Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Godfather 3 bence çok iyiydi yav. Bir ve ikinci filmi çok güzel bir şekilde noktalıyor.

Michael'ın çok istemesine rağmen ailesini bir türlü legal alana çekemeyişi ve en nihayetinde de yalnız ve mutsuz bir adam olarak hayatının sona ermesi ilk iki filmde anlatılan hikayeyi çok güzel bir şekilde tamamlıyor. Ailesini koruma niyetiyle atıldığı yeraltı dünyasında pek çok kez soğuk kanlı bir şekilde gerekeni yapmasına rağmen yine de ailesini koruyamıyor kızı ölüyor vs. Daha iyi bir final filmi olamazdı bence, verilen mesaj da güzelne yaparsan yap yolun sonu bombok bir yere çıkıyor ne ektiysen onu biçiyorsun.

Godfather 3 bence çok iyiydi yav. Bir ve ikinci filmi çok güzel bir şekilde noktalıyor.

Michael'ın çok istemesine rağmen ailesini bir türlü legal alana çekemeyişi ve en nihayetinde de yalnız ve mutsuz bir adam olarak hayatının sona ermesi ilk iki filmde anlatılan hikayeyi çok güzel bir şekilde tamamlıyor. Ailesini koruma niyetiyle atıldığı yeraltı dünyasında pek çok kez soğuk kanlı bir şekilde gerekeni yapmasına rağmen yine de ailesini koruyamıyor kızı ölüyor vs. Daha iyi bir final filmi olamazdı bence, verilen mesaj da güzelne yaparsan yap yolun sonu bombok bir yere çıkıyor ne ektiysen onu biçiyorsun.

Gayet iyiydi, ama 1 ve 2'nin yanina yaklasamadi bence

Ayrica 2de Robert De Niro ve Robert Duvall gibi isimler varken 3de Coppolanin kiziyla Andy Garcia vardi. Duvall dogru duzgun maas vermedikleri icin 3de oynamayi reddetmisti diye biliyorum.

hicbi sey anlamadim reis de dark knight dedigin batman ise izledigim tek böyle film oydu c balei sevdigim icin
Nolan'ın batmanini diyor yav. O üçleme zaten klasik süper kahraman filmi gibi uçuk kaçık değildi, yani tabi uçuk kaçıktı ama en azından mantık işletilebilen bir seri idi.

Ne bilem, Thor'un çekici kırıldı gidem bari yıldız çekirdeğini eritelim de yenisini yapalım tarzında uçukluklar yok.

Heath Ledger diye bi aktör vardi, filmde Joker oynuyordu. O filmi kast ettim Falcaodash

Bale de iyi ama o filmi çok iyi yapan Heath Ledgerin olaganustu performansiydi
jokeri nasi kotu oynayabilir ki biri zaten yuzu hep boya cok rahat oynanir bence ama adami tanimiyorum pek de anlamam filmlerden o yuzden bi sey diyemem

Nolan'ın batmanini diyor yav. O üçleme zaten klasik süper kahraman filmi gibi uçuk kaçık değildi, yani tabi uçuk kaçıktı ama en azından mantık işletilebilen bir seri idi.

Ne bilem, Thor'un çekici kırıldı gidem bari yıldız çekirdeğini eritelim de yenisini yapalım tarzında uçukluklar yoktu.
he ya yok alevli adam hulk bi seyler bi seyler:asd:

jokeri nasi kotu oynayabilir ki biri zaten yuzu hep boya cok rahat oynanir bence ama adami tanimiyorum pek de anlamam filmlerden o yuzden bi sey diyemem
B5pHkK0CcAAu7-L.jpg

Marvel fimlerini bilmem de Yüzüklerin Efendisi'nden de iyi değildir yav. 1-2 eyvallah da o 3. filmin iyisi bizim topraklardan bile çıkmıştır.

İlk 2'sini sıkıla sıkıla izledim 3.sünü izleyemedim bile. Imdb'de top 250'de olmasa hiç izlemezdim herholf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt