Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.622
- 91.783
- 5.093
Sadist film önerileri alalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Scoop izledim ustat kotuyduO zaman Hugh Jackman'in filmi vardi. Gecmisten geliyordu. Onu izledin mi?
Gerilim/Gizem kıyıda köşede kalan önerileri alabilirim. Psikolojik Gerilim de olabilir.
Prisoners izlemişsindir muhtemelen admirim?Gerilim/Gizem kıyıda köşede kalan önerileri alabilirim. Psikolojik Gerilim de olabilir.
Spoorloos, Hollanda versiyonu ama..
Prisoners izlemişsindir muhtemelen admirim?
Imdb sayfasi yok sanırım bunun. Hollywood versiyonunu koymuşlar vanishing olarak.Spoorloos, Hollanda versiyonu ama..
Imdb sayfasi yok sanırım bunun. Hollywood versiyonunu koymuşlar vanishing olarak.
bilmiyorum ben hiç filmden bisi anlamadimbenim anlamadığım kızına mesaj gönderdiği sahne oldu. metafiziğe mi girdiler o bölümde yoksa dünya dışı varlıklar mıydı veya kendi gelecek nesilleri miydi? o mesajlaşmayı sağlayan.
Gerilim/Gizem kıyıda köşede kalan önerileri alabilirim. Psikolojik Gerilim de olabilir.
Durante le tormante sen bilimkurgu seviyordun üstad yanlış hatırlamıyorsam hem gerilim gizem hem bilimkurgu ..psikolojik gerilim The gifti izleyebilirsin kıyıda köşede ama iyidir
Hot Tub Time MachineScoop izledim ustat kotuydu
12 Adam. Norveç Ingiliz ortak yapımı bir sabotajcının hikâyesini anlatıyor. Gerilimi iyi, psikoloji fena değil.Gerilim/Gizem kıyıda köşede kalan önerileri alabilirim. Psikolojik Gerilim de olabilir.
Köstebek kadrosu gibi bir kadro ancak Ocean's da vardır her halde.Verdiği mesaj itibarıyla güzel
Ama hikayeyi çok beğenmedim açıkçası
Oturtamamışlar çok
Ekli dosyayı görüntüle 108537
Fena değil , izlenebilir
Jack Nicholson için izledim. Adam her yerde ustalığını konuşturuyor
Ekli dosyayı görüntüle 108538
The Departed müthiş bir filmdir.Verdiği mesaj itibarıyla güzel
Ama hikayeyi çok beğenmedim açıkçası
Oturtamamışlar çok
Ekli dosyayı görüntüle 108537
Fena değil , izlenebilir
Jack Nicholson için izledim. Adam her yerde ustalığını konuşturuyor
Ekli dosyayı görüntüle 108538
aranızda güzel bi hanımefendinin çölde hayatta kalma ve intikam alma çabalarını anlatan mantıktan yoksun saçma sapan bi film izlemek isteyen olursa 2017 yapımı revenge isimli filmi izleyebilir.