Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birdman of alcatraz
birdmanofalcatrazdj9.jpg

10*10

Müthiş bir film ya cidden eski tarz hapishane filmlerindeki gerçeklik çok farklı.Buna benzer Le Trou diye bir film izlemiştim ondada aynı duyguları yaşadım.Tabi onun konusu farklı olsada gerçeklik aynı.Adam duvarı kırarken sanki ben kırıyormuşum gibi his veriyordu.Birde derlerki 3d yeni çıktı yalan :D

Müthiş bir film ya cidden eski tarz hapishane filmlerindeki gerçeklik çok farklı.Buna benzer Le Trou diye bir film izlemiştim ondada aynı duyguları yaşadım.Tabi onun konusu farklı olsada gerçeklik aynı.Adam duvarı kırarken sanki ben kırıyormuşum gibi his veriyordu.Birde derlerki 3d yeni çıktı yalan :D

fransız filmlerine bitmek tükenmek bilmeyen bi önyargım var ama anlatımından dolayı rezervlediğim bir film oldu bakalım.

Prison break hayranlarının beğeneceği, zekaya dayalı, kurgusu mükemmel, harika bir film,

bizim iki kahraman eski performanslarında olmasa da gayet başarılı olmuş ve iyi bir ikili olmuşlar:k19:

Filmi daha yeni izledim.

Çok saçma sahnelerle dolu - 10-15 silahli adamlar 2 adami öldüremiyorlar, veya helikopteri paramparça edemiyorlar, ihtiyar Stallone reys onca kez dövüldükten sonra deniz altina giriyor, ondan sonra oradan çikmayi basariyor. Ayrica o siddet kullanan müslüman yine müslümanlara kötü göstermek için yapilmis galiba.

3.5/10

le trou

artoff247.jpg

José Giovanni'nin romanından uyarlanan ve J.P. Melville tarafından o güne dek yapılmış en iyi Fransız filmlerinden biri olan yapım, hapishane üzerine yapılmış en etkileyici dramlardan biri. Filmde, karısını yaraladığı için birinci derecede cinayete teşebbüs suçundan yargılanmakta olan Claude Gaspard adlı bir mahkum, hapishane içerisinde başka bir hücreye sevk edilir. Yeni hücre arkadaşları hemen sıcak ilişkiler kuran Gaspard, uzun zamandır kaçma planı yaptıklarını öğrenir.
sinemalar.com

az bile söylemissin film hakkında Aydın. esaretin bedelini bile siler atar bu efsane bişeymiş. gerçek hikayeden alınmış.hatta oyunculardan biri en önemli karakter gerçek hikayeyi yaşamış filmde de kendisini oynamış. müthiş bi olay yahu. izlenecek çok orjinal bişey pek yok dedikçe eskiler yetişiyor imdada.

10*10

le trou

artoff247.jpg

José Giovanni'nin romanından uyarlanan ve J.P. Melville tarafından o güne dek yapılmış en iyi Fransız filmlerinden biri olan yapım, hapishane üzerine yapılmış en etkileyici dramlardan biri. Filmde, karısını yaraladığı için birinci derecede cinayete teşebbüs suçundan yargılanmakta olan Claude Gaspard adlı bir mahkum, hapishane içerisinde başka bir hücreye sevk edilir. Yeni hücre arkadaşları hemen sıcak ilişkiler kuran Gaspard, uzun zamandır kaçma planı yaptıklarını öğrenir.
sinemalar.com

az bile söylemissin film hakkında Aydın. esaretin bedelini bile siler atar bu efsane bişeymiş. gerçek hikayeden alınmış.hatta oyunculardan biri en önemli karakter gerçek hikayeyi yaşamış filmde de kendisini oynamış. müthiş bi olay yahu. izlenecek çok orjinal bişey pek yok dedikçe eskiler yetişiyor imdada.

10*10

Şimdiki filmlerde orjinalliği bırak pek bir emek göremiyorum açıkçası.Efektler üzerine kurulmuş filmler.
Abartmak istemedim doğru abartınca genelde beklentiler artıyor umduğun şeyi bulamıyorsun.Birde ilginç birşey okumuştum filmle ilgili.Yönetmen Becker filmin yapımında,montajında hastalanmış ve vefat etmiş.Filmin sanırım 20 dakikasıydı makaslanmış ve o kayıtlar hala bulunamamış.Ona rağmen şahaser yapmış adamlar resmen.O 20 dakikada ne olmuştur acaba insan merak etmiyor değil :D

141271-large.jpg

Madeo (2009) - IMDb

cok iyi filmdi. temposu oldukca yavas olmasina ragmen bir an bile kopmadim filmden. bildigimiz klasik suc filmlerinden farkli da biraz. bir benzetme yapacak olursak fincher'in "zodiac" filmini andiriyor biraz. kamera kullanimi da müthisti o bakimdan.
konusu, hapise atilan zihinsel engelli oglunun masum oldugunu kanitlamaya calisan bir anne hakkinda kisaca.

Son düzenleme:
Unutursam fisilda

Guzel olmus tavsiye ederim.

★★★》☆

Galatasaray'in maclari bu sene zaten film, yani ekstradan takviyeye gerek yok. :(

files.php

Filmden pek bi beklentim yoktu sonuçta "bölüm: 1" adı altında yayınlandığı için mevzuya giriş filmi olduğu belliydi ama bu kadar da sığ, sıkıcı olacağını tahmin etmiyordum.. serinin ilk 2 filmini izlemeyen hiç gitmesin zaten bişey anlamazlar. Ben izlemiş olmama rağmen konuya hakim olana kadar bi yarım saat geçti bile.. Özetle filmin neredeyse tamamı konuya giriş yapmakla geçiyor.. Sanırım bi üçleme olacak diğer filmler daha iyi olur umarım.

[h=2]The Dirty Dozen[/h]
The+Dirty+Dozen.jpg

Lee Marvin Nazilere karşı ölümcül bir görevi yerine getirmek için bir grup askeri komuta etmek için gönüllü! olarak orduya katılan zor bir komutan ve Charles Bronson, Jim Brown, John Cassavetes, Trini Lopez, Telly Savalas, Donald Sutherland ve Clint Walker ise bu görevi başarıyla yerine getirirlerse özgürlüklerine kavuşacak 12 mahkumdur.

sinemalar.com

files.php

Filmden pek bi beklentim yoktu sonuçta "bölüm: 1" adı altında yayınlandığı için mevzuya giriş filmi olduğu belliydi ama bu kadar da sığ, sıkıcı olacağını tahmin etmiyordum.. serinin ilk 2 filmini izlemeyen hiç gitmesin zaten bişey anlamazlar. Ben izlemiş olmama rağmen konuya hakim olana kadar bi yarım saat geçti bile.. Özetle filmin neredeyse tamamı konuya giriş yapmakla geçiyor.. Sanırım bi üçleme olacak diğer filmler daha iyi olur umarım.

Bence 2'de de ağır saçmalamışlardı...Keşke sadece ilk filmi çekselerdi diyorum..

looper.gif.CROP.original-original.gif

Pazar aksami televizyonda seyrettim bu filmi, hosuma gitti bayagi. Zaten sevdigim aktörlerden ikisi yer aliyor filmde. Gordon-Levitt hastasiyim.

Film 2044 yilinda oynuyor. Gordon Levitt (genc Joe) "Looper" olarak calisiyor. Looper kiralik katil gibi birsey diyebiliriz. Gelecekte insanlari öldürmek ileri teknoloji sayesinde zor oldugu icin zaman makinasi araciligi ile öldürülmesi istenilen insanlar bir nevi sirket tarafindan gecmise yollaniyor ve Looper olarak calisan kisiler bu kisileri kendi zamanlarina (gecmise) vardigi anda beklemeden hemen öldürüyorlar.

Bir gün Joe tüfegi ile öldürecegi yeni bir kisiyi beklerken, hic beklemedigi birseyle karsilasiyor. 30 yil sonraki hali, yani yasli Joe (Bruce Willis) gelecekten öldürülecek kurban olarak önüne cikiyor ve genc Joe yu etkisiz hale getiriyor. Yasli Joe gelecekte gözünün önünde öldürülen karisinin öldürülmesini engellemek icin gecmise geri dönüyor ve bununla birlikte aksiyon basliyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt