Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nolmus ki 95te cekildiyse

farklı yere girdin cund..avatar resmen görsel şölen usual suspect bambaşka bir klasman.. Mesela 6. his'i sinemada izleyen bir abim şöyle demişti'' filmin sonunda tüm sinema 5 dk. ekrana boş boş baktık''... Çünkü o zamana kadar bu tarz bir film yoktu o yüzden 6.his çok değerli bir film..AYnı şeyi usual suspect için de söylüyorum günümüz için çok etkileyici olmasa da o dönemin başyapıtıdır..

12882_The%20Abyss.jpg

Derinlik Sarhoşluğu

James Cameron eseri, yapıldığı yıla göre oldukça başarılı bir fantastik film. Süresi biraz uzun olsa da sürükleyici, izlettiriyor. Ama beklenti fazla büyük olmasın. Dediğim gibi film fantastik sınıfına fazlasıyla giriyor.
Fantastik değil de bilimkurgu sınıfına oturtulabilir. Onun dışında evet film biraz uzun ve su altında geçmesi biraz geriyor.Fakat özellikle sonunda verdiği mesaj çok etkileyicidir.

Fantastik değil de bilimkurgu sınıfına oturtulabilir. Onun dışında evet film biraz uzun ve su altında geçmesi biraz geriyor.Fakat özellikle sonunda verdiği mesaj çok etkileyicidir.

Ben Bilim-Kurgu bakış açısı ile başladım ama, sanki fantastik daha da ağır basıyor. :)

antman.jpg

Hosuma gitti, devami gelirse daha da iyi olur zaten muhtemelen gelecektir. 7/10

Enemy (2013). Ne iyi ne kötü film. Filmdeki karakterler büyük olaydan sonra pek gelişmediler. Hele sonu iyice saçmaydi (anlamini biliyorum, yine de saçma oldugunu düşünüyorum). Gyllenhaal faktörü olmasaydi 3 verecektim. 5.5 veriyorum.

Frankie & Johnny (1991)

Film Hakkında : Hapisten yeni çıkan Johnny bir kafede, güzel Frankie'nin yanında işe başlar. Frankie mesafeli olsa da Johnny onun ilgisini kazanmayı kafasına koymuştur.Oscarlı Al Pacino ve bu filmdeki rolüyle Altın Küre adaylığı elde eden Michelle Pfeiffer'ı bir araya getiren romantik komedinin yönetmenliği "Pretty Woman" ve "Runaway Bride" gibi türün başarılı örneklerine imza atan Garry Marshall'a ait.

Değerlendirmem : Tiyatrodan uyarlanana ve 90'ların sizi içine çeken atmosferiyle bezenmiş huzur dolu bir film. Bugünlerde unuttuğumuz birçok duyguyu açığa çıkaran, gerçekçi bir metinle yazılmış romantik drama denilebilir. Dünyadan kopuk bir karakter ile yaşama bağlı diğer karakterin bir yol çizerken, geçmişleriyle mücadeleleri ve yalnızlıkla imtihanları gerçekten nakış gibi işlenmiş. Final sahnesine ayrı bir parantez açmak lazım ayrıca. Al Pacino ve Michelle Pfeiffer iyi bir ikiliymiş eskiden...7,5 / 10

Hors de Prix (Zengin Avcısı) (2006)

Film Hakkında : Irene, başlangıçta zengin yaşama aşık bir kadındır. Büyük bir otelde garson olarak çalışan Jean’ın mesleği hakkında yanılıp da onu aslında bir milyarder zannedince peşine düşer. Jean, sadece sıradan hayat yaşamakla kalmaz bir de kendi halinde bir tiptir. Irene, gerçeği keşfettiği anda tüymeye çalışır fakat ateş bacayı sarmıştır. Jean onu bırakmak istemez. Öyle ki Irene’nin peşinden Fransa’ya kadar yollara düşer.

Değerlendirmem : Liberallerin bir lafı vardır: "Para ekonominin üzerine örtülmüş bir tülden farksızdır" diye...İşte bu filmi de tanımlayacak olan yegane şey, ekonomi yerine "aşk" sözcüğü kullanılması. Audrey Tautou tam bir "Femme Fatale" bir rolde ve oldukça başarılı, fakat Gad Elmaleh de rolünün hakkını fazlasıyla veriyor bence...."1 Euro = 10 saniye" olayı (bunu filmin sonuna bağlamaları) ve bıçak takımı - köpek balığı diyalogları oldukça hoş. Son derece keyifli bir film; sıkmaz,tavsiye ederim...7,5/10

514W57HHQCL.jpg

Güzeldi eğlendim.Sonu biraz hüzünlü bitti,duygulandırdı

Tam bir noel filmi yılbaşında izlenebilir

John Candy adamsın ulan

Hors de Prix (Zengin Avcısı) (2006)

Film Hakkında : Irene, başlangıçta zengin yaşama aşık bir kadındır. Büyük bir otelde garson olarak çalışan Jean’ın mesleği hakkında yanılıp da onu aslında bir milyarder zannedince peşine düşer. Jean, sadece sıradan hayat yaşamakla kalmaz bir de kendi halinde bir tiptir. Irene, gerçeği keşfettiği anda tüymeye çalışır fakat ateş bacayı sarmıştır. Jean onu bırakmak istemez. Öyle ki Irene’nin peşinden Fransa’ya kadar yollara düşer.

Değerlendirmem : Liberallerin bir lafı vardır: "Para ekonominin üzerine örtülmüş bir tülden farksızdır" diye...İşte bu filmi de tanımlayacak olan yegane şey, ekonomi yerine "aşk" sözcüğü kullanılması. Audrey Tautou tam bir "Femme Fatale" bir rolde ve oldukça başarılı, fakat Gad Elmaleh de rolünün hakkını fazlasıyla veriyor bence...."1 Euro = 10 saniye" olayı (bunu filmin sonuna bağlamaları) ve bıçak takımı - köpek balığı diyalogları oldukça hoş. Son derece keyifli bir film; sıkmaz,tavsiye ederim...7,5/10
Halit Ergenç'e bak helal olsun. Audrey'e de bayılırım kiraz gibi kız yemin ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt