Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
81G7rIDOQtL._SX425_.jpg

Kültür farkı mıdır bunlar mı konuyu bu kadar abartmışlar bilmiyorum ama beğenmedim. 10/?

uploadfromtaptalk1428860149482.webp

Arkadaş ne intikammis:) seneryo biraz hafif kalsada sıkılmadan izlenecek bir film olmuş.

filmin sonunda bir köpek daha aldi onu oldurenin vay haline:D

★★★★

tumblr_nm8tsaWsE01rcrc2qo1_500.jpg

Fast & Furious 7 (2015) - IMDb

Filmde mantık hataları, abartılı sahneler çok olmuş biraz. Fakat serinin her filmini izlediğim gibi yine keyif aldım filmden. Adamlar çeksin, biz de izleyelim. Bu moddayım ben bu film serisi için. Filmin ayrıntıları ikinci planda. Öncelikle oyuncu kadrosu önemli benim için. En azından bu film serisi için :)

Filmin sonu üzdü gerçekten. RIP Paul, özleyeceğiz üstad seni.. :(

Puanım: 7.0/10

taken 3ü izledim geçen...izlenir her türlü 1 saat 55 dk zaten..Liam Neeson çok iyi oynuyor bu arada.

indiriyorum umarım altyazısı vardır bir an önce izleriz

Altyazısı var.
Filmi izledim savaş ortamını gayet iyi yansıtmışlar,efektler çok güzel ama birşeyler eksik gibi.Pianist ve Kapımdaki Düşman filmlerine yaklaşamaz bile.Yinede zaman kaybı olarak nitelendirmek doğru olmaz bu tarz filmleri seviyorsanız izlemeniz tavsiye edilir.

Altyazısı var.
Filmi izledim savaş ortamını gayet iyi yansıtmışlar,efektler çok güzel ama birşeyler eksik gibi.Pianist ve Kapımdaki Düşman filmlerine yaklaşamaz bile.Yinede zaman kaybı olarak nitelendirmek doğru olmaz bu tarz filmleri seviyorsanız izlemeniz tavsiye edilir.

teşekkürler kardeş en kısa zamanda bakcam.

MV5BMTUzMzEwOTA1NV5BMl5BanBnXkFtZTgwMTQ3MTQxNTE@._V1_SX214_AL_.jpg

İzlemeyin derim tam bir fiyasko olmuş ,hapisten çıkıp eski hayatına kavuşmaya çalışan bir dövüşçünün hikayesi çok basitçe işlenmiş 2/10

1809398.jpg

angelina jolie yönetmenlik işini pek becerememiş. mis gibi hikayeyi mundar etmiş biraz. yinede izlenir. 10/7

large_edge_of_tomorrow_ver5.jpg

Ölüp yeniden dirilmeli filmleri sevenler için iyi bir tercih olur.Filmin sonu biraz saçma bitse de genel itibariyle güzeldi.

Kapıdaki Düşmanı izledim.Mükemmel bir filmdi. Vassily Zaytsev ve Yüzbaşı König arasındaki mücadele hakikaten süperdi. Tek eleştirim film'in temelini oturttukları keskin nişancılığı 6 yada 7 sahne harici üzerinde durmamışlar. Bir nevi Sovyetlerin bir asker ile bir şehrin moralinin ne kadar üst düzey tutulabildiğinin anlaşılması oldu. Tabii film bazında böyle söylüyorum.

John Wick

8/10

Mükemmel aksiyon filmi. Keanu Reeves'den umudumu kesmistim ama adam aksiyon filmlerde cidden müthis aktör. Aksiyondan baska tarz filmlerde oynamamali.

Theon reys de aptal rolünü gayet iyi oynadi. :hat:

Lakin hikayesi aksiyonu kadar iyi degildi

Baslangiçta herkes adama müthis insanmis gibi davranmasi dogal degildi. Izleyici olarak adami daha hiç tanimadik, sadece arabasi çalindigini, köpegi de öldürüldügünü biliyorduk. Ona ragmen o cool davranislar biraz sIkIcIydI. John kendisi hakkinda pek birsey anlatilmadi

Umarim II çikar, John'in eskiden yaptigi islerle alakali olabilir mesela.

John Wick

8/10

Mükemmel aksiyon filmi. Keanu Reeves'den umudumu kesmistim ama adam aksiyon filmlerde cidden müthis aktör. Aksiyondan baska tarz filmlerde oynamamali.

Theon reys de aptal rolünü gayet iyi oynadi. :hat:

Lakin hikayesi aksiyonu kadar iyi degildi

Baslangiçta herkes adama müthis insanmis gibi davranmasi dogal degildi. Izleyici olarak adami daha hiç tanimadik, sadece arabasi çalindigini, köpegi de öldürüldügünü biliyorduk. Ona ragmen o cool davranislar biraz sIkIcIydI. John kendisi hakkinda pek birsey anlatilmadi

Umarim II çikar, John'in eskiden yaptigi islerle alakali olabilir mesela.

cok para yapmamis ama yinede sequel yapiyolar, intersan

[h=1]Güneşi Gördüm[/h]7.5/10

Filmi 3. kez izledim, ve 3. kez duygulandirdi.

Mahsun Kirmizigülden bu kadar iyi film yönetecegini beklemezdim.

Izlemeyi tavsiye ederim.

[h=1]Güneşi Gördüm[/h]7.5/10

Filmi 3. kez izledim, ve 3. kez duygulandirdi.

Mahsun Kirmizigülden bu kadar iyi film yönetecegini beklemezdim.

Izlemeyi tavsiye ederim.

Mahsun Kirimizigülün yaptigi filmlerden ve Tarzindan tiksiniyorum, adamin filmleri hep ayni fakir edebiyati üzerine kurulu.
Köy/Töre Möre, resmen igrenc ötesi bu tür filmler.

theinventionoflying.jpeg

Film 2009 yapımı olmasına rağmen yeni haberim oldu ve hemen izledim. Film konusuyla zaten insanları çekiyor. Bunun dışında Ricky reisden bekleneceği gibi din eleştirisi de yapılıyor. Güzel bir film. İzlemeyenlere tavsiye ederim.

FI0jTotHr4QB37_4_a.jpg

Tyson (TV Movie 1995) - IMDb

Muhammed Ali'den sonra gelmiş geçmiş en iyi boksör olarak gösterilen Mike Tyson'ın çalkantılı yaşantısını anlatan güzel bir biyografi olmuş.

Puanım: 7.0/10

Bana Belgesel tavsiye edebilecek olan varmi?
Konu önemli degil yeterki siz sahsen izlemis ve begenmis olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt