Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MV5BMjAwMTY3MTU0Ml5BMl5BanBnXkFtZTgwNzE0ODAwMzE@._V1_SX640_SY720_.jpg

Rusya’nın kuzeyinde, Barents Denizi kıyısındaki küçük bir kasabada yaşayan Kolya, bir otomobil tamircisidir. Kasabanın belediye başkanı Vadim, Kolya’nın dükkanını, evi ve arazisiyle birlikte satın almayı teklif eder. Ancak doğduğu yerden kopmayı istemeyen Kolya teklifi reddedince, hukuku kendine yontan dev mekanizmasıyla devlet canavarına karşı mücadele etmek zorunda kalacaktır.

Bol odullu, Rusya'da yasanlamis, muthis bir film.

cem yılmazın filmi var pek yakında adında izlemekte fayda var. sanırım kendisi yazmış. Bir korsan filmci karakterinde.yaptığından pişman geçmişini geride bırakıp boşanma davasınaçan eşini ikna etmeye calışıyor.

MV5BMjAwMTY3MTU0Ml5BMl5BanBnXkFtZTgwNzE0ODAwMzE@._V1_SX640_SY720_.jpg

Rusya’nın kuzeyinde, Barents Denizi kıyısındaki küçük bir kasabada yaşayan Kolya, bir otomobil tamircisidir. Kasabanın belediye başkanı Vadim, Kolya’nın dükkanını, evi ve arazisiyle birlikte satın almayı teklif eder. Ancak doğduğu yerden kopmayı istemeyen Kolya teklifi reddedince, hukuku kendine yontan dev mekanizmasıyla devlet canavarına karşı mücadele etmek zorunda kalacaktır.

Bol odullu, Rusya'da yasanlamis, muthis bir film.
Hemen listeme ekledim.

Straight Outta Compton'ı seyrettim geçen. Eazy'yi canlandıran baya iyi oynamış. NWA'in hikayesini de hep merak etmiştim, öğrenmek şimdiye kısmetmiş. Film baya akıcı ve güzel.

Yalnız benim bildiğim kadarıyla Tupac Eazy-E öldükten sonra Death Row'a dahil olmuştu, filmde Eazy ölmeden Death Row'da kayıt alıyordu. Büyük bi detay değil tabi, muhtemelen Tupac'ın da filmde görünmesini istediler Death Row'u konu alan film de çekecekleri için.

Boyz n the hood şarkısının kaydı da güzelmiş bu arada. :D Satır satır almışlar kaydı, ona rağmen baya güzel bişey çıkmış ortaya.

Keşke E ölmeden o son albümü çıkarabilselerdi. :(

As Far as My Feet Will Carry Me bu filmi izlemiştim. Bir daha izliyorum. Sizlere de tavsiye ediyorum.

Korku filmi sevenler için Ruhlar Bölgesi(2010),Ruhlar Bölgesi 2 (2013),Ruhlar Bölgesi 3 (2015),Korku Seansı(2013),Ölüm Sessizliği(2007),Lanet(2012),Kötü Ruh(2013) filmlerini tavsiye ederim ayrıca klasiklerden Sapık(1960),Cinnet(1980),Poltergeist(1982) filmleri de oldukça güzeldir.Özellikle Korku Seansı(2013) filmini şiddetle tavsiye ederim.

the heartbreak kid 1972
Editors-Pick-The-Heartbreak-Kid.jpg

2007 yapımı ben stiller'ın aynı isimde çevirdiği filmin orjinali. ben stiller performansını izlemek büyük zevk olsada cybill shepherd zamanında insan evladı olmadığını gösteriyor.
iki yapımıda öneririm keyif verici.

Avengers ultron çağı ne dandik boş beleş ise yaramaz bir filmmis yav. Neyse ki evde izledim. Kendi kendilerine bir anda bir düşman yaratıp sonra onunla savasiyorlar. Arada da komiklikler şakalar. Izlemeyin.

Southpaw(Son Şans) filmi hem konusu hem de özellikle müzikleriyle yılın en önemli filmlerinden biri.Jake Gyllenhaal Pers Prensi ve Gece Vurgunu gibi 2 önemli filmden sonra yine önemli bir projede yer almış Rachel McAdamsla birlikte.Konusu her ne kadar Rocky serisi filmlerinden izler taşısa da çok güzel bir film.Filmin müziklerini Eminem yapmış özellikle Kings Never Die şarkısı efsane.

Planes, Trains & Automobiles (1987)

Steve Martin ve John Candy klasiği 80'lerin en iyi komedilerinden biri diyebilirim. Midnight Run'ı andırıyor biraz. Film oldukça akıcı,sıkmıyor; Steve Martin'den öte John Candy gerçekten damga vurmuş filme.Eğlenceli bir akşam için tavsiye olunur.

X+Y
Üstün zekalı bir cocugun basında geçenler onun ruh hali falan iyi film

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt