Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Gyllenhaal fetisiniz harbiden limitsizmiş yahu

gylenhaal fetisizmi mi ? Adam şu an 30 yaş grubunun en iyi 3 oyuncusundan biridir şükrü bu neyin kafası ? 2010'da başrol oynadığı pers prensinden beri büyük çıkışta... Yaşam Şifresinde bilim kurgunun dibine vurdular orada da mükemmeldi..Prisonerste bambaşka bir rolde izledik alnının akıyla tamamladı. bu herif hep iyi rol oyuncusu mu olacak ya derken Nightcrawler'la karşımıza çıktı psikopatın kralını oynadı...

edit : Neredeyse bu gafil şükrü yüzünden southpawı unutuyordum.. orada da sporcu kimliğine büründü filmi resmen tek başına götürmüş..

Jake gylenhaal'a laf ediyorsan 1-2 oyuncu söyle de onları izleyek

Son düzenleme:
gylenhaal fetisizmi mi ? Adam şu an 30 yaş grubunun en iyi 3 oyuncusundan biridir şükrü bu neyin kafası ? 2010'da başrol oynadığı pers prensinden beri büyük çıkışta... Yaşam Şifresinde bilim kurgunun dibine vurdular orada da mükemmeldi..Prisonerste bambaşka bir rolde izledik alnının akıyla tamamladı. bu herif hep iyi rol oyuncusu mu olacak ya derken Nightcrawler'la karşımıza çıktı psikopatın kralını oynadı... Jake gylenhaal'a laf ediyorsan 1-2 oyuncu söyle de onları izleyek
kötü aktör oldugunu söylemedim ki, sadece onun oynadigi her film = muazzam film anlamina gelmez. edit: gafil diye saçma laflarla gelme bana. Yaliyorsun diye saygisizca konusmana gerek yok.

Son düzenleme:
Bridge of Spies (2015)

Bridge of Spies aslinda genelinde kaliteli film ama ayni zamanda heyecanli parçasi olmayan bir film. Filmin hikayesi bir yandan enteresan, ama diger yandan sıkıcı oldugunu diyebiliriz. Filmde hep özel birsey olacagina bekledim ama o heyecanliligi getiremedi. O yüzden sinemada bakmaya tavsiye etmiyorum. Ama filmin enteresan olani, Spielbergin Sovyetler stereotype olarak göstermemesiydi. Spielberg ABD ve Rusya birbirine esit olarak göstermesi filmin pozitif seylerden birisiydi. Aktörlüge gelince fena degildi. Tom Hanks her zamanki gibi iyiydi, Breaking Baddeki Jack'in yegeni'de fena degildi. Yalniz film fazla anlatti, biraz fazla belgelesele kaçti.

. 7/10

Son düzenleme:
ne 2015 miş arkadaş dizisinden sinemasına hatta hamzasına kadar bir çok kült karaktere sapladılar.

and the oscar goes to

leonardo-dicaprio-dan-tom-hardy-tampil-garang-di-poster-film-the-revenant.jpg

Güzel filmler düştü piyasaya

The Martian,The Revenant,Bridge of Spies,Joy,The Intern

şimdi izledim revenantı bu sene artık alır heralde. adam yine aşmış.

Blow(Beyaz Şeytan) : ImdB
Blow_poster.jpg

Çok hoş bir film hüzünlü ayrıca. Johhny Deep döktürmüş yine film içinde. Şöyle ki genelde sürreal karakterler oynayan Deep ilk defa gerçek bir karakter canlandırıyor ve harika!

revenant'ı izleyenler ne düşünüyor dicaprio artık başaracak mı malum ödülü almayı

şuan bende de arka planda iniyor malum ortamlarda :asd22:

Di caprio bey gunumuzun en iyi oyuncusudur. Artık hakettigini versinler adama.

Güzel filmler düştü piyasaya

The Martian,The Revenant,Bridge of Spies,Joy,The Intern

Martian iyi bir filme benziyor ama bilimkurgu-uzay merakı olanlar için bana hitap etmiyor maalesef..

revenantı en kısa sürede izleyeceğim.. joy'un kadrosu ilgimi çekti..Lawrence ve bradley cooper 'ın birlikte oynadığı her film izlenir tabi de niro babayı da unutmayalım...

Yine de niro babanın oynadığı intern varmış.. Açıkçası de niro'ya komedi filmlerinde dalga geçilen sert adam rolü yakışıyor .. zor baba serisindeki gibi.. Burada şapşalak bir rolü oynuyor gibi geldi..İzleyen var mı bu filmi nasıldır ?

Martian iyi bir filme benziyor ama bilimkurgu-uzay merakı olanlar için bana hitap etmiyor maalesef..

revenantı en kısa sürede izleyeceğim.. joy'un kadrosu ilgimi çekti..Lawrence ve bradley cooper 'ın birlikte oynadığı her film izlenir tabi de niro babayı da unutmayalım...

Yine de niro babanın oynadığı intern varmış.. Açıkçası de niro'ya komedi filmlerinde dalga geçilen sert adam rolü yakışıyor .. zor baba serisindeki gibi.. Burada şapşalak bir rolü oynuyor gibi geldi..İzleyen var mı bu filmi nasıldır ?

Kadro ve fragmana göre ortamlara düşen filmler içerisinden en izlenebilir film gibi duruyorlar

İndirdim ama izlemedim.Belki bir hayalkırıklığı The Intern olabilir gibi duruyor

"james bond - spectre" de düsmüs bir kac saat önce. gerci ben pek begenmemistim sinemada ama takip eden vardir seriyi.

Le Grand Homme - The Great Man (2014)

Film Hakkında :
Afganistan'daki görevlerinin sonuna gelen 2 Fransız askerin hayatları, amansız bir pusuyla altüst olur.Toronto Film Festivali 'keşif' bölümünde izleyicisiyle buluşan yapımın başrollerini Jeremiıe Renier, Surho Sugaipov ve Ramzan Idiev paylaşırken, yönetmen koltuğunda ise, Sarah Petit oturuyor.

Değerlendirmem : Fransa için askerlik görevini ifa ederken, başlarına gelen bir olay sonucunda lejyoner olamayıp, reel yaşama döndüklerinde göçmen olmanın zorluklarını yaşayan iki arkadaşın karşılaştıklarını duru bir şekilde anlatan bir yapım. Askerlik arkadaşlığının reel yaşamda da aynı şekilde devam edilme sürecine vurgu yapılan filmde, birbirlerinin yaşamlarına,ailelerine destek çıkma da işleniyor. Yani bir nevi bütünleşme konu alınıyor. Biraz ağır ilerleyen bir film olsa da deneyimlemek gerektiğini düşünüyorum.

https://www.imdb.com/title/tt3431812/

Moonstruck (1987)

Film Hakkında : Eşini yıllar önce bir trafik kazasında kaybeden Loretta Castorini, otuzlu yaşların sonunda New York'ta yaşayan yalnız bir kadındır ve artık yeniden evlenmenin zamanının geldiğini düşünmektedir. Bu nedenle arkadaşı Johnny Cammareri'den gelen teklifi değerlendirmeye karar verir. Ona göre ilk evliliği lanetlidir ve bu kez işlerin yolunda gitmesi için elinden geleni yapacaktır. Her ne kadar Johnny'e deliler gibi aşık olmadığını kabul etse de onun son derece kibar ve hoş bir adam olduğuna ve bu sayede mutlu bir aile hayatı kuracağına emindir. Ancak Johnny'nin tuhaf erkek kardeşi bir anda ortaya çıkacak ve ilişkilerini çıkmaza sürükleyecektir.Üç dalda Oscar'a aday gösterilen Norman Jewison filminin başrollerini Cher, Nicolas Cage ve Olympia Dukakis paylaşıyor.

Değerlendirmem : İtalyan operası(La Bohema) ile bezenmiş, ABD içinde İtalya'nın eski katı geleneklerinin, hurafelerinin yaşatıldığı kompleks bir yapı ile 80'lerin havasından biraz ayrılan bir klasik. Cher'in sadece şarkı söylemekten öte oyunculuğunu da konuşturması filmde bayağı farkediliyor. Diyaloglarda hayata dair kısa fakat bir o kadar doğru ve önemli cümleler de sadece seyirlik değil mesaj verme kaygısını da taşıdığı söylenilebilir...Örneğin : " "Burada kendimizi mahvetmek, kalplerimizi kırmak, yanlış insanları sevmek ve ölmek için bulunuyoruz"...Uzun lafın kısası sanat ve masalsılığın tuz biber olduğu bu filmi izleyin.

https://www.imdb.com/title/tt0093565/

The revenant altyazı dusmus mu nete?

altyazı çıkmışsa izleyim akşam.

G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt