Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images

Nostalji

8.0/10

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

alien covenant güzel filmmiş yav burada baya yerildi diye izlememiştim o dönemde fakat iyiydi
james franco dışındaki tüm mürettebat gerizekalılıkta çığır açmışlar
birde james franco o rolle nasıl o yıl hiç oscar alamamış ilginç

Once boyle hayat mi olur lan diye lanet ettiriyor, sonra halimize sukrettiriyor, en sonunda cocuklarimizi sen koru diye dua ettiriyor. Iste oyle bir film. Cok basarili degil ama hikaye izlettiriyor. Istanbul'da herhangi bir varosta da gecebilecek bir hikaye. Yalniz neden her ortadogu veya arap filminde boyle bir istismar ana konudur acaba?

91DGzDxR0sL._SL1500_.webp

alien covenant güzel filmmiş yav burada baya yerildi diye izlememiştim o dönemde fakat iyiydi
james franco dışındaki tüm mürettebat gerizekalılıkta çığır açmışlar
birde james franco o rolle nasıl o yıl hiç oscar alamamış ilginç
Bir tane Fassbender yetmemiş ikincisini getirmişler. Film hiç güzel değildi. Mesela Mühendislere hiç değinilmemiş. Yüzeysel olarak sadece yokoluşları hakkında kısa bir görüntü verildi. Programlanmış robotun yoldan çıkması zaten başlı başına bir fiyaskodur.

Bir tane Fassbender yetmemiş ikincisini getirmişler. Film hiç güzel değildi. Mesela Mühendislere hiç değinilmemiş. Yüzeysel olarak sadece yokoluşları hakkında kısa bir görüntü verildi. Programlanmış robotun yoldan çıkması zaten başlı başına bir fiyaskodur.
güzeldi üstad

sana iştirak edemeyeceğim üstat inside lwelyn davis fiminde mükemmele yakın idi. driv, show me a hero fln filan bi kaç tane daha ii şeyi var
Çalıştığı projeler çok iyi. Kendisi de kötü oyuncu değil zaten de ben adama ısınamadım bir türlü. Duruşu, mimikleri falan bana garip geliyor hangi filmini izlediysem de :rolleyes:

death hunt 1981
1607268577192.webp

keyifli konu
şahane ve karizmatik iki adet oyunculuk

masonik muhabbetleri sevenler 9 kere leyla filminide oraya bağlamışlar aslı astarı var mıdır acep

one two three 1961

1607371537969.webp

james cagney ağabey müthiş bi aktörmüş yav. başka nasıl filmleri vardır diye diğer filmlerine baktım da bi kaçtane bogartla bilikte filmide varmış. bundan sonra bu ağabeyin takibindeyim

90 ve 2000 arası çocuk olanlar bilir. O zamanlar da ateri salonları filan vardı. Ve benimde en sevdiğim oyunlardan olan Street Fighter oyunu vardı. Gerçi hala oynarım dos sistemde. İşte onun filmini yapmışlar. Geçen izledim de baya güzel olmuş. Türkçe’de de Katilin Yumruğu diye geçiyor. Karakterler olarak Akuma,Ken,Ryu ve senseileri Gouken var.

90 ve 2000 arası çocuk olanlar bilir. O zamanlar da ateri salonları filan vardı. Ve benimde en sevdiğim oyunlardan olan Street Fighter oyunu vardı. Gerçi hala oynarım dos sistemde. İşte onun filmini yapmışlar. Geçen izledim de baya güzel olmuş. Türkçe’de de Katilin Yumruğu diye geçiyor. Karakterler olarak Akuma,Ken,Ryu ve senseileri Gouken var.
Fan daymlı filmi vardi onu mu diyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt