Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images

Çerezlik bir gerilim filmi. Sonu başında tahmin edilebiliyor. Ya da ben bu tarz çok film izlediğimden tahmin ettim bilemiyorum :red:

6.0/10

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

el-silencio-del-pantano-cartel-1571741596.jpg

Hazır La Casa de Papel'i de bitirmişken Pedro Alonso için izleyeyim dedim.

Ama demez olaydım. Uzun zamandır böyle boş bir film izlememiştim. Film 90 dakika ve izlerken en az 2-3 defa uyumak istedim. O kadar sıktı yani. Filmde gerçekle kurgu sürekli birbirine karışıyor ama geçişler o kadar kopuk ki bir halt anlamıyorsun.

Neyse, tavsiye ettiğim bir yapım değildir kendisi.

5.0/10

8BD69F24-83B8-45BA-86A5-16E4B4960756.webp

sadece suçlulara hizmet veren bir hastanede geçen aksiyon. biraz johnwick'deki otel mantığında. bir buçuk saatlik bir aksiyon filmi için fazla kalabalık bir senaryosu var. o kadar çok yan hikaye, yan karakter var ki hikayeyi toparlayıp aksiyonu başlatana kadar filmin üçte ikisi bitmiş oluyor. son yarım saatteki aksiyon fena degil ama kurtarmaz.

images

Değişik bir Alman yapımı. Başlangıcı iyiydi ama sonra mala bağladı film. Daha güzel işlenebilirdi bence.

5.0/10

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yılın iddialı filmlerinden biri. Bendict Cumberbatch ın Oscar alacağını bile söyleyenler olmuş. Ben beğenmedim.

The_Power_of_the_Dog_(film).webp

88F0EF82-17A9-45FD-966D-20EE00AEA64C.webp

dwayne johnson abinin oynadıgı die hard tarzı old school aksiyon. film klişe dolu ama güzel zaman geçirtiyor. uçakta, trende vs. izlenir.

beni bu akşam filmsiz bıraktığınız için sizleri kınıyorum el sallama1.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt