yapılmış... Amma velakin sanki konu derinliği ve karakterler namına biraz sıkıntı var. Fragmanda "her neslin kendi hikayesi vardır" konseptine uygun, yeni nesil gençleri de içine alacak bir pazarlama stratejisi seçilmiş. Mesela, esprilerin bazen dozu kaçıyor. Bu da filmin felsefi derinliğine darbe vuruyor. Ben pek gülemedim fakat kahkahayı patlatan çok sayıda gençler vardı. Belki fazla muhafazakarız :) Yeni karakterler ile ilk filmdeki, karakterlerin benzerliği, "her neslin hikayesi" sloganına uygun yapılmış. Seriye atıflar yapılmış gibi gibi... Yine de o ilk dönem Star Wars serisinin karizmasını yakalayamayacağı belli. Hoş zaten böyle bir çıtada koymadım ben kendi namıma.O yüzden çok büyük bir hayalkırıklığım da olmadı.

Daha sonraki filmde konuyu çeşitlendirirler mi bilmem. Burada dar bir alanda kalmış.

Sözün özü, gidilebilir mi ? Evet gidilebilir,güzel vakit geçirirsiniz...Özellikle eski karakterlerin görünmesi çok güzel...Lakin çok büyük beklentiye girmemek lazım... 7,5 / 10

12882_The%20Abyss.jpg

Derinlik Sarhoşluğu

James Cameron eseri, yapıldığı yıla göre oldukça başarılı bir fantastik film. Süresi biraz uzun olsa da sürükleyici, izlettiriyor. Ama beklenti fazla büyük olmasın. Dediğim gibi film fantastik sınıfına fazlasıyla giriyor.

The Usual Suspects

7/10

Film ül harikulade.

Son dakikasına kadar heyecanlı film

no-escape-600x450.jpg

Konusu : Kamboçyaya iş için giden mühendis ve ailesi ülkede iç savaş çıkması nedeniyle zor anlar yaşar..Hele ki bu isyancılar yabancı düşmanıyken..

Oldukça heyecan verici bir filmdi.. Sonuna kadar sıkmadan izlettiriyor.. 7/10

Son düzenleme:
Iyi filmdi definitely ama ben 10/10 verdiğim filmler çok az oluyor genelde. Bir filmin 10/10 kazanması için herşeyi muazzam olmasi lazim. Herşeyi

bence usual suspects 9/10 hak edecek bir film o yüzden sordum.. Bir de filmin çekildiği tarihi de göz önüne almak lazım 95 yapımı bir film..

leonardo'nun yeni filmi guzelmis, izleyiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt