Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Totoro afislerine bakacak olursan tek kız görürsün. Sadece bir seri vardır iki kız içeren. Son ana kadar hikayede tek kız olmasi on görülmüş son anda neyse ya 2 olsun denmiş :D

Neyse şimdi Grave of the Fireflies zamanı bence.

Bu arada başka Miyazaki animasyonlari da var. Lupin falan baya iyi ama eski tabii.

Miyazaki kucuk kız kardeşlerden öte uçan cihazlara takintilidir herşey uçar. Direk uçaklarla ilgili Porco Rosso da var. Çok sevmem ama alt metinleri güzel o kadar.

-Tapatalk-

totoro candir her eve lazimdir

Bu arada Totoro afislerine bakacak olursan tek kız görürsün. Sadece bir seri vardır iki kız içeren. Son ana kadar hikayede tek kız olmasi on görülmüş son anda neyse ya 2 olsun denmiş :D

Neyse şimdi Grave of the Fireflies zamanı bence.

Bu arada başka Miyazaki animasyonlari da var. Lupin falan baya iyi ama eski tabii.

Miyazaki kucuk kız kardeşlerden öte uçan cihazlara takintilidir herşey uçar. Direk uçaklarla ilgili Porco Rosso da var. Çok sevmem ama alt metinleri güzel o kadar.

-Tapatalk-

Grave of the Fireflies kaldı işte onu da izledikten sonra animelere biraz ara veriririm sonra belki devam:)

aaaa harbiden hiç dikkat etmemiştim afişe 2 kız olması iyi olmuş ufak kardeş çok tatlıydı ablasının söylediklerini tekrarlaması filan:D

ghibli yapimi olan birkac baska güzel film daha var
onlara da bakabilirsin

Souvenirs, goutte à goutte (1991) - IMDb
La colline aux coquelicots (2011) - IMDb
Arrietty: Le petit monde des chapardeurs (2010) - IMDb
Si tu tends l'oreille (1995) - IMDb

bunlardan mimi wo ve kokurikoyu izledim
konulari sade ama güzeldi
digerleri de var elimde firsat bulunca izleyecegim

+ elinde bir ps3 varsa ni no kuni adli oyunu siddetle öneririm sana
o da bir ghibli yapimi
benim malesef cok gec haberim oldu
ps3ümü sattim ps4 aldiktan sonra
bi ara arkadaslarin konsolunu ödünc alip oynamayi düsünüyorum

Tanju Kayhan

Son düzenleme:
ghibli yapimi olan birkac baska güzel film daha var
onlara da bakabilirsin

Souvenirs, goutte à goutte (1991) - IMDb
La colline aux coquelicots (2011) - IMDb
Arrietty: Le petit monde des chapardeurs (2010) - IMDb
Si tu tends l'oreille (1995) - IMDb

bunlardan mimi wo ve kokurikoyu izledim
konulari sade ama güzeldi
digerleri de var elimde firsat bulunca izleyecegim

+ elinde bir ps3 varsa ni no kuni adli oyunu siddetle öneririm sana
o da bir ghibli yapimi
benim malesef cok gec haberim oldu
ps3ümü sattim ps4 aldiktan sonra
bi ara arkadaslarin konsulunu ödünc alip oynamayi düsünüyorum

@Tanju Kayhan

Listeye ekleyim bunları da ama bir süre ara verip normal film izleyim:)

Ghibli nin bayağı güzel yapımları varmış bu arada sayenizde öğrenmiş oldum:)

Listeye ekleyim bunları da ama bir süre ara verip normal film izleyim:)

Ghibli nin bayağı güzel yapımları varmış bu arada sayenizde öğrenmiş oldum:)

hepsini üst üste izleme zaten aga
aslinda haftada bir anime izlesen yeter hem hemen bitirmemis olursun hem hepsinin tadini cikarirsin
ghibliyi bitirdikten sonra yetiskin animelere gececegiz daha dur :asd:

936full-the-secret-life-of-bees-poster.jpg

Dakota Fanning ve Queen Latifah,aile,özgürlük ve sevginin üstün gücüne dair etkileyici bir hikaye.
Öfkeli ve zalim babasından kaçmak ve annesi hakkındaki gerçekleri öğrenmek isteyen 10 yaşındaki Lily Owens(Faning),bakıcısı ve arkadaşı Rosaleen(Jennifer Hudson) ile arıcılıkla uğraşan Boatwright kardeşlerin (Latifah,Alicia Keys ve Sophie Okonede) Güney Carolina'daki kasabalarına gider.Beklenmedik bir sevgi ve merhametle sarmalanan Lily;bu eşsiz kadınların arasında,insanın yuvasını bulmak için bazen uzaklaşması gerektiğini farkeder.

sinemalar.com

Son düzenleme:
savedpicture-20146612321.jpg

Edge of Tomorrow (2014) - IMDb

filmi üc parcaya bölecek olursak 1 ve 2. act cok saglamdi. final kismi ise biraz fazla basit ve acele olmus diye düsünüyorum. rahat 20-25 dakika daha uzatilabilirmis orasi bence. ha yinede kaliteli sci-fi kitligi yasadigimiz bu dönemde ilac gibi geldi.

5-6 asker ve nerdeyse hurdaya dönüsmüs bir ucakla düsmanin kalesine kamikaze yapip dünyayi kurtardi adamlar bildigin. bu kadar kolay olmamaliydi bence alienleri yenmek.

Son düzenleme:
savedpicture-20146612321.jpg

Edge of Tomorrow (2014) - IMDb

filmi üc parcaya bölecek olursak 1 ve 2. act cok saglamdi. final kismi ise biraz fazla basit ve acele olmus diye düsünüyorum. rahat 20-25 dakika daha uzatilabilirmis orasi bence. ha yinede kaliteli sci-fi kitligi yasadigimiz bu dönemde ilac gibi geldi.

5-6 asker ve nerdeyse hurdaya dönüsmüs bir ucakla düsmanin kalesine kamikaze yapip dünyayi kurtardi adamlar bildigin. bu kadar kolay olmamaliydi bence alienleri yenmek.

dediğin gibi bu dönemde sağlam bilim-kurgu çıkmıyo. sonu için olan yorumuna da katılıyorum. artı olarak :
adam bir avuç el bombasıyla kurtardı bi de dünyayı :asd:

The_Purge_%E2%80%93_Anarchy_Poster.jpg

The Purge serisinin ikinci filmi...
BU sefer aksyon caddelere tasinmis...ve bunu basarili yapmislar.

konusu ilginc... amerika da issizlik ve suc orani artik neredeyse yok seviyededir... bunun sebebi ise her yil bir geceligine herseyin serbest olmasi, ve herkesin istedigi gibi suc isleyebilmesidir.

Gerilim ve marjinal film konusu bu filmi özel yapiyor...hele sonlara dogru bi sahne var "perde acilsin" muazzam.
8/10 Izlenilir :k19:

Son düzenleme:
JE8jVY.jpg

aamir abimiz oynayacak da güzel olmayacak mi
yine döktürmüs adama her rol yakisiyor
polisiye filmleri pek sevmem aslinda ama bu cok iyidi
baya sürükleyici bir film olmus nasil bitti anlayamadim bile
black ve 3 idiots gibi filmlere bakanlar icin birkac tanidik yüz de var

sonu da baya ilginc bitiyor vay anasini dedirten cinsten
benim bir sahnede agzim acik kaldi

WraGrq.jpg

bir tangled degil ama yine de güzeldi
görsel efektler de hosuma gitti
olaf karekterine bayildim cok sevimli bir sey yav
ama biraz fazla müzikala kacmislar bazi yerlerde tam konuya derinlesirken bir anda müzik yüzünden koptum

The Hurt Locker:
Klasik savas filmlerinden farkli bir sekilde ilerliyor.. Abd nin irakta uyguladigi gibi isgallerde isyanci diye adlandirilan guclerin sikca kullandigi bombali saldirilar, bomba duzenekleri ve bunlari imha etmekle gorevli askerler konu edilmis.. bol bol catisma yerine catismalarda yasanan aksakliklar tercih edilmis.. abd askeri duyarli, anlayisli bir karakterle karsimiza cikiyor.. farkli bir film olmus 6.9/10

Son düzenleme:
182547936f3159f89a07926039fc8938.jpg

Az önce izledim. Düşük bütçeli ve temelde oldukça basit olsa da üstüne kurduğu yapı itibariyle güçlü, ilgi çekici ve yaratıcı bir film. Tür olarak bilim-kurgu dediğine ve afişin duruşuna aldanmayın, temel fikir dışında hiç bilim-kurgu öğesi içermiyor. Filmin düşük bütçesiyle teknik açılardan zayıf olduğu aşikar ama yer yer replik bazında yapay dursa da vasatın üstünde akıcı ve ilgi çekici bir diyalog, diyalogla beraber konunun derinleşmesi bakımından da oldukça başarılı ve izlemeye değer. Gitgide daha çok içine çekiyor muhabbet sizi. Neredeyse tamamı bir oda içinde ve bir gün süresinde geçtiği için filmin hikayesi (ki hikaye demek bile abes) hemen hemen tamamen diyaloğun ilerlemesinden ibaret ama dediğim gibi derinleşerek aktığı doğrultu güzel. Tabi bu haliyle izlediği filmde hareket arayan birçok kişiye aşırı derecede durgun ve dolayısıyla sıkıcı gelebilir, bunun bilincinde izlemenizi öneririm. Benim sevdiğim tarzda ve farklı bir film olması nedeniyle özellikle buraya taşımak istedim. Herkesin beğeneceği bir yapım olmamakla beraber ben şahsen tavsiye ediyorum. En azından özenle yazılmaya çalışılmış enteresan bir konu izleyeceğinizi garanti edebilirim. Filmin konusuna dair hiç bilgi vermedim ama onu zaten kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

IMDB linki:

The Man from Earth

Son düzenleme:
11171278_800.jpg

[h=2][/h] Amerikan lise hayatından beş ayrı klişe karakter kendilerini, cezalı oldukları cumartesi gününü okul kütüphanesinde geçirmek üzere bir arada bulurlar: bir sarışın, bir anarşist, bir inek, bir sporcu ve bir entel! Disiplin delisi lise müdürünün manasız testesteron gösterileri karşısında hem kendi kendilerini, hem de ne çok ortak yönleri olduğunu keşfedecekleri bir güne dönüşecektir bu!

Sinemalar.com

Maléfique (2014) - IMDb
Malefiz:
Görsel acidan guzel, senaryo acisindan vasatti. Herseye gücü yeten ancelina colinin 2 kanat icin ortaligi velveleye vermesinin hikayesi.. ucmayiver sende nolcak.. 6,5/10

Dumb and Dumber:
Guzeldi fakat abartildigi kadar komik bulmadim.. finali iyi guldurdu yalniz :D

Son düzenleme:
WraGrq.jpg

bir tangled degil ama yine de güzeldi
görsel efektler de hosuma gitti
olaf karekterine bayildim cok sevimli bir sey yav
ama biraz fazla müzikala kacmislar bazi yerlerde tam konuya derinlesirken bir anda müzik yüzünden koptum

Olum 11 yaşında bi amerikan teenager misin

* LG G2 Tapatalk *

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt