- 22 Ocak 2010
- 52.288
- 33.655
- 3.073
ilginç bir filmdiTavsiye ederim izlemediyseniz.
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilginç bir filmdiTavsiye ederim izlemediyseniz.
![]()
About timeFantastik/romantik deyince aklima ilk o geldi diye soyledim. En iyisi diye degil. Onu belirtmek isterim. Kotu degil ama izlenir. Sonra kotu anmayasin adimi.
About time
groundhog day
adjustment bureau
Eternal sunshine...
Wristcutters story
Stranger than fiction
Severek izledigim filmler senin ve ugurun onerdiklerine bakacagim haftasonu izlerim.muhtemeln
2 hafta önce burada paylaştım
Riçıt Giyır adamdır.
Uza2 hafta önce burada paylaştım
kıskanmayalım
Çok iyi değil bu film daha doğrusu çok iyi işlenmemişti. Gerçi izleyeli 10 sene olmuştur. Losttaki eleman var diye dikkat çekmişti.aksiyon+aksiyon+aksiyon +aksiyon.....
Aksiyona doymak istiyorsanız izleyin
Ben de niye bu filmi unutamadım diyordum
Filmi bitirince biraz başınız dönebilir
imdb : 6.6
Ekli dosyayı görüntüle 108200
Bilimsel dayanaktan kastın nedir hacı filmin danışmanı Hawking ve Sagan'ın kankası Kip Thorne biliyorsundur.Inception da öyleydi aslında. Son kısım çok uçlu bitiyor tabii Inception da buna çok uygundu.
Interstellar filmden ziyade şovdu zaten, dönemine göre iddialı bir yapımdı bilimsel dayanakları konusunda büyük hatalar olsa da.
Bilimsel dayanaktan kastın nedir hacı filmin danışmanı Hawking ve Sagan'ın kankası Kip Thorne biliyorsundur.
filmi defalarca izlemiş biri olarak sorularına ışık tutmak isterim![]()
What 'Interstellar' Got Right and Wrong About Science
Scientists help you decipher where the Christopher Nolan film got it right, and where they bent the truth a bittime.com
Bu gördüğüm en hafif eleştiri. Bunun kurgu kısmını yapan ekiple de ilgisi olabilir.
Aslında temel sıkıntı teorilerin hepsinin gerçek gibi lanse edilmesi, hiç bir kısıt olmadan. Kısıttan kastım teorilerin doğru olması için gereken bazı koşullar var, onlar bile karşılanmıyordu, daha detaylı yazılar okumuştum o dönem, uzun süre geçtiği için tek tek hatırlamıyorum.
Mesela zamanı bükersen iki zamanı kesiştirirsin ve direkt geçiş yapabilirsin mantığı teori olarak doğru olsa da bir çok kısıta göre çürütülebilen bir teori. Kağıdı büküp ortasını delip iki farklı boyut demeleri falan biraz komik olmuştu. Solucan delikleri ile ilgili de bir şeyler vardı aklımdakiler karışık, sallamış olmayayım.

Sami, bir tane Ingiliz filmi var. Cocuk zamani hep geriye aliyor. Romantik, komedi tarzi.Var mi ustat o tarz fantastik romantik film tavsiyen
Sami, bir tane Ingiliz filmi var. Cocuk zamani hep geriye aliyor. Romantik, komedi tarzi.
Izledin mi?
Havuc kafali cocuk mu?About time ?
En az 5 6 kez izlemisimdir
O zaman Hugh Jackman'in filmi vardi. Gecmisten geliyordu. Onu izledin mi?Aynen ustat