Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Camino (2008) - Sinemalar.com

Camino : 2008 yapımı bir film , küçük bir kız çocuğunun dindar ve baskın bir yaşam arasında sıkışıp kalmasını anlatıyor. (Spoiler vermeden kısaca böyle anlattım)

Tek izlemenizi tavsiye ederim çünkü izlerken göz yaşlarınız sel olacak :(

Gerçek bir yaşamdan alındığını da belirtelim. Duygusal ve iç parçalayıcı bir dram. Başroldeki kız da hakikaten güzel oynamıştı.

The Martian'ı izleyeceğim bu hafta sonu bakalım. Değerlendirmemizi de ona göre yaparız.

Spectacular now'ı listeye ekledim, Camino'yu ise engellenenler listesine ekledim.

@Ayberk Çetin the secret in their eyes'ı izledin mi ?

Son düzenleme:
Spectacular now'ı listeye ekledim, Camino'yu ise engellenenler listesine ekledim.

@Ayberk Çetin the secret in their eyes'ı izledin mi ?

Adam unutmamış :D
İzleyeceğim bu hafta tamam bak bu defa söz :D Bu aralar kitaplara daldım.

Camino'yu neden engelledin ? :D Dayanamıyor musun hüzünlü hikayelere ?

Adam unutmamış :D
İzleyeceğim bu hafta tamam bak bu defa söz :D Bu aralar kitaplara daldım.

Camino'yu neden engelledin ? :D Dayanamıyor musun hüzünlü hikayelere ?

Aynen, hiç gelemem öyle filmlere. :D Hayvanların öldüğü filmlere ayrıca gıcık olurum.

Son düzenleme:
Avengers ultron meh kendini tekrarlamaya başladı..
Terminatör Genisys daha eğlenceliydi bence.

sırada jurassic world var..

Aynen, hiç gelemem öyle filmlere. :D Özellikle hayvanların öldüğü filmlere ayrıca gıcık olurum.

Hayvan ölmüyor ki orda.İzle bence, tek başına izlersen daha makbul olur :D İspanyol,İtalyan ve Fransız sineması Bermuda Şeytan Üçgeni olarak zihnini çalar.

Avengers ultron meh kendini tekrarlamaya başladı..
Terminatör Genisys daha eğlenceliydi bence.

sırada jurassic world var..

Avengers bende begenmedim.Terminator güzeldi.Ama tabe terminator 2 ile karsılastırılmaz bile.Jurassic world da zaman geçirmek için ideal ama fazla bişey bekleme.Mad Maxi izle derim begendim açıkçası.

Sırf bu sebepten War Horse'u izlemedim, at'ın ölme ihtimali bile filmi izlememe engel oldu.

Ayberk Çetin İzle izle, haftasonu quiz yapacağım iyi hazırlan :D

Bir anda böyle deyince heyecanlandım harbiden,tamam :D İzleyeceğim akşam Dağlıca saldırısı olmuştı içimden gelmedi.Sonra kaldı öyle.Zaten tek tük izliyorum bir süredir film.

Avengers bende begenmedim.Terminator güzeldi.Ama tabe terminator 2 ile karsılastırılmaz bile.Jurassic world da zaman geçirmek için ideal ama fazla bişey bekleme.Mad Maxi izle derim begendim açıkçası.
MAD MAX Çok iyiydi gerçekten umarım devam filmi çekilir.

MAD MAX Çok iyiydi gerçekten umarım devam filmi çekilir.
Hayret ile okuyorum Mel Gibson ile olan Mad Max filmleri ile büyümüş biri olarak bu filmin Mad Max ile hiç bir ilgisi yoktu. Hatta Mad Max karakterini canlandıran şahıs çok ezikti. Eşim ile iki hafta içerisinde iki bölüm olarak ancak izledik....arada asıl olan Mad Max bölümlerinin tamamını tekrardan izleyerek. Yazık edilmiş umarım daha çok içine ederek devamı falan çıkmaz.

Mad Max bende izledim.Hayret yahu herkes beğenmiş.Halbuki ben yarıda izlemeyi bıraktım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt