Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brake
brake-poster-artwork-stephen-dorff-chyler-leigh-jr-bourne.jpg

Gizli servis ajanı olan Jeremy Reins bir baygınlık sonrası gözlerini açtığında kendisini daracık bir hücreye sıkıştırılmış olarak bulur. Karanlıkta tek görebildiği geriye doğru sayan dijital bir sayaçtır. Dışarıdan duyduğu seslerse sanki dünyanın sonunun geldiğinin habercisi gibidir.
Kendisini kaçıran teröristler ondan devlet başkanıyla ilgili gizli bir bilgiyi istemektedirler ve amaçlarına ulaşıncaya kadar herkesi, özellikle Jeremy'nin ailesini, gözlerini kırpmadan öldüreceklerdir. Sorumluluğu artıkça daha çok ikilemde kalanda Jeremy için zaman tersine ve her zamankinden daha hızlı işlemektedir...
Yönetmenliğini Gabe Torres'in üstlendiği aksiyon filminin senaryosu ise Timothy Mannion'a ait. Toprak Altında (buried) filmi ile benzer bir açılış sahnesi olan yapımın başrollerinde ise Stephen Dorff, Chyler Leigh ve JR Bourne var.

beyazperde.com

:yenieek:
Guzel mi osmancim izliyim mi?

izle tabii Muratcım güzel film kaçırma. ama sen genede başlamadan önce spoiler yemeden başka yerlerdeki yorumlara bi göz gezdir.
Gerek yok renkdasim senin tavsiyen yeterlidir benim için. izlerim yarın öbür gün.

Bu arada konuya bakınca Buried filmi aklıma geldi. Guzel bir yapim. Izlemediysen sen de bunu sıraya koy.

Buried - Sepolto (2010) - IMDb

Gerek yok renkdasim senin tavsiyen yeterlidir benim için. izlerim yarın öbür gün.

Bu arada konuya bakınca Buried filmi aklıma geldi. Guzel bir yapim. Izlemediysen sen de bunu sıraya koy.

Buried - Sepolto (2010) - IMDb

izledim hacım. ciddi anlamda benzerlikler taşıyor. zaten o filmle ilgili yorumlarda denk gelmiştim öyle karar vermiştim izlemeye. buriedi beğendiysen eminim bunuda beğeneceksin ozaman.

Niyazi Gül - Dört Nala

nişanlımın zoru ile gittim, sakın siz yanmayın ben yandım. çok kötü

stalingrad (2013)
1966566.jpg

Stalingrad, yönetmenliğini Fyodor Bondarchuk'un üstlendiği 2013 Rusya yapımı savaş filmidir. Film, tamamı üç boyutlu olan ve IMAXtekniği kullanılarak çekilmiş ilk Rus filmi olma özelliğini taşır. Aynı zamanda 86. Akademi Ödülleri'nde Yabancı Dilde En İyi Film Akademi Ödülü dalında Rusya adına yarışacak film olarak belirlenmiştir.
2. Dünya Savaşı sırasında Kumandan Gromov komutasındaki bir grup Sovyet askeri, yeni bir görevle Volga Nehri yakınlarında farklı bir bölgeye gönderilirler. Rastladıkları Alman askerleri karşısında tutunamayan Sovyet askerlerinden geriye kalanlar, geri çekilerek sivillerin sığınak olarak kullanmakta olduğu bir binaya girerler. Daha sonra binayı ele geçirmeye çalışan Alman askerleriyle çatışma başlayacak, Alman askerlerine komuta eden Nazi subayı Hauptmann Kann (Thomas Kretschmann), sivillerin arasına bulunan Masha isimli genç bir Sovyet kızına aşık olacaktır.

sinemalar.com

j.edgar
MV5BMTc0NDM4ODU2Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwNzQ0NTg4Ng@@._V1_SX640_SY720_.jpg

1935′te FBI’ın kurulmasında etkin rol oynayan Hoover, 1972′ye kadar kuruluşun başında kalmıştı. FBI’ın güçlerini sık sık kendi lehine kullandığı, acımasız taktiklerle birçok sol görüşlü insanı ABD dışında yaşamaya ittiği (Charlie Chaplin de dahil), komünist parti konusundaki operasyonunu iğrenç bir cadı avına dönüştürmekle suçlanan Hoover, amerikan tarihinin en çarpıcı figürlerinden biri. Tüm bu nefretin gay olduğunu bir türlü açıklayamamasından doğduğu da sıkça tekrarlanan ancak bir türlü doğrulanamayan bir söylentidir.
Clint Eastwood'un yönettiği filmde J. Edgar Hoover rolünü Leonardo DiCaprio canlandırıyor.

sinemalar.com

35a0202dff39496da2d4f18ea2cb0f29.jpg

büyük ustanin vedasi
klasik miyazaki filmlerine göre cok sade dursa da hikayesi ile izlettiriyor kendini
cizimlere zaten bir sey demeye gerek yok birkac kez vay anasini dedigim yerler oldu
miyazaki usta bu son filminde bize ucaklara olan tutkusunu anlatmak istemis

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Hayao Miyazaki gercektende cok büyük bir Usta :hat: hemen hemen her filmini de begenerek izlemisimdir ve hala da izlerim :D

seeking friend for the end of the world

Seeking%20TN.jpg

Çarptığında dünyayı yok edeceği kesin olan Matilda adlı asteroit, gezegene git gide yaklaşmaktadır. Bütün çareler tükenmiştir ve bilim adamlarının dahi ellerinde hiçbir çözüm yoktur...

sinemalar.com

zaman geçirmek için çok hoş güzel bi film. ancak müzikler filmden çok daha fazla güzel.

the incredible burt wonderstone

the-incredible-burt-wonderstone-1374334372.jpg

Las Vegaslı sihirbaz Burt Wonderstone (Steve Carell), iş ortağını kaybettikten sonra yavaş yavaş düşüşe geçmeye başlamış ve şovunu bir sokak sihirbazına (Jim Carrey) kaptırmıştır. Filmde çok farklı bir karakterde izleyeceğimiz Carrey Criss Angel'a, Carrell da David Blaine'e benzetildi.

sinemalar.com

Son düzenleme:
hope springs
HS.jpg

Kay ve Arnold sadık bir çifttir. Kay evlilik hayatını biraz canlandırmayı ve kocasıyla yeni bir bağ kurmayı istemektedir. Küçük bir kasabada faaliyet gösteren, meşhur bir çift terapistinin adını duyunca, şüpheci ve bildiğinden şaşmayan kocasını, bir hafta evlilik terapisi almak üzere uçağa bindirmek için ikna etmeye kalkışır. Birbirlerine aşık olmalarını sağlayan o kıvılcımı yeniden bulmak istemektedir.

sinemalar.com

Bir ara millet Incir Reçeli diye zırlıyordu (sanırım bir kaç sene önce) , bende tesadüfen denk geldi diye izledim dün.

Bu ne lan böyle, ne zamandır bir film içinde bu kadar hüzün görmedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt