Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kan ve vahşet görmekten hoşlanıyorsan, kill bill gibi, en orjinallerinden birisi inglorious bastards. Hoşuna gider :) Kill bill sevip pulp fiction sevmediysen diğer iki film seni pek açmaz.
Pulp fiction’u izleyeli baya oldu yav oda arkadaş ortamında sakin kafayla izleyecem bidaha bakalım düşüncelerim değişcekmi.
Zamanında inception izlemiştim hiçbişe anlamamıştım filmden nesini bu kadar beğendiniz diyodum yakın zamanda bidaha izleyince değerini anladım filmin😀

Pulp fiction’u izleyeli baya oldu yav oda arkadaş ortamında sakin kafayla izleyecem bidaha bakalım düşüncelerim değişcekmi.
Zamanında inception izlemiştim hiçbişe anlamamıştım filmden nesini bu kadar beğendiniz diyodum yakın zamanda bidaha izleyince değerini anladım filmin😀
Kill Bill'i müzikleri, anlatım tarzı ve geçişleriyle çok çok severim. Ama ondan hem müzikleri hem de senaryo ve oyunculuklarıyla bir adım daha ötesi Pulp Fiction benim kanaatime göre. Tarantino filmleri güzeldir, içlerinde bana göre en kötü filmlerinden biri olan four rooms'u bile izlerken çok keyif almıştım. Googlea yaz baştan bütün filmlerini izle üstadım, tereddüt etme :D

Şu anda 3 film üst üste izledim birde Dallas nev orleans maçı izleyeyim tam olsun.
Filmler sırası ile
Roman ısrael denzel washington i
The Basketball Diaries Leonarda caprio
Ağ Harika bir film balıkçının gözünde güney ve kuzey koreyi anlatıyor.

Bu arada savaşı anlatan gerçek bir film izlemek istiyorsanız avatarımda da görseline yer verdiğim Ateş Böceklerinin Mezarını izleyin. Tabi yanınıza bol bol mendil almayı unutmayın.

erotik film mi rtaş
Aynen savaşma seviş temalı bir film.
Ayrıca bu söyleminden sonra seni kınıyorum. Filmi izledikten sonra söylediklerinden dolayı mahcubiyet yaşayacaksın. :)
Şaka bir yana film Amerika'nın Japanyo'ya yaptığı saldırılarda aç kalan 15 yaşlarında bir erkek çocuğu ile 4 yaşındaki kız kardeşinin mücadelesini anlatan anime bir film.

Aynen savaşma seviş temalı bir film.
Ayrıca bu söyleminden sonra seni kınıyorum. Filmi izledikten sonra söylediklerinden dolayı mahcubiyet yaşayacaksın. :)
Şaka bir yana film Amerika'nın Japanyo'ya yaptığı saldırılarda aç kalan 15 yaşlarında bir erkek çocuğu ile 4 yaşındaki kız kardeşinin mücadelesini anlatan anime bir film.
O Seita yokmu Seita tam sopalik

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İtalyan sinemasına giriş yapıyorum..
Bisiklet Hırsızları ve Umberto D. Yi i çok beğenmiştim..

Cennet Sinemasıyla devam edeyim..

1*J3IjizvASYlzW_vZzDAFkQ.jpeg

8/10

Hüzün dolu 1 film

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt