Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The_Interview_2014_poster.jpg

L'interview qui tue! (2014) - IMDb

öyle aman aman güldürmedi belki ama en azindan eglenceliydi diye düsünüyorum.
basroldeki isimlerden anlasilacagi üzere film bastan sona sadece bel alti esprilerle dolu bu arada.
6.5/10

The_Interview_2014_poster.jpg

L'interview qui tue! (2014) - IMDb

öyle aman aman güldürmedi belki ama en azindan eglenceliydi diye düsünüyorum.
basroldeki isimlerden anlasilacagi üzere film bastan sona sadece bel alti esprilerle dolu bu arada.
6.5/10

Sacma sapan bir film protesto, yasaklama ve tehdit sayesinde dunyanin gundemine oturdu. Bunlar olmasa bir kisi tarafindan izlenecekken simdi on kisi izleyecek filmi. Bizde de var boyle filmileri protesto edelim diyenler de belki ders olur bu film.

Sacma sapan bir film protesto, yasaklama ve tehdit sayesinde dunyanin gundemine oturdu. Bunlar olmasa bir kisi tarafindan izlenecekken simdi on kisi izleyecek filmi. Bizde de var boyle filmileri protesto edelim diyenler de belki ders olur bu film.

ciddiye alinacak bir film degil zaten yav, unutulup gidilecek ilerde. zaman gecirmek icin fena degil diye düsünüyorum sadece.
ama iyi reklam yapti o malum olaylar sayesinde katiliyorum.

Banlieue 13. Aksiyon fransız filmi. İlki de ikincisi de güzeldi. Meraklılarına öneririm.

MV5BMzM5NjUxOTEyMl5BMl5BanBnXkFtZTgwNjEyMDM0MDE@._V1_SX214_AL_.jpg

Oldukça keyifliydi.Anlatım dili masalsı ve bazı sahneler adeta tabloymuş izlenimi yarattı.Mr.Gustav'ın aksanı ve müzikler de tamamlayıcı rolü üstlenmiş
:hat:

2267998.jpg

Kesinlikle iyi bir film tavsiye ederim ama sonu daha iyi olabilirmiş.

074748.jpg

reisler toplanırda kötümü olur ? imdb de oylayanların aklına tüküreyim

The Water Diviner (2014) - IMDb

Çok iyi olmuş diyemem ama kötüde değildi. Yer yer duygulandırıyor insanı oyunculuklar iyiydi zaten Russel Crowe harikaydı. Yılmaza Erdoğan da beklediğimden iyi oynamış.

Ruzgar Yukseliyor
Miyazakinin son animesi.. soyledigine gore bu filmle emeklilige ayrilmis. Diger filmlerine kiyasla hayal kirikligi ama kotu film de diyemem.. sadece beklentim daha fazlaydi.. 7/10

son-umut-the-water-diviner-kapak.jpg

Karalamalara aldırmayın. Gayet kaliteli film. Evet mükemmel değil. Ağzın açık kalmıyor izlerken ama standart üzeri bir film. Belki sonu daha iyi, daha vurucu bitirilebilirdi. Bu kadar hızlı işlemek yerine filmi daha uzun bir süreye yayarak daha detaylı bir film ortaya çıkarılabilirdi. Ama yine de gidip izlemeye değer.
10/7.8

5815_a_2305.gif

Kesinlikle eski Teksas Katliamı serisi gibi değil. Görsel olarak evet güzel diyebiliriz. Ama konu anlamında kesinlikle eski efsane filmlerin yanından bile geçemez. Yine de vakti geçirmeye uygun.
10/6

600full-wolf-creek-poster.jpg

Heyecanı bol. İzlerken keyif alıyorsunuz. Şiddet filmlerini sevenler beğenecektir.
10/6.5

I9vEEQU.jpg

Hannibal dizisinden Mads Nikkelsen (Hannibal Lecter), Supernatural dizisinden Jeffrey Dean Morgan (John Winchester) ve futbol efsanesi Eric Cantona gibi tanıdığım kişileri bulduğum kaliteli bir Western filmi. İzlemeye değer.

10/7.8

MV5BMTQyMDE0MTY0OV5BMl5BanBnXkFtZTcwMjI2OTI0OQ@@._V1_SX214_AL_.jpg

Bir F1 sever olarak hayranlıkla izledim.Pistte ve pist dışında sürekli didişen iki büyük yarışçının aslında ne kadar birbirlerine saygı duyduklarını anlatan gerçek bir hkaye.Son zamanlarda en çok etkilendiğim filmdi.Yalnız filmi izlerken insan düşünmeden duramıyor,bu kadar büyük kitlelere hitap eden bir sporun ki hala güvenlik kuralları tartışılırken o zamanlar nasıl müsade edilmiş bu yarışların yapılmasına birçok büyük kaza ve ölüme rağmen aklım almıyor.

The Rover (2014) - IMDb

konu itibariyle fazlasiyla sade ve büyük bölümü sıkıcıydı. filmden sonra tartisacak birsey bile yok acikcasi. o kadar düz bir senaryoya sahip.
bir tek kamera kullanimi asiri güzeldi hakkini vermek lazim.

eac1b248.jpg

Amiral(2008)

Rus yapımı bir film Amiral Aleksandr Vasiliyevich Kolchak'ın Bolşeviklere karşı verdiği amansız mücadele ve aynı zamanda yaşadığı büyük aşkı anlatan, oldukça başarılı ,savaş sahneleri de fena değil filmin ortalarına doğru yavaş ilerliyor sıkıcı bölümler olsa da izlenebilir bir film. (10/6)
L'amiral (2008) - IMDb

Niye , o kadar mı kötü? Bende girmeyi düşünüyordum bu hafta.

I am the one who knocks!
valla bana göre o kadar kötü.. çok çok nadir yaptığım bişeydir sinemada filmi bitirmeden çıkmak.. hatta evde izlerken bile ne kadar sıkıcı olursa olsun bitirmeye çalışırım ama bu film bence ileride atv, kanal d'nin falan boş vakti doldurmak için koyacağı filmlerden biri olur.
tek o sebepten çıktım diyemem, başka kötü filmleri sinemada bitirdiğim de oldu daha önce.
yorgundum, sinemadan sonra gidip hemen yatmak istememin de yarıda çıkıp gitmemde etkisi vardı tabii.. ama film sarsaydı, ya da az biraz ilgimi çekseydi bile oturur izlerdim her türlü..
neredeyse hiç uyumadigim bir gunun ertesi, sinemaya gone girl filmine gitmiştim. zaten biliyosun salon karanlık tam uyumalık ortam ama film o kadar iyiydi ki uyku muyku kalmadı :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt