Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transformers 4
Serinin devam filmi gibi degil de, ayri bir film gibi olmus.. fena degildi.. mantik hatalari da mevcuttu

Halloween (1978)
Fena degil, turunun benzer orneklerinden.. neden bu kadar efsanelestirildigini anlamadim. Belki de serinin diger filmleri daha iyidir.
Yalniz john carpenter'in en iyi filmi "they live" dir. Siddetle tavsiye ederim
Ayrica john carpenter meshur nuri alco muzigini de besteleyen kisidir..

Red 2
Ilk filmi cok daha iyiydi, bu da ilki kadar olmasa da guzel..

War of Worlds
Klasik dunyayi istila eden teknolojik uzayli filmlerinden.. one cikacak bir yani yok.. olmasa da olur tadinda..

Halloween (1978)
Fena degil, turunun benzer orneklerinden.. neden bu kadar efsanelestirildigini anlamadim. Belki de serinin diger filmleri daha iyidir.
Yalniz john carpenter'in en iyi filmi "they live" dir. Siddetle tavsiye ederim
Ayrica john carpenter meshur nuri alco muzigini de besteleyen kisidir..

Benzer dedigin filmlerin oncusu oldugu icin efsanelesmis bir film.

valla ben begenmedim hic ne yalan söyleyeyim. bir kere adamin muhabbetine doyum olmadi, bütün film agizindan toplamda 10 cümle cikti saniyorum. bir yan hikaye, ön hikaye yada diger haydutlarin perspektifini göreydik eyiydi. mesela "the road" var benzer konuya sahip, o daha iyi kotarmisti bu türü. ha ondaki bütce bu filmde yok tabi onun farkindayim. özetle film kötü degil kesinlikle ama asiri bayik.

The Road filminden bahsetmissin, bence de izlemesi daha keyifli kaliteli bir film, ama iki filmi su yonden degerlendirelim. Ana konu olarak benzer filmler olsalar da bence yine de bazi farklar mevcut.

The Road filminde hikayesini izledigimiz kisiyi Avustralya'nin col ortamina yerlestirip ailesi (kizi dahil) oldurulmus bir kisi olarak degerlendirelim. Bu kisinin sohbetine ne kadar doyabilirdik?

Rover filminden...

asker: bunu kendim için yapıyorum.

eric : neyi kendin için yapıyorsun? neyi kendin için yapıyorsun?
karımı öldürdüm ben. bir adamın evime girişini gördüm. adamın onu parmaklamasını izledim.
sonra da ikisini öldürdüm. kimse peşime düşmedi. 10 yıl önce oldu bunlar. bu durumu kendime hiç açıklamadım. kimseye yalan söylemedim. kimseden kaçıp, saklanmadım. bir çukura gömdükten sonra, arkamı dönüp evime gittim. kimse peşime düşmedi. bu durum bana kalbimin kırılmasından çok daha fazla acı veriyor. bir öneminin olmadığını bilmek-- böyle bir şeyi yapınca kimsenin senin peşine düşmeyeceğini bilmek. benimki gibi bir şey yapınca mutlaka bir anlamının olması gerekiyor. ama artık bir önemi olmuyor...

----------

Bir sinemasever olarak bu film bayikti digerinin temposu daha iyiydi, izlerken sikilmadim diye yuzeysel film karsilastirmasi yapmak da bir yol, daha derine inmek de Taner. Artik bir secim yapmanin zamani geldi bence senin acindan. :ka21:

yav agabey ben filmleri kendimi bildim bileli "düz seyirci" gözüyle izlerim. surda suna gönderme yapildi, suna atifta bulunuldu, metafordu su buydu bunlara dikkat etmem acikcasi. 2 saat güzel zaman gecirmekten fazla bir beklentim yok filmlerden. hatta bazi filmleri ilgilendigimden degilde sirf "izlemis olmak icin" izlemisligim var (mesela filmografileri tamamlarken).

detayli yorumlar icin dogru adres senle birlikte, özgür ve ayberk abi bu zaten belli. benim burda yazdigim mesajlar 3 satiri gecmiyor bunu farketmissindir:)

Son düzenleme:
the-innocents-poster-1.jpg

Les innocents (1961) - IMDb

horror kategorisinde olmasina ragmen pek korkutucu bulmadim acikcasi. onun yerine gizem ve gerilim yönü daha kuvvetliydi diye düsünüyorum. bana nedense"the others"i hatirlatti bir de izlerken (ortam, atmosfer ve karakterler ele alindiginda) hatta o filmin yönetmeni bundan ilham almis olabilir belki.
bu arada dikkatimi ceken baska bir nokta da 54 yillik bir filmin bu kadar muhtesem bir görüntü kalitesine sahip olmasiydi. adamlar restorasyon isini cok iyi yapiyor gercekten.

Muzede bir gece - Lahitteki sır
Cok sevdigim bir serinin son bulmasi beni uzse de film yine cok eglenceliydi.. vaktin nasil gectigini anlamadim. Robin Willamsin da son filmiydi sanirim

Son düzenleme:

https://www.imdb.com/title/tt1433811/

Internetin olumsuz yonleri uzerine bir film. Black Mirror'a benziyor bu acidan ama gelecekte gecmiyor olaylar. Oyuncu kadrosu oldukca iyi. Drama turu filmlerden hoslananlarin begeneceklerini dusundugum kaliteli bir film.

Children of Heaven
Cok guzel, cok etkileyici bir film.. Bir cift ayakkabidan cikan harika bir dram..

Son düzenleme:
Cok iyi film. Baba karakteri muthisti cok sicak bir film ^

Bir de Ali abinin filmi okuyunca aklima geldi. Teknolojinin bizi getirdigi nokta temali yapimlar fazla artmaya basladi ters tepecek bu gidisle zamanla. Cani sikilan aslinda iletisimimiz artti gibi ama azaldi diye sosyal mesaja cikiyor.

2014'un en iyi filmlerinden biri olan Whiplash ortamlara dusmus. Izleyecek film arayanlara siddetle tavsiye ederim.

Whiplash'i malum ortamlardan bilgisayarıma almıştım ama yarısında kapattım.
Asla çok kötü olduğu için değil tam aksine enfes bi film olduğu için.
Cuma günü gösterime girecek olan filmi sinemada izlemek istiyorum.

(1 sene sonra ilk mesajımı bu film için yazmışım boru mu
:D)

Whiplash'i malum ortamlardan bilgisayarıma almıştım ama yarısında kapattım.
Asla çok kötü olduğu için değil tam aksine enfes bi film olduğu için.
Cuma günü gösterime girecek olan filmi sinemada izlemek istiyorum.

(1 sene sonra ilk mesajımı bu film için yazmışım boru mu
:D)
valla ben de bugun indirdim, izliycem ama bekleyemem 1 hafta daha :D

Coherence - Paralel Evren
Bir grup arkadaş akşam yemeği yemek için bir araya gelir. Yemeğin keyifli olacağı açıktır, çünkü o gece bir kuyruklu yıldız dünyanın epey yakınından geçecektir. Ancak bu olağan durum, geceye olağanüstü bir yön de verecektir. Yemek sırasında elektrik kesilir. Bu aksiliğin üzerine çevrelerine baktıklarında, gizemli bir evde ışıkların hala yandığını fark ederler.
Bu fark edişleri tanık olacakları enteresan olayların da habercisidir. Başlarının üzerinde süzülen insanları gördüklerinde dünyayı algılayış şekilleri, gerçekle hayal birbirine karışacaktır. Ve bu durum, ilişkilerinde bazı kırılmaları da beraberinde getirecektir.

Beyin çökertmesi yaşatan iyi bir film.. oyunculuklar vasat olsa da senaryo baya iyiydi.. Filmde senaryo harici doğaçlama giden sahneler de bolmuş. Zaten diyaloglardan da belli.. the man from earth'ü andırıyor.. 7,6/10

Son düzenleme:
Benjamin Button'un Tuhaf Hikayesi hayatımda izlediğim en güzel filmlerden birisidir ve konusu çok farklı bi film hani bazı filmler güzeldir ama konusu klişedir mesela aksiyon filmlerinde genelde konular çok klişedir aynı şekilde korku filmlerindede filmi izleriz ama hep aynı şeyler bu film o açıdan çok iyi çok farklı değişik bi konusu var ve baştan sona çok etkileyici bir film kesinlikle tavsiye ederim.

m8ivzwvj.jpg

Yapanlarin eline saglik, Pixar gene cok güzel bir Animationfilimi cikarmis, kücük ve büyükler icin izlenmeye deger bir Film.

Gone Girl (2014) - IMDb

Ben Affleck’in hayat verdiği Nick Dunne, eve gittiğinde eşi Amy’yi bulamaz. Üstelik evin salonunda boğuşma izleri vardır. Polisi arayan Nick yaşanan olayların sonrasın da medyanın da fazlasıyla ilgi göstereceği bir sır perdesinin içinde kendisini bulur. Amy ortada yoktur ve polisin esas şüphelisi Nick’ten başkası değildir.

Gayet başarılı bir David Fincher filmi olmuş, hoşuma gitti.

dün bana masal anlatmayı izledim. tek kelimeyle mükemmel film. film boyunca gülmekten çenem ağrıdı. kesinlikle tavsiye ederim, en kısa zamanda izleyin

Gone Girl gerçekten harika filmdi.

Ilk 30 dakikasi biraz sıcı olduktan sonra film birden heyecanlandi, bitene kadar da böyleydi.

Ben Affleck ve Pike (önce Hathaway sanmistim) çok iyiydiler, Emily de iyiydi ama aktris olarak degil. :red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt