Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.720
- 43.625
- 3.888
dabbeyi ilk okulda izlemiştim korkudan yatamıyordum abv 6 ay kendime gelemedim
İlkokulda mi ? ben üniversite 2 veya 3te gitmiştim o kadar yaş farkı nasıl olur aramizda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dabbeyi ilk okulda izlemiştim korkudan yatamıyordum abv 6 ay kendime gelemedim
İlkokulda mi ? ben üniversite 2 veya 3te gitmiştim o kadar yaş farkı nasıl olur aramizda
The boy doğa üstü mü? Akıl oyunları mı?
d@bbe olanı diyodur ben de 5. 6. sınıfta falandım bu damarlarım çatlıyooo diye bagıran filmdeİlkokulda mi ? ben üniversite 2 veya 3te gitmiştim o kadar yaş farkı nasıl olur aramizda
İlk filmi 2005teydi üstat
d@bbe olanı diyodur ben de 5. 6. sınıfta falandım bu damarlarım çatlıyooo diye bagıran filmde
o zamanlar bi dabbe bi de kuranı yırtan kız mevzusu mit olmuştu
97şubatKaclisin ?
d@bbe olanı diyodur ben de 5. 6. sınıfta falandım bu damarlarım çatlıyooo diye bagıran filmde
o zamanlar bi dabbe bi de kuranı yırtan kız mevzusu mit olmuştu
97şubat
2003te ilkokula başladım. Çok iyi hatırlıyorum ya. Vasat bir filmdi ama cocuktum diye epey korkmuştum
Vayy be .. belli yaştan sonra muhabbet esnasinda yaş farkı pek anlaşılmıyor da böyle cocukluktaki gençlikteki olayları kıyaslayınca acı biçimde hissettim![]()
Sen Casablancayi izlemissindir. Seversin Fasiizlememiştimbilmiyodum bile filmlerle aram yoktur pek ama izlerim @Hüsnü Ayabakan
özetini izlemiştim 4-4lük derbininSen Casablancayi izlemissindir. Seversin Fasi
AXIONU bol bir film alalım rengomuza plsvar mı şöyle aksiyonu bol 1 film
dayı kaç gündür film izlion, neleri izledin dökül bakayımAXIONU bol bir film alalım rengomuza pls
alias grace diye bir diziye başladım 2 bolum izledim daha fena değildayı kaç gündür film izlion, neleri izledin dökül bakayım
Insomniaonu dediler zaten baska da lazım![]()