Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images

Değişik bir Alman yapımı. Başlangıcı iyiydi ama sonra mala bağladı film. Daha güzel işlenebilirdi bence.

5.0/10

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tam izliyordum tanıdık geldi The Disappreance of Alice Creedin cakmasiymis megersem izlemiştim 2-3 yıl önce dediğin gibi sona doğru saçmalamıştı çerezlik bir yapım..

Last duel 7.5/10

(spoiler yok)

Çok beğendim. Ek olarak savaş ve düello sahnelerinde ağır zırhlı bir şövalye'nin kolay kolay öldürülemeyeceğini iyi yansıtmışlar, savaş tarihi ile ilgili olan bir insan olarak o hissi yansıtmaları çok hoşuma gitti, o dönemleri konu eden filmlerde %99 gerçeklikle uzaktan yakından ilgisi olmayan bir biçimde yansıtılır, spesifik olarak o zırhları delebilmek ya da darbe ile kemikleri kırabilmek için tasarlanmış silahlar var, normal kılıçla rakip yorgunluktan bitap düşmeden ya da yaraları sebebiyle paralize olmadan öldürmek çok zor bir iş, o sahneleri bir de bu gözle değerlendirmek lazım. Tabiki film olması sebebiyle ultra gerçekçi değil ama zırh olayını iyi aktarmışlar.

F98B0EBC-1ED2-4345-A405-7AEC777EF0C6.webp

kucuk bir kilisenin rahibinin ic dunyasındaki donusumu anlatan psikolojik gerilim/drama turunde bir film. cogunlukla sabit kamera kullanılmıs ve agır tempolu. o yuzden herkesin sevecegi bir film degil ama degisik ve carpıcı. karakter gelisimi acısından taxi driver'la benzerlikler var. travis bickle sofor degil de rahip olsaydı ne olurdu gibi bir film.

la planete sauvage
enteresan bi animasyon

Festivallerde ödül kazanmış birkaç filme göz atayım dedim, göçmen ve mülteci sorunuyla ilgili çekilen filmlere ödül verilmiş. avrupa'nın iki yüzlülüğü. Göçmen sorununu ele alan filme ödül verirler ama ülkelerinde göçmen ve mülteciye tahammül etmezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt