Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denzel ve John kiyaslanamaz.

Sahsi fikrim, John Washington hic bir zaman, babasinin kalitesinde ve karizmasinda olamayacak. Iyi aktor mu? bence daha yeni yeni sahneye cikiyor. Denzel bambaska bir kalite.

tenet 2 diye bişi yok yaw
Varmış yahu :asd:
atiito9.jpg

shangchi malum yerlere düsmüs

ben bu gece bakarim ona

süper cerezlik bir film yine

Bende bilmiyordum şaşırdım. Nerden bulmuşlar diye merak etmiştim.

çinli marvel filmi iyi başlıyor ama ortalara doğru saçmalamak suretyle kendini kapattırıyor bilhassa ben kingsleyi şaban rolünde oynatarak filmi iyice rezletmişler. başta otobüste geçen sahne ise hayli iyi. onu izleyip kapatın

Sağlam bir netflix önerisi olan var mı (gizem-gerilim-korku) ? Artık üşeniyorum sağdan soldan film aramaya iyi kötü netflix kolaylık oluyor .

çinli marvel filmi iyi başlıyor ama ortalara doğru saçmalamak suretyle kendini kapattırıyor bilhassa ben kingsleyi şaban rolünde oynatarak filmi iyice rezletmişler. başta otobüste geçen sahne ise hayli iyi. onu izleyip kapatın

çocuk filmi ya

dediğin gibi iyi başlıyor sonra saçmalamaya başlıyorlar

"John Carter" 2013 yapımı muhteşem bir Bilim-Kurgu filmi..

Filmin nasıl bittiğini anlamayacaksınız.. İyi seyirler.

--------------------------------------------SPOILER ICERIR--------------------------------------SPOILER ICERIR---------------------------------------

Narcos Mexico Sezon 3

Genel olarak vasatin ustu diyebilirim. Scott Mcnairy secimi bana gore cok kotu bir secim olmus. DEA olarak daha karizmatik ve daha olgunlasmis aktor bence sartti. Mesela Narcos'un ilk dizisinde Pedro Pascal ve Boyd Holbrook gercekten DEA calislanlarinin vibe'ine veriyordu, ama Scott Mcnairyde o ayni elektrigi alamadim, kotu aktor kesinlike degil, ama daha iyi secimler mevcuttu, mesela Mindhunter de oynayan Jonathan Groff yada Holt McCallany gibi.

Dizi zaten Adamo carillo Fuentese canlandiran, Jose maria Yazpik gerckten cok guzel performans sergiledi, bunun yani sirasinda eski Narcostan gordugumuz, Pacho Herrera, Gilberto ve Miguel vardi. Dizide bazen sacma sapan, degisik bolumler mevcuttu mesela polisi canlandiran adamin, kucuk kizlarin oldurdugu kisiye bulmasi vesaire, Claudionun olumunden sonra hanimi komple soz sahibi olmasi, ve kendisi kacmasi falan filan.

Bana gore Pablo escobardan, sonraki bolumler hic biri okadar kaliteli olmadi. Kotu mu? asla degil ama ilk Narcos tadinda asla degil, ustelik ben Amado Carillo Fuentesin oldugune inanmiyorum (gercek hayatta).

Youtube dan alintidir:
Well, in real life, Amado Fuentes was officially declared dead BUT the circumstances of his death are very ''strange'' to say at least. They couldn't ID the body from his face, because he was already operated on and IDed him via a fingerprint. There was no DNA testing and the body was later cremated, so no DNA testing is possible now. The doctors who operated on him and originally confirmed his death during surgery, where all murdered short after. Amado's huge fortune, we're talking several billions of $ of cocaine money, was never recovered. Also, Amado had connections to the CIA. During the 1980's he organised the transport of weapons to the Contras, after Felix Gallardo made a deal with the CIA and let them use the cartel's air transport network, that Amado build, to smuggle weapons into Nicaragua. Maybe he used some of these CIA connections, to get a new identity. So, the whole theory that he successfully faked his death and disappeared, as far fetched as it sounds, could be possible. It's cool, how the show hints at this in the end.

Narcos Mexico Sezon 3 puan olarak

7/10

hakkediyor. Eger hic Narcos izlemediseniz, kesinlike once ilk bastan baslayin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt