Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Red Notice izledim. IMDB de cok dusuk almasina cok sasirdim, cunku ben gayet eğlendim.

Ha bir de filmde Gal Gadot oynuyor. Belirtmek isterim

Dün'ü izledim. Action filan bekliyorsaniz avucunuzu yalarsiniz. Sünepe bir çocugun 2.30 dakikalik yolculugunu izleyeceksiniz.
Bakalim 2. bolumu nasil olacak.
Aksiyon olarak pek bise beklemiyodum zaten fakat atmosfer disinda gorsellik konusunda bariz bi sikinti var blade runnerida izleyecegim bakalim

Dün'ü izledim. Action filan bekliyorsaniz avucunuzu yalarsiniz. Sünepe bir çocugun 2.30 dakikalik yolculugunu izleyeceksiniz.
Bakalim 2. bolumu nasil olacak.

Ben de gayet moktan bulmuştum. Cok fazla muzik. Zorlama sahneler. Hiç kendimi filme veremedim.

Buyuk olasilik hikayeye baştan uzak olmamdan geliyor. Ama filmin hicbir yerindede tam giremedim ki agabey

max manus 7.5
norveçte nazilere karşı halk ayaklanması/direnişini örgütleyen max manusun hayatını anlatıyor.

Son düzenleme:
Cidade de Deus (2002)

60-70li yıllarda brezilya'daki favelalarda çetelerin örgütlenmesini, yasa dışı olayları yani olan biten her şeyi sanki oradaymışcasına izliyorsunuz. filmde oynayan herkesin oyunculuk geçmişi olmamasına inanmadım ama cidden öyleymiş. hatta filmdekilerin çoğu o mahalleler ve çevrelerinde doğmuş. rol alanların büyük kısmı da 10-30 yaş aralığında izlemeden geçmeyin.

8.3/10

cidade.jpg

No Time To Die

Güncel film olmasına rağmen bizim sinema bölümünde ilk 2 sayfada konusu yok, bu bile yeterli aslında anlamak için. Vasat, bir Bond filmine göre. Sonu hüzünlendirdi tabi o ayrı.

Ryan reynoldsin 8. sinif dandik filmlerini seviyorsaniz izleyin yoksa 5 dk sonra kapatırsınız zati

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt