Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o konuya yazamıyorum evet benim topçu
buna gelirsek cin olmayan korku filmi korku değil olsa olsa gerilim olur. filmde cin olacak aga eski gazete küpürlerinde görülen köyler boğuk sesler olacak yoksa ne anladım korku filminden. sırf onlar için izliyorum ben mesela korkulmaz bunlardan da...

izlediğim filmleri tutarım genel de 300+ film falan var hiçbirini izlememişim şaka gibi.
Sadece çocukken hoteli izlemiştim bir de mezarına tüküreceğim i izlemiş olabilirim bahçelievler metroportta :D emin değilim hatırlamıyorum.

Bu gece güzel bir gerilim izlemek isteyen olursa imdbsi çok parlak olmayan ama sağlam 3 film yazayım
The boy
Ghostland.
Bad Genius gerçi bunun yüksekti (Sıddık kankam için hususi)

o konuya yazamıyorum evet benim topçu
buna gelirsek cin olmayan korku filmi korku değil olsa olsa gerilim olur. filmde cin olacak aga eski gazete küpürlerinde görülen köyler boğuk sesler olacak yoksa ne anladım korku filminden. sırf onlar için izliyorum ben mesela korkulmaz bunlardan da...

Siccin-dabbe 3 ten itibaren - musallat bir de Ammar vardı bunlar dışında çok kalitesiz oluyor ya yerli yapımlar ben kaç kez sinemadan yarım bırakıp cikmisimdir.. dediğin doğru aslında korku gerilim farklı epey

Siccin-dabbe 3 ten itibaren - musallat bir de Ammar vardı bunlar dışında çok kalitesiz oluyor ya yerli yapımlar ben kaç kez sinemadan yarım bırakıp cikmisimdir.. dediğin doğru aslında korku gerilim farklı epey
üstat dabbe 4ün üstüne korku gerilim tanımam. birçoğunu izlemişimdir ama hepsi hemen hemen aynı oldugu için isimlerini bilmem bunların
bana diğerleri saçma geliyor cin falan olmayınca :D

üstat dabbe 4ün üstüne korku gerilim tanımam. birçoğunu izlemişimdir ama hepsi hemen hemen aynı oldugu için isimlerini bilmem bunların
bana diğerleri saçma geliyor cin falan olmayınca :D
Dabbe 4 açık ara serinin en iyisi.. siccinin de ilk 4 filmi çok iyiydi özellikle curmu aşk olanı uzun zamandır urktugum tek filmdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt