Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dune... ii film ama hikayesi bumu yani dedirtti tbh. bi de fazla uzun olmuş dönis bey
Rebecca Hanım ciddi manada reis olmasıyla filme renk katmış. Biraz daha ön bilgi verilerek izleyiciye kitabı okumuş muamelesi yapılmasaydı daha da iyi olurdu ama kötü film değil. Part 2 beklenir.

Şaka mı bu Assasins Creed izleyeyim dedim resmen günümüzde geçiyor ..Böyle efsane bir oyunun filmini yapıyorsan produksiyona kiyacaksın arkadaş paran yoksa niye girersin böyle toplara..Bakalım kaç dk dayanabilecegim

Jake gyllenhalin kötü filmi yok velvet buzzsaw gibi saçma sapan bir filmi bile izlenebilir kılmış ..Nocturnal Animals ve Prisoners zirvelerdir bana gore

bosuna PP yapmadik zaten Huso

Matthew McConaughey
Jake Gyllenhaal

McConaughey'in zaten True Detective ve Interstellar performanslari yeter zaten.

Bir parentez de kesinlike Robert Pattinson'a acmak lazim. Eskiden 13-14 yaslarinda kuzenlerim Twilight hastasiydi, bende tabi o donemli iyy bu ne bicim aktor demisliyim var elbet. Ama Pattinson gercek bir kac senede inanilmaz cikis sergiledi.

2017 de cikan Good Time filminden sonra gercekte, producer ve direktorlarin spotlightina girmis bir adam. Cok zordur mesela, bir uzun maraton bir film den sonra baska rollerde oynamak ornek: Sean William Scott (Stiffler), American Pie sonrasi ciddi depresyon ve cokusu ugradi.

Pattinson, Twilightten sonra gercekten kendine cok gelistirdi, Tenet, Good Time, Light House, simdi de Batman olarak eminim ki enfes performans sergilemistir.

Adamin onu cok acik suan.

Bir parentez de kesinlike Robert Pattinson'a acmak lazim. Eskiden 13-14 yaslarinda kuzenlerim Twilight hastasiydi, bende tabi o donemli iyy bu ne bicim aktor demisliyim var elbet. Ama Pattinson gercek bir kac senede inanilmaz cikis sergiledi.

2017 de cikan Good Time filminden sonra gercekte, producer ve direktorlarin spotlightina girmis bir adam. Cok zordur mesela, bir uzun maraton bir film den sonra baska rollerde oynamak ornek: Sean William Scott (Stiffler), American Pie sonrasi ciddi depresyon ve cokusu ugradi.

Pattinson, Twilightten sonra gercekten kendine cok gelistirdi, Tenet, Good Time, Light House, simdi de Batman olarak eminim ki enfes performans sergilemistir.

Adamin onu cok acik suan.
Ciddi yeteneksiz,su israillı karı gadot mudur nedir,onunla beraber müthis torpili var,pattinson nere batman nere..

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kesinlikle katilmiyorum.

Pattinson, Twilightten sonra cidde olarak kendine gelistirdi ve cikis yapti.

Gal Gadotta katilirim, sirf lobbisi ve guzelligi var diye roller veriiliyor.
The devill al the time ve lighthouse dan baska dişe dokunur filmi yok teneti beğenmedim,birde twilight zımbırtıları..Neyse ciddi yeteneksiz agır oldu harbi biraz,ortalama diyelim..

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu arada a24 favori film yapım şirketim oldu. kotu filmleri yok neredeyse. aklımda belli bir film yoksa rastgele bir a24 filmi acıyorum. adamlar işi biliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt