Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
first cow'u izlemek için üyelik almıştım ben ilk ama izleyemedim. izler beğenirsen duruma göre izlerim bende üstad
Bu akşam Fenerbahçemizin maçından sonra "Susuz Yaz" ve "Ben, Daniel Blake" filmlerini izlemeyi planladım. Yarın izler yorum yaparım hocam.

Bu akşam Fenerbahçemizin maçından sonra "Susuz Yaz" ve "Ben, Daniel Blake" filmlerini izlemeyi planladım. Yarın izler yorum yaparım hocam.
Susuz yazda vurulan kopek sahnesi var bitane ustad. O kopegi adi herifler cidden o an vurup oldurmusler.

finch.jpeg

Tom Hanks'tan yine Cast Away tarzı bir film olmuş. Açıkçası çok bir beklenti içine girmeden izledim. Lakin filmin atmosferi insanı içine çekiyor. Hele Jeff'in samimiyeti insanın içini ısıtıyor. Ayrıca Köpeğin o acı acı feryatlarını duyunca ağladım diyebilirim. Muhteşem bir film olmuş. Apokaliptik film severler muhakkak izlesinler.

images

Benzer konulu film izlemiştim daha önce. Ama iyi bir gerilimdi

7.0/10

Filmin özeti;
”Acıma yetime, döner koyar g*tüne..”

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

images

Harikulade bir kurgu, çok iyi bir senaryo

7.5/10

images

Konusu güzel, finali sağlam bir filmdi.

7.0/10

C8347A76-DDA0-4ED5-9AA3-8F3A04328F09.webp

korku filmi pek izlemem ama bunu begendim. guzel baslıyor, sona dogru sacmalayacaklar galiba dedirtiyor, guzel bir ters koseyle bitiyor.

gone girl, prisoners, fractured tarzı gizem gerilim arıyorum.

izlicek film bulamıyorum ya son izlediğim dizi ve mini dizileri beğenmedim. sanırım hafızayı sıfırlamam gerek :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt