Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Camino (2008) - Sinemalar.com

Camino : 2008 yapımı bir film , küçük bir kız çocuğunun dindar ve baskın bir yaşam arasında sıkışıp kalmasını anlatıyor. (Spoiler vermeden kısaca böyle anlattım)

Tek izlemenizi tavsiye ederim çünkü izlerken göz yaşlarınız sel olacak :(

Devamli dram aktion filimleri paylasilmis.

Kizimla bu filmi izlemeye gitmistik ki bende güldüm ara sira :)

Minions

maxresdefault.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar 2014 yapımı Predestination(Kader) filmini mutlaka izleyin,zamanda yolculuk temasını ele alan film oldukça karışık yapısıyla ilginizi çekecek.Filmin başlarında biraz sıkıcı gelebilir ama ilerleyen dakikalarda filme kendinizi kaptıracaksınız ve filmin sonunda yok artık diyeceksiniz.İmdb puanı da 7.4 olan filmi mutlaka izlemelisiniz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar 2014 yapımı Predestination(Kader) filmini mutlaka izleyin,zamanda yolculuk temasını ele alan film oldukça karışık yapısıyla ilginizi çekecek.Filmin başlarında biraz sıkıcı gelebilir ama ilerleyen dakikalarda filme kendinizi kaptıracaksınız ve filmin sonunda yok artık diyeceksiniz.İmdb puanı da 7.4 olan filmi mutlaka izlemelisiniz.

10/10 verdigim bir basyapit

Mesela Terminatör de olayın 1985'den daha önce başladığını öğrendik. Paralel bir evren teması işlenmiş.

Evet ve 1985 yilindaki durum paraleldeki dünya zaten. Yani degisik zaman biriminde oluyor filimin tümü diye biliriz.
Bu yeni timeline da skynet tamamen yikilmiyor zaten ki son kapanis resimde isareti veriliyor bu konuyla ilgili.
O kapanis resim olmasaydi filimde karma corban olabilirdi :D
Yani lafin kisasi skynet ilerde yine ortaya cikacak ve böylelikce bu timelinedaki 1985 öncekisindeki olaylarin anlami ortaya cikiyor az cok.

Evet ve 1985 yilindaki durum paraleldeki dünya zaten. Yani degisik zaman biriminde oluyor filimin tümü diye biliriz.
Bu yeni timeline da skynet tamamen yikilmiyor zaten ki son kapanis resimde isareti veriliyor bu konuyla ilgili.
O kapanis resim olmasaydi filimde karma corban olabilirdi :D
Yani lafin kisasi skynet ilerde yine ortaya cikacak ve böylelikce bu timelinedaki 1985 öncekisindeki olaylarin anlami ortaya cikiyor az cok.
Bu aralar iş hayatımızda ki yoğunluk nedeni ile izleyemedim. Ama sakin bir kafa ile tekrar oturup izleyeceğim. :)

İzliyorum şu anda yarım saat kaldı hiç birşey anlamadım kim kim ney neci anlamazsam anlatırsın demi renktaş

Korku alaninda sinister fena film degil..sonunu pek baglayamadilar ama iyiydi genel olarak

kan gormekten vahsi sahneleri olan filmleri seviyorsaniz intikam konulu kore yapimi seytani gordum o da iyiydi

Son düzenleme:
Korku alaninda sinister fena film degil..sonunu pek baglayamadilar ama iyiydi genel olarak

kan gormekten vahsi sahneleri olan filmleri seviyorsaniz intikam konulu kore yapimi seytani gordum o da iyiydi

Evet katılıyorum hatta geçen ay 2. filmide çıktı birincisi kadar iyi olmasada o da güzeldi,klasik korku filmleri ögelerini barındırıyor ama yine de ciddi anlamda farklı ve güzel bir korku filmi.Eğer izlemediyseniz size Korku Seansı(2013) filmini tavsiye ederim çıktığı andan itibaren daha iyi bir korku filmi henüz gelmedi bana göre.

İzledim bu akşam. Saol değişik bir yapımdı . Abovvv durumu mevcut olan filimleri severim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt