Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O gandalf'in yuzugu farkettigi sahne ne saçma bir sahneydi oyle. Benmi yanlis hatirliyorum simdi, gandalf yuzuklerin efendisinde ilk defa yuzugu gormuyormu zaten? Kitaptada boyle birsey yok

Silmarillon ve durin serileri için bu studyonun hakki yokmus zaten. Tolkien fundation ile anlasamamislar.
animsadigim kadari ile Gandalf dunyada pek cok sihirli esya oldugundan bahsediyordu ama hangi kitap hatirlamiyorum. Bilbo'nun yuzugunu herhangi bir sihirli yuzuk saniyor, Sauron'a ait oldugunu sonra anliyor diye hatirliyorum. Belki sondaki yuzugu dusurdum muhabbeti de ondandir. oyle baglar kurayim derken baya batirmis zaten daha dogup dogmadigi meçhul Aragorn'a sifat takip oglunu onu aramaya gonderdi elf krali

32d9bd181d51b1be26b4ded7c4dc8ebe975bc922.jpg__620x465_q85_crop_upscale.jpg
2013-2014 dönemlerini ele alırsak izlediğim en iyi filmdi.. Bilim kurgu filmi konusu çok farklı mantık hataları ararsanız bulursunuz daha doğrusu sonunda filmin içinden çıkamıyorsunuz ama herşeye rağmen bilim kurgu sevmeyen ben bile filme bayıldım... Bu tadı prestij-inception gibi çok az filmde almışımdır.. Başlarda karmaşık gelen konu yavaş yavaş rayına oturacak sonlara doğru zaten olay kopuyor iyice konsunu falan okumadan izleyin derim..9/10

large_cpiCh5nhCcqUnLmXnxdlC0bGawx.jpg

Constantine (2005) - IMDb

pek isinamadim bu filme. yada bana hitap etmedi mi desem? daha da önemlisi, keanu reyiz gibi mülayim bir adam filmdeki role hic uymamis diye düsünüyorum.

Transcendence
Güzel, diğerlerinden çok farklı olmasa da bazı yönleriyle farkını ortaya koyan bir yapay zeka filmi.. adamın gücü öyle bi yerlere geliyo ki, yapay zekanın dibi olmuş artık bu filmde.. 7/10

Hobbit-3
Valla ben beğendim.. kitabı okuyanlar yine eleştirecektir haklı olarak ama kitabı okumayan biri olarak serinin finali gayet güzeldi.
yalnız kafa atarak ork mu öldürülür anasını satayım.. 7/10

Son düzenleme:
fruy

fury_ver2_xlg.jpg

1945 yılının Nisan ayında İkinci Dünya Savaşı’nın son ayları. Avrupa Tiyatrosunda müttefikler son kozlarını oynarken, savaş ile yoğrulmuş ordu çavuşu Wardaddy (Brad Pitt), bir Sherman tankını yönetmektedir ve düşman hattı ardında ölümcül bir görev üstlenen beş kişilik bir ekibi vardır. Çok az sayıda ve yeterince silahı olmayan Wardaddy ve adamları, Nazi Almanya’sının kalbini vurmak için kahramanlıkları içerisinde tehlikeye atılmaktadır.

sinemalar.com

h_01288860.jpg

şimdi başlıyorum izlemeye konusu hoşuma gitti

animsadigim kadari ile Gandalf dunyada pek cok sihirli esya oldugundan bahsediyordu ama hangi kitap hatirlamiyorum. Bilbo'nun yuzugunu herhangi bir sihirli yuzuk saniyor, Sauron'a ait oldugunu sonra anliyor diye hatirliyorum. Belki sondaki yuzugu dusurdum muhabbeti de ondandir. oyle baglar kurayim derken baya batirmis zaten daha dogup dogmadigi meçhul Aragorn'a sifat takip oglunu onu aramaya gonderdi elf krali
bu film yüzüklerin efendisinin öncesi değil mi? o orkların lideri nasıl oluyor da ölüyor?

Arkadaşlar sizin için çok iyi bir projem var, yönetimle iletişime geçtim ama henüz bi haber gelmedi:k19:

large_bq6wxu0rv1GIkEwslBT2rVgLkxe.jpg

Les grands frères (2008) - IMDb

baya tirt filmdi. agizi bozuk ufak bir bebe koymuslar boyne küfrediyor sadece. komik bile degildi.
stifler reyiz bile itici geldi diyebilirim. bu sefer güldürmedi cidden.

3/10

Yasin gene ne anlatiyorsun kardeşim?

Edit: post silinmis

Son düzenleme:
Aşk ı memnu romanının yayınlanmasının üstünden 100 yıl geçmiş yasincigim o dönemde böyle bi fotograf çekme teknolojisi yoktu seni yemişler

The Bridge On The River Kwai
0050212.jpg

1943'te Burma'da bir Japon esir kampının komutanı olan Saito, kampa yeni gelen İngiliz Albay Nicholson'dan adamlarına Kwai nehri üzerine bir köprü kurmalarını emretmesini istemektedir. Saito'nun amacı bu köprüyü kullanarak Japon birliklerine cephane taşıma konusunda avantaj sağlamaktır. Saito'nun işkencesine dayanamayan Albay bir süre sonra köprünün emri altındaki mühendisler için de bir moral kaynağı olacağını düşünerek onun isteğini kabul eder. Nicholson düşmanının esiri konumunda da olsa, onun ve adamlarının yapabileceğinden daha iyi bir köprü yaparak onu psikolojik seviyede altetmiş olacağını düşünür. İnşaat ilerledikçe Nicholson köprünün düşmanına avantaj sağlayacağını tamamen unutur ve onu mükemmelleştirmek için elinden geleni yapar...

sinemalar.com

Bridge on the River Kwai Theme - YouTube

Arkadaşlar sizin için çok iyi bir projem var, yönetimle iletişime geçtim ama henüz bi haber gelmedi:k19:

Haberi buradan verelim o zaman. Rapor arada kaynadı Muhammed.

Onun için sinema gönüllüsü takipçilerimize sunalım onlar değerlendirsin derim.

''haxball turnuvası gibi film turnuvası mı düzenlesek?

tam turnuva değil de, bir film belirlenecek izlemek isteyenler adını yazdırcak, aynı anda izlenecek, biter bitmez kritik edilecek tartışılacak,

hem böyle sinerji olur film izlemek keyifli olur, hem insanlar izlediği film hakkında görüş paylaşma ihtiyacı hissedebilir,

"Movie Team" gibi bir isim verilip buna uygun da bir başlık açılabilir, sence nasıl olur?''

Sonuçta yönetimlerin görevi taleplerin değerlendirmesini, hizmetin gerçek sahibi halka açmaktır.
:P

a good year

direksinemaizle-%C4%B0yi-Bir-Y%C4%B1l.jpg

Kendinden emin ve burnu havada, yakışıklı bir borsacı olan, Max Skinner Londra borsasında spekülasyonlar yaparak büyük paralar kazanmaktadır. Son fethinde ise bir çok rakibini buyuk kayıplara uğratmıştır. Max'in zaferi felsefesi ile aynı yöndedir: en önemli şey kazanmaktır ve hayatta başka hiçbir şeyin kıymeti yoktur. Büyük zaferin hemen ardından Max Fransa'da yaşayan büyük amcasının öldüğüne dair üzücü bir haber alır. Henry Amca Max'ın en yakın akrabasıdır ve bütün çocukluğu onun hatıralarıyla doludur. Max bir yandan eksantrik amcasıyla dolu çocukluk hatıralarını anımsarken bir yandan da şatoda geçecek bir hayatın nasıl bir hayat olacağı konusunda araştırmalar yapmaktadır. Londra'da onu bekleyen geleceği değişecek belki de oradaki herşeyinden vazgeçecektir. Max bulutlu geleceğinden kaçıp, bu inanılmaz güzellikteki şatodan yeni bir kazanç sağlamayı düşünürken hiç hesapta olmayan ve daha once tanımadığı bir akrabası çıkagelir. Kaliforniya'lı bir kız olan Christie Roberts amcasının gayri meşru kızı olduğunu iddia etmektedir. Bir yandan şatonun gizli zenginliklerini ondan uzak tutmaya çalışan Max diğer yandan Provence'in yerlisi olan güzel bir kıza gönlünü kaptırır. Aşk şarap kadar lezzetli ve şarap kadar hızlı kana karışmaktadır.

sinemalar.com

Repulsion.jpg

Répulsion (1965) - IMDb

zaman zaman sıkıldıgım kısımlar da olsa bütün olarak degerlendirdigimde fena degildi. paranoya temali hafif sürreal bir gerilim filmi kisaca. polanski'nin cikis yaptigi filmiymis ayrica.
6.5/10

Son düzenleme:
Unknown_Poster.jpg
Heyecanın gerilimin ve gizemin bir an bile son bulmadığı mükemmel bir sürpriz son filmi liam neeson döktürmüş resmen.. 8/10

lucy2.jpg
Uzun zamandır arşivdeydi yeni izleyebildim..Açıkçası büyük beklentilerle izlememe rağmen tatmin olmadım.. İşin bilimsel boyutlarına fazla kaçmışlar ayrıca beyninin %3-5'i çalışan insanlara %80'i -90'ı çalıştığı zaman neler olabileceğini anlatmak çok zor ..birçok kişi bu kadın büyücü mü cin mi falan demiştir çünkü bizim o zeka oranında neler yapabileceğimizi algılama şansımız yok.. Açıkçası bu tarzdaki limitless'tan çok daha fazla keyif almıştım...Şunu da belirteyim öyle bir film ki kimi çok beğenir kimi benim gibi vasat bulur arası yok.. 6/10

movie-review-marton-csokas-chloe-grace-moretz-film1.jpg
Hafta sonu izlediğim 3. film ..Unknown Liam Neeson nasıl döktürdüyse burada da Denzel abimiz aynı şekilde döktürmüş.. Başlarda sıkıcı gelebilir ama devamı epey hareketli ..Dövüş sahneleri çok hoşuma gitti..Filmin en büyük eksisi
tek bir adamın koca çeteyi çökertmesi üstüne rusyaya gidip gerçek mafya liderini öldürmesi oldu..Yani bu kadar kolay olmamalıydı .. Sadece peşine düşen katili öldürüp bitirselerdi daha tadında kalırmış..

Haberi buradan verelim o zaman. Rapor arada kaynadı Muhammed.

Onun için sinema gönüllüsü takipçilerimize sunalım onlar değerlendirsin derim.

''haxball turnuvası gibi film turnuvası mı düzenlesek?

tam turnuva değil de, bir film belirlenecek izlemek isteyenler adını yazdırcak, aynı anda izlenecek, biter bitmez kritik edilecek tartışılacak,

hem böyle sinerji olur film izlemek keyifli olur, hem insanlar izlediği film hakkında görüş paylaşma ihtiyacı hissedebilir,

"Movie Team" gibi bir isim verilip buna uygun da bir başlık açılabilir, sence nasıl olur?''

Sonuçta yönetimlerin görevi taleplerin değerlendirmesini, hizmetin gerçek sahibi halka açmaktır.

Guzel bir fikir. Bunu ayri bir tartisma basliginda yapabiliriz burasi karismaz boylece. Izlenmeyen film bulmak imkansiz olacagi icin Ayberk, Ali abi gibi kisilerin yonlendirmesi ile bir film secilebilir. Izlemeyen izler izleyen tartisma gunu tartismasina dahil olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt