- 27 Ocak 2010
- 59.387
- 30.998
- 3.523
5 6 defa bu ofis adlı yapıma başladım şahane kadrosundan dolayı.
gel gelelim sürdüremedim bi türlü en fazla 3 4 bölüm
gel gelelim sürdüremedim bi türlü en fazla 3 4 bölüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başyapıt.
ne bilem yaw oturup bi suru bolumu izlenecek bisey degil curb yada always sunny gibi
bu sefer yürek yemiş olmalıHakan peşinde gibi gözukuyor ustad![]()
Hakan peşinde gibi gözukuyor ustad![]()
ufukta Bakan Buz ile bir duello gozukmekte sahsim adina
Filmdeki en iyi replik şüphesiz '' eğer bu alemde Ali Osman'a meydan okuyacaksan, onun kaç tabanca taşıdığını bileceksin '' kısmıydı.Hatırladım Sürmeli..
Racon bitmiştir repliği ile yarışır..Filmdeki en iyi replik şüphesiz '' eğer bu alemde Ali Osman'a meydan okuyacaksan, onun kaç tabanca taşıdığını bileceksin '' kısmıydı.
Mulholland drive yı izleyip beğenenleri not edeyim de bir daha önerdikleri filmi izleyip zamanımı heba etmeyim.
Mulholland drive yı izleyip beğenenleri not edeyim de bir daha önerdikleri filmi izleyip zamanımı heba etmeyim.

Film guzeldi ama siddet seviyesini begenmedim.dün izledim. uzun zamandır izlediğim en keyifli filmlerdendi. yağ gibi aktı film. minimum 7.5 luk bir film idi benim için. herkese tavsiye ederim
Film guzeldi ama siddet seviyesini begenmedim.
Aynen, bu filme kan ve siddet yakisirdi.eksik mi buldun reyis
Aynen, bu filme kan ve siddet yakisirdi.
Snatch gibi kan ve siddet olabilirdi ama sanki bilerek koymamis gibi. Neyse devam filmi gelecek gibi bitti. Insallah tum kan ve siddeti devam filmine saklamistirkesinlikle katılıyorum