- 8 Mayıs 2009
- 18.906
- 6.382
- 2.493
Bu ara çok film izlemiyorum ama en son bunu izledim, iyi gayet hoştu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bilim kurgu severim zaten izlemediğim iyi film sayısı da çok azdır ama kesinlikle Memento, Prestige, Dark Knight serisi ve Inception çok öndeydi Interstallar, Dunkirk ve Tenet'e göre.Adamın artık gişe filan önemsediği yok heralde, tamamen sanat sanat için anlayışına döndü. Kendi bir şeyler tasarlıyor kafada, onu yansıtıyor ekrana. Hala çok kaliteli herif de bilim kurguya bayağı bir ilgin yoksa takibi çok zor artık.
by keywordno izlemedim ama speech bombing movie yazınca direk çıktı![]()
Bu ara çok film izlemiyorum ama en son bunu izledim, iyi gayet hoştu.
![]()
Evet biliyom filmi de adini cikaramadim.Bir yabancı film arıyorum. Geçmişte izlemiştim ama adını hatırlayamadım
Filmde miting gibi bir toplantı esnasında birine saldırı düzenleniyordu. Ve bu saldırı anına sürekli geri dönülüyordu. Yani miting alanında bulunan 4-5 kişi açısından tekrar tekrar aynı sahneyi ele alıyordu film. Yani o saldırı anını (veya patlama emin değilim ) 4-5 kez gösteriyorlardı ama farklı kişilerin açılarından
Böyle bir şeydi
Hatırlayan var mı böyle bir film ?
Hah iste o sordugun film bu. Hani hatirlayamadiysan diye soyleyeyim dedimaksiyon+aksiyon+aksiyon +aksiyon.....
Aksiyona doymak istiyorsanız izleyin
Ben de niye bu filmi unutamadım diyordum
Filmi bitirince biraz başınız dönebilir
imdb : 6.6
Ekli dosyayı görüntüle 108200
lan o filmi izlemenin eşiğinden döndüm. iyi mi diyorsunuz şimdi?
nasıl yanilan o filmi izlemenin eşiğinden döndüm. iyi mi diyorsunuz şimdi?
Evet, pek te şeeetmişlerdi ama cok matah bir sey degildi acikcasi. Sonucta zevk renk meselesi.@Arif Doğan Karakaya izledin mi sen onu üstat
Çok aksiyon var yav sarhoş gibi oldum resmenEvet, pek te şeeetmişlerdi ama cok matah bir sey degildi acikcasi. Sonucta zevk renk meselesi.
nasıl yani
dayanamadın kapattın mı
yoksa hiç izlemedin mi
abi gece icin bi film oner de izleyeyim dünkü iyiydiEvet, pek te şeeetmişlerdi ama cok matah bir sey degildi acikcasi. Sonucta zevk renk meselesi.

pek öyle aman aman bir şey değil zatenturkcell tv plusta film ararken bakıyordum. bunu izleyecekken başka bir film izlemiştim ama hangi filmdi onu hatırlamıyorum
Birdcageabi gece icin bi film oner de izleyeyim dünkü iyiydi![]()
abi gece icin bi film oner de izleyeyim dünkü iyiydi![]()
Birdcage