Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deep Blue Sea 2 (2018) - IMDb

İlk filmini severdim, o yüzden imdb bakmadan izleme gafletinde bulundum. Oyunculuklar berbat, senaryo berbat, film komple kötü... O kadar çok boşluk var ki filmde rezaletti ya.

Blade Runner 2049 (2017) - IMDb

Ryan Gosling'in ve güzel kurgulanmış ters köşenin hatırına 8.1 almış bence. Ortalamanın 1-2 tık üstü bilim kurgu. 7/10

MV5BMjE2NTgyMzM0NV5BMl5BanBnXkFtZTgwNzkwNDE1MzE@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

7.5/10

bolca rahatsız edici görüntü içeren bir filmdi. James McAvoy'un oyunculuğu muhteşem, o olmasa biraz zor izlenirdi. Psikopatça kararlar vermenin yaşamımızda neleri değiştireceğini gösteriyor. Çerezlik film.

Krallar yine bir araya gelmiş. Quentin Tarantino'nun yönettiği ve muhtemelen 2019 başında vizyona girecek "Once Upon a Time In Hollywood" filminden bir kare. Heyecanlandınız değil mi. . .

leonardo-dicaprio-ve-brad-pitt-once-upon-a-time-in-hollywood-filminde-bulusuyor-11809089.webp

Sinema tarihinin en muthis filmi olacagina suphe yok.

Leo. Dicaprionun kazagi ve ceketi bile tek baslarina oscar adayi olur ve ceket kazanır

Osman Bey vallahi o ceketi ve kazağı görünce heyecanlandım. Muhtemelen yine dönem filmi geliyor. Umarım Oscar'a yetişir. Eğleniriz biraz.
Dovus kulubundeki brad pittin kirmizi ceketinden sonra yureklere ates dusurecek bi gelisme reis

Evet film dönem filmiymiş ve gerçek hayattan alınmış bir hikaye. Bir cinayeti anlatıyormuş. Yanlışım varsa düzeltin Quentin Tarantino'nun ilk gerçek bir hikaye filmi sanırım.

Ağustos 2019'da vizyona girecekmiş. 2019 Oscar'a değil de sonrakine yetişir.

Evet film dönem filmiymiş ve gerçek hayattan alınmış bir hikaye. Bir cinayeti anlatıyormuş. Yanlışım varsa düzeltin Quentin Tarantino'nun ilk gerçek bir hikaye filmi sanırım.

Ağustos 2019'da vizyona girecekmiş. 2019 Oscar'a değil de sonrakine yetişir.

hitlerli olan sayilmazmi ustadio

1519301289_5a8eb2a93ac70.jpg

natalie portman için bi bakılırda tam manasıyla film içine çekmiyor vasatı geçememiş

MV5BMjAyODI1NDMxOV5BMl5BanBnXkFtZTgwNDg0Njg0NTM@._V1_UY268_CR3,0,182,268_AL_.jpg

Gotti (2018) - IMDb

Beğenmedim. John Travolta Gottiyi canlandıracak aktör değil. Adamın her sahnesi buram buram feyk kokuyordu. Sopranosda John Sack bu rol için biçilmiş kaftandı.

6/10

Gone baby gone

Favori yonetmenim olan Ben ustadin ilk filmi olmasi sebebiyle ozel anlam tasiyan harikulade film. Bugun tekrar izleyip mest oldum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt