Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Absolutely-Anything.jpg

british comidy; w. fun - 6.5/10

Bridge_of_Spies_poster.jpg

spielberg, nuff said, 10/10

MV5BMjA5NzUwODExM15BMl5BanBnXkFtZTgwNjM0MzE4NjE@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

superb, 8.9/10

Quentin Tarantino filmlerinde toplam 1371 fuck kelimesi geçiyormuş

Gereksiz bilgiler kuşağıyla sizlerle birlikteyiz

her filmi bakmadan önce kitabini mi okucam töbe est. Filme göre review yapiyoruz.

kitabı algılarını dışavurumculugu sembolizm algını falan genişletsin diye dedim

220px-The_Revenant_2015_film_poster.jpg

https://www.imdb.com/title/tt1663202/

dayanamadim bozuk ing altyaziyla izledim dün gece:D

öncelikle sunu diyeyim, sanirim bir filmde gördügüm en iyi kamera kullanimini iceriyor. o dalda kesin oscar'i alir. zamani olan gidip ocakta sinemada izlesin hatta.
filme gelirsek senaryo beklentimin biraz altinda kaldi. film bastan sona tek bir cizgide ilerliyor, bir yan hikaye fena olmazmis aslinda. ilk yarim saatten sonra az cok tahmin edebiliyorsun filmin nereye dogru gittigini.
ha ama ona ragmen 2,5 saatlik film su gibi akip gitti, bir an bile sıkılmadım.
ama sanirim leo bu sefer de eli bos dönücek, oscarlik bir rol degil sanki.

Olm su Gyllenhaal fetisi seni kör ediyor.
Fetis degil de kapmsamli bi iki inceleme var nette onlari bi oku sonra tekrar karar ver. Gecen sene veya ondan once diger baslikta enemy ve take a shelter baya konusulup tartisilmisti. Buyuk ihtimal filmi tam anlamadin sen reis.

Fetis degil de kapmsamli bi iki inceleme var nette onlari bi oku sonra tekrar karar ver. Gecen sene veya ondan once diger baslikta enemy ve take a shelter baya konusulup tartisilmisti. Buyuk ihtimal filmi tam anlamadin sen reis.
Filmi anladim da daha fazlasini bekledim. Heyecanliydi, sürükleyiciydi, ama daha fazlasini bekledim. 2 kisi birbirinin hayatiyla karismasindan daha fazla olay ve depth görmek istedim. Görmedim. :'(

öncelikle sunu diyeyim, sanirim bir filmde gördügüm en iyi kamera kullanimini iceriyor. o dalda kesin oscar'i alir. zamani olan gidip ocakta sinemada izlesin hatta.
filme gelirsek senaryo beklentimin biraz altinda kaldi. film bastan sona tek bir cizgide ilerliyor, bir yan hikaye fena olmazmis aslinda. ilk yarim saatten sonra az cok tahmin edebiliyorsun filmin nereye dogru gittigini.

film'ul w. Zolid 'ndeed

FAt joe ve Ayıboğan Tom oynuyomuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt