- 19 Mart 2014
- 29.608
- 31.029
- 2.718
Iyi filmdir.Groundhog day izlemeni tavsiye ediyorum @Murat Ünsal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi filmdir.Groundhog day izlemeni tavsiye ediyorum @Murat Ünsal
Sen Ruprecht'sinizleyeyim de hangisi benim ona karar vereyim abi![]()
Sen Ruprecht'sin

Tarzini begendim Amerikali ahbabim
Arkadaşlar Can Dostum filmi çok güzeldi bunun ikincisi çekildi mi tek film mi ?
Ekli dosyayı görüntüle 107561
voldemort abdest alırken burnuna suyu nasıl veriyor?forumda harry potter serisini seven rengolar var mı?
tüm seriye aşığım ve ilginc gelebilir voldemort hayraniyim.rüyamda kendimi sihir yaparken görüyorüm kendime mürver asasi bile aldim.
eşim çocukca davrandigimi söyledigi icin bana kiziyor bende cocugun dogum gununde harry potter konsepti yaptirmaya ikna ederek bu malzemeleri aldim.
esim komsuya gittiginde mürver asami alip harry potter posteriyle savasiyorum. avada kedavra buyüsunu yaptigimda 7 aylik oglum kikir kikir guluyor.
genlerimi aldigi icin buyu ona zarar vermiyor.
benim gibi bu dunyanin fanlari varsa ozelden konusalim garry modsda harry potter serverinda büyu hocasiyim isteyen varsa yardim ederim.
voldemort abdest alırken burnuna suyu nasıl veriyor?
Tenet fena değil de Nolan son dönemde geriye gidiyor.
Inception tadını bile veremedi son 3 filmde.
voldemort asla abdestini bozacak hareketler yapmazvoldemort abdest alırken burnuna suyu nasıl veriyor?
Tenet sanki devam filmi gelecek gibi bitmedi miTenet fena değil de Nolan son dönemde geriye gidiyor.
Inception tadını bile veremedi son 3 filmde.
bende dorukun yazdıklarını görünce ne ara böyle bişey yazdım diyorumNerdeyse ekran görüntüsü alıyordum kendi kendini alintilamis diye![]()
adanalıBir yabancı film arıyorum. Geçmişte izlemiştim ama adını hatırlayamadım
Filmde miting gibi bir toplantı esnasında birine saldırı düzenleniyordu. Ve bu saldırı anına sürekli geri dönülüyordu. Yani miting alanında bulunan 4-5 kişi açısından tekrar tekrar aynı sahneyi ele alıyordu film. Yani o saldırı anını (veya patlama emin değilim ) 4-5 kez gösteriyorlardı ama farklı kişilerin açılarından
Böyle bir şeydi
Hatırlayan var mı böyle bir film ?
Bir yabancı film arıyorum. Geçmişte izlemiştim ama adını hatırlayamadım
Filmde miting gibi bir toplantı esnasında birine saldırı düzenleniyordu. Ve bu saldırı anına sürekli geri dönülüyordu. Yani miting alanında bulunan 4-5 kişi açısından tekrar tekrar aynı sahneyi ele alıyordu film. Yani o saldırı anını (veya patlama emin değilim ) 4-5 kez gösteriyorlardı ama farklı kişilerin açılarından
Böyle bir şeydi
Hatırlayan var mı böyle bir film ?