Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BxLwGhaCAAAt4jK.jpg

Dram,aşk,komedi ve aksiyon dolu mükemmel bir Tarantino filmi
Filmde en sevdiğim sahne Sicilyalıların zencilerden türediğinin anlatıldığı yerdi.ayrıca Brad Pitt sadece 2 sahnede gözüktü ve oturduğu yerden işleri sarpa sarması çok iyi olmuş
Alabama karakterinin filmin sonlarında söylediği you"re so cool cümlesi bence bp'nin oynadığı karaktere cuk oturuyor.

film-ul pile of crap

BxLwGhaCAAAt4jK.jpg

Dram,aşk,komedi ve aksiyon dolu mükemmel bir Tarantino filmi
Filmde en sevdiğim sahne Sicilyalıların zencilerden türediğinin anlatıldığı yerdi.ayrıca Brad Pitt sadece 2 sahnede gözüktü ve oturduğu yerden işleri sarpa sarması çok iyi olmuş
Alabama karakterinin filmin sonlarında söylediği you"re so cool cümlesi bence bp'nin oynadığı karaktere cuk oturuyor.
Soundtrack'i muhteşem.

son 2 haftada baktigim filmler:

Hunger - 6/10 kuzey irlandali hapishane mahkumlarinin 80'lerde maruz kaldiklari eziyeti anlatiyor
Awakenings - 7.5/10 :k19: oyunculuk harika, birazda "guguk kusu" isimli filmi animsatti
Junior - 4/10 keske cekilmeseymis, hamile arnold nedir aga?
The Running Man - 3/10 distopya severim ama bu pek hitap etmedi nedense
Last Ride - 4/10 baba ogullu avustralya yapimi yol filmi, ajan smith ayyas bir babayi oynuyor; film biraz bayik yalniz
The Fisher King - 7/10 terry gilliam filmi; diyaloglar müthis

the-chaser-poster_280x415.jpg

The Chaser (2008) - IMDb

Seri katil filmi ama olaylar pek klasik seri katil filmlerindeki gibi gelismiyor biraz sinir bozucu bir film. Guney Kore'de yasanmis olaylardan esinlenilmis. Ilk yarim saat biraz agir ilerliyor sonrasi ise oldukca ilginc.

243907_212358932128195_2292063_o.jpg

eğlenceliydi.. jennifer aniston ayrı bi güzeldi :D 2. film yakında geliyormuş

Ben de birkaç tane yazayım son zamanlarda izlediklerimden

Gone Girl: Gitmeyen varsa hiç durmasın bu filme sinemada gitsin, sonra çok üzülürsünüz. Son 2 yılda izlediğim herhalde en güzel filmdi.

Prisoners: Çok sade ama çok güzel film, denildiği kadar varmış.

Pek Yakında: Ben pek beğenmedim. Ama Cem Yılmaz'ın o Beşir karakterinin üzerinde durması lazım oradan çok malzeme çıkar. Sırf öyle uçuk tiplemeler üzerine filmler yapsa daha iyi eder bence.

Dracula Untold: Aksiyon sahneleri fena değildi onun dışında sıradan bir film olmuş. Kazıklı Voyvoda gibi bir psikopatı iyi gösterip Osmanlıyı kötülemeye çalışmışlar bu zaten bariz de bari biraz tarihsel gerçeklere uygun yapsalarmış.

Benjamin Button: Hep sonra izlerim diye erteleyip duruyordum çok güzelmiş gerçekten. Biraz Forrest Gump havası var filmde ama bence onun kadar güzel değil.

Deliver Us From Evil: İdarelik bir korku filmi.

A Long Way Down: Bu da idarelik bir komedi filmi ama pek de güldürmüyor hani. Yine de izlenir.

Enemy: Bu da kafa ..ken film türlerinden. Psikolojik gerilim gibi bir şey ama Makinist'teki gibi filmi izleyince her şeye hakim olamıyorsunuz, üzerine düşünmeniz, milletin yorumlarını okumanız lazım. Bana fazla geliyor bu tip filmler o yüzden severek izledim diyemem ama basit bir film değil, kendine has bir film. Sevenleri illa ki vardır.

a-perfect-world-dvd-cover-82.jpg

Aslında Butch karakteri için Denzel Washington ilk başta düşünülse de, sonraları bu rol için Clint Eastwood'un kollarını sıvadığını biliyoruz. Filmde, Butch Haynes ve partneri Terry Pugh'ın Huntsville Hapishanesi’nden kaçtıktan sonraki sıradışı serüvenleri konu ediliyor. Bu iki kafadar, girdikleri evdeki küçük çocuğu rehin almıştır. Sorun şu ki, Terry Philip Perry ismindeki çocuğa sert davranır ve buna katlanamayan Butch Terry’i öldürmek zorunda kalır. Daha sonra çocuğu da alıp kaçmasıyla olaylar gelişecektir... Butch ve Philip, beraber seyahat ettikçe birbirlerini tanıyacaklar ve Butch, ailesi tarafından hemen hemen eğlenceli hiçbir şey yapmasına izin verilmemiş Philip için daha önce sahip olmadığı bir rol modeli olacaktır. Bu arada peşlerinde de Texas Korucusu 'Red' Garnett ve suç bilimci Sally Gerber vardır. Kusursuz Dünya, Clint Eastwood’un etkileyici anlatımı ve Kevin Costner ile küçük oyuncu T.J. Lowther arasındaki uyumla en iyi Eastwood dramlarından birine dönüşüyor.

Beyazperde.com

------------------

5*5

unforgiven

Eskiden acımasız, çılgın bir katil olan William Munny, eşinin vefatından sonra artık tüm zamanını küçük barakasında çocuklarına bakarak geçirmektedir. Ta ki, The Schofield Kid ismindeki genç onu ziyarete gelene kadar.. Big Whiskey kasabasındaki fahişelerin koydugu ödülün haberini genç adamdan alan Munny ilk başta bu teklifi kabul etmez ama daha sonra fikrini değiştirecektir.

Sinemalar.com

--------

5*5

Son düzenleme:
million-dollar-baby.jpg

Frankie Dunn ringlerde yaşadığı yıllar boyunca müthiş dövüşçüler yetiştirmiştir. Öğrencisi olan boksörlere öğrettiği en önemli ders ise kendi hayatı için de temel kabul ettiği, herşeyin üzerinde kendini korumaktır. Onu kızından soğutan ve uzak tutan acı deneyimi yüzünden uzun zamandır hiç kimse ile yakın olmamaya çalışmaktadır. Tek arkadaşı Scrap, onun spor salonuna göz kulak olmakta ve kaba dış görünümünün altında 23 yıldır yakasını bırakmayan bir affedilme beklentisi olduğunu bilmektedir ve bir gün Maggie Fitzgerald spor salonuna gelir.

Sinemalar.com
------------

5*25

efsane bişeydi yahu. Roman gibi filmdi

Unutursam Fısılda:
Senaryo vasat, klasik.. oyunculuklar gayet başarılıydı. İlk başlarda sıktı ama sonlarina dogru biraz daha guzel bir hal aldi ve ortalamanin üzerine cikti.. 6.5/10

Unutursam Fısılda:
Senaryo vasat, klasik.. oyunculuklar gayet başarılıydı. İlk başlarda sıktı ama sonlarina dogru biraz daha guzel bir hal aldi ve ortalamanin üzerine cikti.. 6.5/10
Çağan Irmak adini referans alip bir fikrim olmadan gidecegim yarin. Bakalim benim yorumum ne yonde olacak.

million-dollar-baby.jpg

Frankie Dunn ringlerde yaşadığı yıllar boyunca müthiş dövüşçüler yetiştirmiştir. Öğrencisi olan boksörlere öğrettiği en önemli ders ise kendi hayatı için de temel kabul ettiği, herşeyin üzerinde kendini korumaktır. Onu kızından soğutan ve uzak tutan acı deneyimi yüzünden uzun zamandır hiç kimse ile yakın olmamaya çalışmaktadır. Tek arkadaşı Scrap, onun spor salonuna göz kulak olmakta ve kaba dış görünümünün altında 23 yıldır yakasını bırakmayan bir affedilme beklentisi olduğunu bilmektedir ve bir gün Maggie Fitzgerald spor salonuna gelir.

Sinemalar.com
------------

5*25

efsane bişeydi yahu. Roman gibi filmdi
ya bu clint reyize oldum olali hastayim arkadas adam bildigin reyizlerin reyizi..
ama gran torino MDB ye on basar.izlemediysen tavsiye ederim hacim..

ya bu clint reyize oldum olali hastayim arkadas adam bildigin reyizlerin reyizi..
ama gran torino MDB ye on basar.izlemediysen tavsiye ederim hacim..

o filmide izledim hacım cidden o da müthişti. bi kaç sayfa arkada paylaşmış olmam lazım. zaten onu izledikten sonra sözlüklerde yorumları okurken buna denk geldim.
izlemişsindir mutlak bunu. konuya giriş gelişme derken bir peri masalı bekliyor insan dişi bir rocky ama gel gelelim sonuç kısmında hayat herzaman sindirella masalı olmuyor.
çok farklıydı ya harbi harbi süründüren mideye yumruğu indiren filmlerden. oyuncular desen roman karakteri gibilerdi.morgan freeman clint eastwood baska bi seviyede ayrı bi hayraınlık beslediğim oyuncular onlara hilary swank da ayak uydurunca bambaska bişey çıkmış ortaya.

Deo Geim

fullsizephoto47919.jpg

Çok ilginç bir film.Konusu,işleyişi mükemmel,ama sonunu bağlayamamışlar ya da ben anlayamadım.Tek ben mi anlamadım diye google amcadan baktım,ama anlayan bir kişi bile bulamadım.Açıkcası film hakkında türkçe pek bilgi de yok.Gizem türü sevenler mutlaka izlemeli.

o filmide izledim hacım cidden o da müthişti. bi kaç sayfa arkada paylaşmış olmam lazım. zaten onu izledikten sonra sözlüklerde yorumları okurken buna denk geldim.
izlemişsindir mutlak bunu. konuya giriş gelişme derken bir peri masalı bekliyor insan dişi bir rocky ama gel gelelim sonuç kısmında hayat herzaman sindirella masalı olmuyor.
çok farklıydı ya harbi harbi süründüren mideye yumruğu indiren filmlerden. oyuncular desen roman karakteri gibilerdi.morgan freeman clint eastwood baska bi seviyede ayrı bi hayraınlık beslediğim oyuncular onlara hilary swank da ayak uydurunca bambaska bişey çıkmış ortaya.
unforgiven+poster.jpg

eger izlemediysen tavsiye ederim hacim..clint reyizin alayina nasil etek giydirdigini gösteren muazzam ötesi bi saheser..:D

Son düzenleme:
unforgiven+poster.jpg

eger izlemediysen tavsiye ederim hacim..clint reyizin alayina nasil etek giydirdigini gösteren muazzam ötesi bi saheser..:D

izledim reis dünkü paylaşımın bir üstünde yazmıştım ama poster silinmiş :D
özellkile son 20 dk dehşet atıyolar

izlemedigin film kalmamis hacim:Dbenim adim hidir elimden gelen budur misali pes ettim..
dirty harry serisini izledin mi?:D

yok reis onu hafta sonu komple seriyi edinir yavaş yavaş eritirim :D

iyi denk geldi bukez:k19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt