Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fury

Tam emin değilim ama galiba izlediğim en iyi savaş konusu icerikli filimdi schindler listenden sonra.
Sanatcılarıda hepsi isimli. Brad pit mesela

Gone Girl 7.5/10 Filmin süresini yarım saat kıssalarmış efsane olacakmış
Predestination 8/10 Kafanız rahatken izleyin, devreler yanabilir :D

53216_3.jpg

2014 yapımı çok iyi filmler izledim. Bunun onların üstüne çıkacağını pek sanmıyordum. Konusu müzik, bateri falan çok ilgimi çekmemişti. Ama yanıldım. Müthiş film olmuş. Baştan sona gerilim. Bazen güldürüyor, bazen sövdürüyor. Çok sağlam film. Ayrıca çokta derin film olmuş. Bazı diyaloglar hayat mottosu yapılabilir. 10/9

Bana Masal Anlatma'ya giden var mı, bugün gitmeyi düşünüyorum.

Er Ryan'a siradan bir film muamelesi yapmak daha büyük bir vukuat bence.

Bana Masal Anlatmaya gidin kesinlikle. Efsane değil ama kalite için iyi adımlar bunlar.

Bu arada Disconnecy vasat üstü ama hareketli olmayan bir film.

Whiplash'i bence çok abartmışsınız vasatı geçemez gözümde.

Aamir Khan'ın yeni filmi PK çok kaliteli kesinlikle izleyin.

Gone Girl güzel ama yılın filmi değil kesinlikle.

Rush iyi film ama abartı seviyede iyi değil.

Daha çok film var da kısaca geçmiş olayım bunları.

Ha bir de Lucy için çok abartı yorumlar gördüm, tamamen propaganda amaçlı vasat bir film.

etA5yJsForLf74qKNYvB6P081xunyj6CdAZ_N8fmH9r1u2wz26UEWliIvxi5tcP3mAcMmw=w300

Horizons lointains (1992) - IMDb

19.yy'in sonlarinda britanya'dan amerika'ya toprak edinme umuduyla göc eden bir ikilinin hikayesini anlatiyor. hikayenin gidisati biraz yesilcam filmi tadindaydi sanki ama yinede izlenebilir diye düsünüyorum. kostümler, mekanlar vs. o dönemi güzel yansitmis.

hic biri fury den iyi degil bence. bunlarda güzel filimler ama fury bir adim önde, bence tabiki.

Saving Private Ryan
Enemy at the Gates
The Pianist

Fury'i de izledim yukarıdakilerini de..Fury çok güzel film olmuş eyvallah ama bu üçü de ondan iyidir bence.Sıralamam şu olurdu ; The Pianist - Saving Private Ryan - Enemy at the Gates - Fury

-Apocalypse Now da unutulmazdır,efsanedir...
-Platoon'da çok ciddi bir eleştiri vardır...
-Full Metal Jacket da aynı şekilde hiciv yönü ağır basar...
-The Thin Red Line hakkı yenmiş bir yapım bana göre,mükemmel.

Son düzenleme:
Nightwatch-1994-poster.jpg

Le veilleur de nuit (1994) - IMDb

morgda gece nöbetcisi olarak ise baslayan bir ögrencinin basina gelenleri konu aliyor. tür: gerilim/biraz korku
filmin ilk 2/3'lik kismi atmosfer olarak harikaydi, kafada türlü teoriler gelistirmeye müsaitken pat diye film kendi kendini trolledi.
bitmesine daha epey varken en büyük soruyu cevaplayip tüm gizemini erkenden alip götürdü bana kalirsa.
modern bir hitchcock filmi olma potansiyeli vardi oysa.

Whiplash
Muzik temali filmler ilgimi cekmez ama bu film oldukca ilgi cekiciydi.. dram, muzik ve gerilim dolu gayet basarili bir film cikmis ortaya.. Tavsiye ederim

Filmden bir kare:
B7J4jfvCUAIl1Xk.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt