Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
12 adam bir odaya tıkışıp dünyanın en iyi filmlerinden birini çekebilir mi yav
Olabilir mi böyle bir şey yav
Vallahi olmuş
Helal olsun (y) (y) (y)

4063.webp

Arkadaşlar Can Dostum filmi çok güzeldi bunun ikincisi çekildi mi tek film mi ?
Ekli dosyayı görüntüle 107561

Halkulade bir film.. gerçek bir hikayeden uyarlandigi için genelde olmuyor devamı..

İntouchablesin yeri bambaşkadir benim için o ayarda görmesem de Good Will Hunting- Something The Lord Made - 3 idiots-The perks of being a wallflower- Wonder --500 days of summeri tavsiye ederim yerli olarak da Mucizeyi izleyebilirsin ..

forumda harry potter serisini seven rengolar var mı?

tüm seriye aşığım ve ilginc gelebilir voldemort hayraniyim.rüyamda kendimi sihir yaparken görüyorüm kendime mürver asasi bile aldim.

eşim çocukca davrandigimi söyledigi icin bana kiziyor bende cocugun dogum gununde harry potter konsepti yaptirmaya ikna ederek bu malzemeleri aldim.
esim komsuya gittiginde mürver asami alip harry potter posteriyle savasiyorum. avada kedavra buyüsunu yaptigimda 7 aylik oglum kikir kikir guluyor.
genlerimi aldigi icin buyu ona zarar vermiyor.
benim gibi bu dunyanin fanlari varsa ozelden konusalim garry modsda harry potter serverinda büyu hocasiyim isteyen varsa yardim ederim.

forumda harry potter serisini seven rengolar var mı?

tüm seriye aşığım ve ilginc gelebilir voldemort hayraniyim.rüyamda kendimi sihir yaparken görüyorüm kendime mürver asasi bile aldim.

eşim çocukca davrandigimi söyledigi icin bana kiziyor bende cocugun dogum gununde harry potter konsepti yaptirmaya ikna ederek bu malzemeleri aldim.
esim komsuya gittiginde mürver asami alip harry potter posteriyle savasiyorum. avada kedavra buyüsunu yaptigimda 7 aylik oglum kikir kikir guluyor.
genlerimi aldigi icin buyu ona zarar vermiyor.
benim gibi bu dunyanin fanlari varsa ozelden konusalim garry modsda harry potter serverinda büyu hocasiyim isteyen varsa yardim ederim.
voldemort abdest alırken burnuna suyu nasıl veriyor?

Tenet fena değil de Nolan son dönemde geriye gidiyor.

Inception tadını bile veremedi son 3 filmde.

Adamın artık gişe filan önemsediği yok heralde, tamamen sanat sanat için anlayışına döndü. Kendi bir şeyler tasarlıyor kafada, onu yansıtıyor ekrana. Hala çok kaliteli herif de bilim kurguya bayağı bir ilgin yoksa takibi çok zor artık.

Bir yabancı film arıyorum. Geçmişte izlemiştim ama adını hatırlayamadım
Filmde miting gibi bir toplantı esnasında birine saldırı düzenleniyordu. Ve bu saldırı anına sürekli geri dönülüyordu. Yani miting alanında bulunan 4-5 kişi açısından tekrar tekrar aynı sahneyi ele alıyordu film. Yani o saldırı anını (veya patlama emin değilim ) 4-5 kez gösteriyorlardı ama farklı kişilerin açılarından
Böyle bir şeydi
Hatırlayan var mı böyle bir film ?

Filmde miting gibi bir toplantı esnasında birine saldırı düzenleniyordu. Ve bu saldırı anına sürekli geri dönülüyordu. Yani miting alanında bulunan 4-5 kişi açısından tekrar tekrar aynı sahneyi ele alıyordu film. Yani o saldırı anını (veya patlama emin değilim ) 4-5 kez gösteriyorlardı ama farklı kişilerin açılarından
Böyle bir şeydi
adanalı

Böyle bir şeydi

11/22/63 ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt