Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fantastik/romantik deyince aklima ilk o geldi diye soyledim. En iyisi diye degil. Onu belirtmek isterim. Kotu degil ama izlenir. Sonra kotu anmayasin adimi.
About time
groundhog day
adjustment bureau
Eternal sunshine...
Wristcutters story
Stranger than fiction

Severek izledigim filmler senin ve ugurun onerdiklerine bakacagim haftasonu izlerim.muhtemeln

About time
groundhog day
adjustment bureau
Eternal sunshine...
Wristcutters story
Stranger than fiction

Severek izledigim filmler senin ve ugurun onerdiklerine bakacagim haftasonu izlerim.muhtemeln

Demincek aklima geldi Fantastik/romantik filmlerin hası What Women Want 'tir. Mel Gibson.

Durante le tormante

Harika gidiyordu ama sonunu beklediğim kadar iyi baglayamamislar.. 7.5/10

aksiyon+aksiyon+aksiyon +aksiyon.....
Aksiyona doymak istiyorsanız izleyin
Ben de niye bu filmi unutamadım diyordum
Filmi bitirince biraz başınız dönebilir
imdb : 6.6

Ekli dosyayı görüntüle 108200
Çok iyi değil bu film daha doğrusu çok iyi işlenmemişti. Gerçi izleyeli 10 sene olmuştur. Losttaki eleman var diye dikkat çekmişti.

Senaryo farklı olsa da Shooter çok daha iyi buna göre. Eagle Eye vardı bir de ama daha farklıydı o sanırım, tam hatırlamıyorum.

Inception da öyleydi aslında. Son kısım çok uçlu bitiyor tabii Inception da buna çok uygundu.

Interstellar filmden ziyade şovdu zaten, dönemine göre iddialı bir yapımdı bilimsel dayanakları konusunda büyük hatalar olsa da.
Bilimsel dayanaktan kastın nedir hacı filmin danışmanı Hawking ve Sagan'ın kankası Kip Thorne biliyorsundur.

Bilimsel dayanaktan kastın nedir hacı filmin danışmanı Hawking ve Sagan'ın kankası Kip Thorne biliyorsundur.

Bu gördüğüm en hafif eleştiri. Bunun kurgu kısmını yapan ekiple de ilgisi olabilir.

Aslında temel sıkıntı teorilerin hepsinin gerçek gibi lanse edilmesi, hiç bir kısıt olmadan. Kısıttan kastım teorilerin doğru olması için gereken bazı koşullar var, onlar bile karşılanmıyordu, daha detaylı yazılar okumuştum o dönem, uzun süre geçtiği için tek tek hatırlamıyorum.

Mesela zamanı bükersen iki zamanı kesiştirirsin ve direkt geçiş yapabilirsin mantığı teori olarak doğru olsa da bir çok kısıta göre çürütülebilen bir teori. Kağıdı büküp ortasını delip iki farklı boyut demeleri falan biraz komik olmuştu. Solucan delikleri ile ilgili de bir şeyler vardı aklımdakiler karışık, sallamış olmayayım.

Bu gördüğüm en hafif eleştiri. Bunun kurgu kısmını yapan ekiple de ilgisi olabilir.

Aslında temel sıkıntı teorilerin hepsinin gerçek gibi lanse edilmesi, hiç bir kısıt olmadan. Kısıttan kastım teorilerin doğru olması için gereken bazı koşullar var, onlar bile karşılanmıyordu, daha detaylı yazılar okumuştum o dönem, uzun süre geçtiği için tek tek hatırlamıyorum.

Mesela zamanı bükersen iki zamanı kesiştirirsin ve direkt geçiş yapabilirsin mantığı teori olarak doğru olsa da bir çok kısıta göre çürütülebilen bir teori. Kağıdı büküp ortasını delip iki farklı boyut demeleri falan biraz komik olmuştu. Solucan delikleri ile ilgili de bir şeyler vardı aklımdakiler karışık, sallamış olmayayım.
filmi defalarca izlemiş biri olarak sorularına ışık tutmak isterim

Doruk Ata Interstellar Evreninde :hat:

Harikulade...
Gerçek bir hayat hikayesi
Mutlaka izlemenizi öneririm

abc.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt