Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bi film izlemiştim bundan bi kaç sene evvel.Cnbce de.Japon-Amerika yapımı olması lazım.70'li yıllarda çekilmiş gibiydi.Bi Japon ile bi Amerika'lı bir adada mahsur kalıyorlar.Japon çalışıyor Amerikalı da çalıp yiyor.En sonunda tam barışıyorlar filan bi bombas ile ikisi de ölüyor.Enteresan bir filmdi.Nette o kadar aradım bulamadım.

o mu değil mi emin olamadım. 1968 yapımı Cehennemde İki Adam filmi olabilir reiz bi bak istersen.
cehennemde-iki-adam-hell-in-the-pacific-1968.jpg

Murat Kara bu ejderha dövmeli kızı amerikan versiyonu diye aratıp edindim. ama sağolsun çektiğim site amerikan versiyonu afişi koyup isveç versiyonunu köklemiş.

sual 1? isveç versiyonunun gideri var mı? mecburen buna bakıcam artık onca cigabayta yazık. oyunculuk vs iyi mi?
sual 2 ? illa amerkan yapımını izlemek gerekir mi? serinin geri kalanı için asırlar var diyorsun halbuki isveç yapmında neredeyse sonuna gelinmiş.

hepsi bukadar

@Murat Kara bu ejderha dövmeli kızı amerikan versiyonu diye aratıp edindim. ama sağolsun çektiğim site amerikan versiyonu afişi koyup isveç versiyonunu köklemiş.

sual 1? isveç versiyonunun gideri var mı? mecburen buna bakıcam artık onca cigabayta yazık. oyunculuk vs iyi mi?
sual 2 ? illa amerkan yapımını izlemek gerekir mi? serinin geri kalanı için asırlar var diyorsun halbuki isveç yapmında neredeyse sonuna gelinmiş.

hepsi bukadar

O serinin bir bölümünü izlesen yeterli diğerleri neredeyse birebir aynı izlemezsen birşey kaybetmezsin

Murat Kara bu ejderha dövmeli kızı amerikan versiyonu diye aratıp edindim. ama sağolsun çektiğim site amerikan versiyonu afişi koyup isveç versiyonunu köklemiş.

hepsi bukadar
1) var var izle. Üçüncü filmin ilk yarısı beni sıktı ama ikinci yarısı iyi topladı.

2) İsveç versiyonu bitince bi de fincher versiyonunu izle bir şey kaybetmezsin. Sonra da beraber devamini bekleriz.

inside job- 8.5/10
bir mevzu nasil anlatilir hususunda ders vermis bir belgesel
konu da ilginc vede onemli
izleyenler ilelebet wall stci tiplere kin duyacaktir
serrefsiz herifler

San andreas

Finalde gozyaslarimi tutamadim. Tam bir basyapit. Olaganustu.

San andreas fayı mı

Sent from my iPad using Tapatalk

perks of being a wallflower 8.4/10

southpaw 7.1/10

foxcatcher 7.4/10

spectacular now 9.2/10

Jake Gyllenhaal son dönemin yükselen oyuncularından bir tanesi,bu 2 iyi filmin dışında Pers Prensi ve Southpaw gibi önemli 2 filme daha sahip.

herif ul one of the best

donnie darko
jarhead
brothers
SOURCE CODE
end of watch
prisoners
enemy
nightcrawler
southpaw

hepsindede muthisti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt