- 19 Mart 2014
- 29.596
- 31.007
- 2.718
Oğul Washington yetmemiş babasını da çağırmış.nolan amca tenet ve dunkirk de sıvamıştı tüy dikecek herhal

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oğul Washington yetmemiş babasını da çağırmış.nolan amca tenet ve dunkirk de sıvamıştı tüy dikecek herhal

çinli marvel filmi iyi başlıyor ama ortalara doğru saçmalamak suretyle kendini kapattırıyor bilhassa ben kingsleyi şaban rolünde oynatarak filmi iyice rezletmişler. başta otobüste geçen sahne ise hayli iyi. onu izleyip kapatın
Sağlam bir netflix önerisi olan var mı (gizem-gerilim-korku) ? Artık üşeniyorum sağdan soldan film aramaya iyi kötü netflix kolaylık oluyor .
Kesinlikle tavsiye ederimRed Notice filmi vakit geçirmelik fena olmayan bir filmdi.
6.8/10 verebilirim
En fazla Gal Gadot için izlenir yoksa vasat bir film bence.Red Notice filmi vakit geçirmelik fena olmayan bir filmdi.
6.8/10 verebilirim
dostum o iki filmi izlemen biraz senin hatan.Marvel bitmiş, Shang Chi ağır çöp, Eternals’ta söylenenlere göre çöp. Alayı bebe filmi olmuş. Bakalım DC ne yapacak yeni Batman reboot’uyla
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk