- 31 Ağustos 2010
- 10.404
- 47
- 353
haah benzetmeye bak kiraz gibi tipi öyle gerçekten yaz meyvesi kılıklıHalit Ergenç'e bak helal olsun. Audrey'e de bayılırım kiraz gibi kız yemin ediyorum.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haah benzetmeye bak kiraz gibi tipi öyle gerçekten yaz meyvesi kılıklıHalit Ergenç'e bak helal olsun. Audrey'e de bayılırım kiraz gibi kız yemin ediyorum.
enemy iyi filim Lan
Şu Gyllenhaal fetisiniz harbiden limitsizmiş yahu
Şu Gyllenhaal fetisiniz harbiden limitsizmiş yahu
Fetis degil de kapmsamli bi iki inceleme var nette onlari bi oku sonra tekrar karar ver. Gecen sene veya ondan once diger baslikta enemy ve take a shelter baya konusulup tartisilmisti. Buyuk ihtimal filmi tam anlamadin sen reis.Olm su Gyllenhaal fetisi seni kör ediyor.
Filmi anladim da daha fazlasini bekledim. Heyecanliydi, sürükleyiciydi, ama daha fazlasini bekledim. 2 kisi birbirinin hayatiyla karismasindan daha fazla olay ve depth görmek istedim. Görmedim. :'(Fetis degil de kapmsamli bi iki inceleme var nette onlari bi oku sonra tekrar karar ver. Gecen sene veya ondan once diger baslikta enemy ve take a shelter baya konusulup tartisilmisti. Buyuk ihtimal filmi tam anlamadin sen reis.
Filmi anladim da daha fazlasini bekledim. Heyecanliydi, sürükleyiciydi, ama daha fazlasini bekledim. 2 kisi birbirinin hayatiyla karismasindan daha fazla olay ve depth görmek istedim. Görmedim. :'(
![]()
https://www.imdb.com/title/tt1663202/
dayanamadim bozuk ing altyaziyla izledim dün gece
öncelikle sunu diyeyim, sanirim bir filmde gördügüm en iyi kamera kullanimini iceriyor. o dalda kesin oscar'i alir. zamani olan gidip ocakta sinemada izlesin hatta.
filme gelirsek senaryo beklentimin biraz altinda kaldi. film bastan sona tek bir cizgide ilerliyor, bir yan hikaye fena olmazmis aslinda. ilk yarim saatten sonra az cok tahmin edebiliyorsun filmin nereye dogru gittigini.
ha ama ona ragmen 2,5 saatlik film su gibi akip gitti, bir an bile sıkılmadım.
ama sanirim leo bu sefer de eli bos dönücek, oscarlik bir rol degil sanki.
FAt joe ve Ayıboğan Tom oynuyomuş![]()
https://www.imdb.com/title/tt1663202/
dayanamadim bozuk ing altyaziyla izledim dün gece
öncelikle sunu diyeyim, sanirim bir filmde gördügüm en iyi kamera kullanimini iceriyor. o dalda kesin oscar'i alir. zamani olan gidip ocakta sinemada izlesin hatta.
filme gelirsek senaryo beklentimin biraz altinda kaldi. film bastan sona tek bir cizgide ilerliyor, bir yan hikaye fena olmazmis aslinda. ilk yarim saatten sonra az cok tahmin edebiliyorsun filmin nereye dogru gittigini.
ha ama ona ragmen 2,5 saatlik film su gibi akip gitti, bir an bile sıkılmadım.
ama sanirim leo bu sefer de eli bos dönücek, oscarlik bir rol degil sanki.